Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2013 08 23, 16:11)
Apsigalvojau, mėlyna graži spalva biggrin.gif nenoriu žalio, raudono ir geltono, labiau norėčiau juodo, balto perlamutrinio arba pilko sidabrinio biggrin.gif Bet būtų gerai ir mėlynas.

Ir mėlyną sofą irgi imčiau biggrin.gif O tai mūsų tokia medaus spalvos - užkniso jau biggrin.gif

keičiam sofas - mūsiškė jau brandi, noriu kt.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 23, 10:47)
Karus, o geras tavo kamuolys, neišsileidžia? Kur pirkai?

Noa, ar galiu aš savo 3 kapeikas įterpti blush2.gif Aš turiu tą gimnastikos kamuolį, pirkau Senukuose, prieš 4,5 metų naudojom vaikui, kai reikėjo, ir pernai lankiau sporto klube treniruotes su kamuoliu, nešiodavausi savo iš namų. Tai kai pripūčiau kartą sezono pradžioje, taip išleidau orą pati, kai vasarą reikėjo slėpti kamuolį sandėliuke. Nepraleidžia oro, žodžiu 4u.gif
Atsakyti
Nifiga sie... O aš prieš tai turėjau iš senukų - išsileido. Paskui iš Prismos - išsileido. Kas man čia per nevezucha su kamuoliais? biggrin.gif
Gal kitokius pirkau...

QUOTE(Tynka @ 2013 08 23, 19:34)
keičiam sofas - mūsiškė jau brandi, noriu kt.

Mūsų irgi ne jauniklė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 23, 22:10)

Mūsų irgi ne jauniklė lotuliukas.gif

tai jau ant visų keturių vaikšto?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 24, 09:21)
tai jau ant visų keturių vaikšto?

Žinok, ne. Jau nebepaeina. Tiesiog guli, kur padėta biggrin.gif Ir ne ant keturių, ant daugiau, bo kampinė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Mano kompas uzsilenke, ziuresim kaip pataisoma.
Man fotkiu padare su tom cia publikai patikusiom kelnem ir ikelti negaliu verysad.gif
QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 08:58)

Shana o ta konsultantė neminėjo kokių savybių drabužiams, kad žmogus mažiau kūprintusi. Nes labiausiai nervinantis manyje išvaizdos dalykas - mano laikysena, nu tokia amžiais suvarvėjus... o noriu būt kaip gazelė pasiruošus bėgt  blush2.gif

Nea. Mano atveju buvo viskas labiau zaodno is bendravimo ir konkreciai man taikoma. Na pasakodavo bendru kazkokiu atveju, pavyzdziu is praktikos, bet apie tai nieko nebuvo g.gif Bet ten ta technika labiau ne su fizinem savybem susije, o su vidiniu jausmu. Mane pvz versdavo matuotis rubus ar batus, kurie buvo man ne pagal kisene (na as svarkelio uz 1500 nepirksiu) arba batus kuriu ismieros nebudavo. Bet ji man sakydavo pasimatuoti, prasieiti ir pajausti stiliu, pajausti kokia sukuria vidine busena. Net nezinau kaip tai paaiskinti, nes pati manau tik biski pradedu pagauti kampa.

QUOTE(Amarcord @ 2013 08 22, 12:45)

Dėl psichologijos iš dalies sutinku. Tiesiog manau, kad veikia abu faktoriai - ir psicho- ir fizio- logija. Ir retai kada galima jas griežtai atskirti. Bet vėlgi nelabai įsivaizduoju rūbo, kuris būtų stipresnis už didelį stresą  g.gif Kažkiek, žinoma, galima įtakoti, bet stebuklų nepadarys, kaip sako Dontstop - IMHO biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 14:47)

Šiaip aš galvoj pamakalavau visus turėtus rūbus... kuo griežtesnis pasiuvimas - tuo labiau verčia pasitemt, ir tuo užtikrinčiau jauties  g.gif . Bent jau kai darbindavausi man padėdavo. Tik bėda kad mano požiūri tie švarkeliai tokie nuasmeninti, labai jau su mano maištaujančia siela nedera. Vat kad suradus kokius įdomesnio/moteriškesnio silueto g.gif ... ir kad dar nestorintų blush2.gif

drinks_cheers.gif faktoriu daug susideda. Siaip jos viena is pagrindiniu sriciu yra teisingas bendravimas, o tie jau rubai toks salutinis. Bet siaip tas yra, grieztas drabuzis sustato tave i remus, gali palaikyti, priduoti pasitikejimo. Pvz mano atveju manyje to net per daug, as ir taip kuklumu nesiskundziu. Bet dar prie to megstu military stilizuotus svarkus, turiu is tikru didelio kalibro sautuvo kulku perdarytu auskarus ir pan. Jie dar tik sustiprina ta, kas ant kaktos parasyta. Kazkiek ribotas buvo tas mano stilius, ir nemaciau, kad dar ir kitokiu drabuziu pardese yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 24, 12:22)
Kazkiek ribotas buvo tas mano stilius, ir nemaciau, kad dar ir kitokiu drabuziu pardese yra g.gif

Žinai ką?
Man atrodo, visiems taip biggrin.gif
Atsakyti
kažin kaip elgtis... tikėjausi ištemps dukra su bateliais iki atšals oras, bet... visai išaugo juos, nebebaeina, sako labai spaudžia... tai kažin kokius batus pirkt, ar iškart rudeninius, ar dar kokius tokius batelius pusrudeniui? Rudeninius visus aulinukus čiupinėja, abejoju ar gausim, o tai su 156 ūgiu ir 39 numerio batais... auliniuose kaip žvejybiniuose bus... bet kiek ilgesnius vis vien tikriausiai rinksis. Tai kažin ar dabar su tokiais ne bus per šilta?

QUOTE(Shana @ 2013 08 24, 11:22)
drinks_cheers.gif faktoriu daug susideda. Siaip jos viena is pagrindiniu sriciu yra teisingas bendravimas, o tie jau rubai toks salutinis. Bet siaip tas yra, grieztas drabuzis sustato tave i remus, gali palaikyti, priduoti pasitikejimo. Pvz mano atveju manyje to net per daug, as ir taip kuklumu nesiskundziu. Bet dar prie to megstu military stilizuotus svarkus, turiu is tikru didelio kalibro sautuvo kulku perdarytu auskarus ir pan. Jie dar tik sustiprina ta, kas ant kaktos parasyta. Kazkiek ribotas buvo tas mano stilius, ir nemaciau, kad dar ir kitokiu drabuziu pardese yra g.gif

Man militaristinis gražu ant kitų... pati pabandžiau apsivilkt... siaubas kaip ne savo kailyje jaučiausi rolleyes.gif . Man gi reik ten visokių kvarbatkų, raukinukų... raištelių arba bent užtrauktukų... pastoviai visi metalistai dėl aprangos su manim "nedraugauja" ir pravardžiuoja hipe lotuliukas.gif O ir peliuko mikio šypsena kažkaip man nesižiūri prie kamufležo cool.gif
Kažin ką tokio tarpinio surast smile.gif

Beja mačiau ne puošnų Shanos kelnių varianta, sakyčiau labai geras variantas, jaučiu toks daugeliui figūrų tinkantis, tuo pačiu moteriškas, bet gan laisvos užtikrintos kaip sako šiuolaikinės moters fasonas (nu kai apibūdina kolekcijas, kai sako galvojau kurdamas apie moters moteriškumą, bei jos vietą šiuolaikiškame greitai bėgančiame gyvenime biggrin.gif )
Atsakyti
Su aulinukais kol kas dieną karšta, bent jau man būtų, dieną man dar pats tas vasarinės baletkės su skylutėm, o vat ryte tai aučiausi ir aulinukus, nes rytai labai labai salti bent jau man.
Merginos gal kur internetinėse ar realiose parduotuvėse matėt sviesių, smėlinių, šilto atspalvio, klasikinio kirpimo, lietpalčių, ilgis iki kelių 85-90 cm mazdaug? Pati radau tik LaRedoute.fr, bet man norisi pasirinkimo daugiau ir kainos ne kosminės ax.gif
Atsakyti
Aulinukais dar tikrai karšta. Nors gatvėje matau vieną kitą apsiavusią, bet nuoširdžiai nesuprantu, kaip tokiu oru galima avėti tokius batus blink.gif
Manau, visą rugsėjį dar su balerinom vaikščiosiu. O demisezoninis variantas gal būtų oxfordai g.gif
Atsakyti
Kažin iki kokio amžiaus maždaug koja auga g.gif , nes būtų man nuostolis nupirkt batukus ir jai iki pavasario išaugtų g.gif
Atsakyti
Mano vaikiukas dar su basutėm dieną vaikšto, vėliau kai atšals bus sportbačiai tokie plonesni, džinsas+oda, vėliau pašiltinti sportbačiai kiek aukštesniu auliuku, su papildomu vidpadžiu viduj (ne kailiniu, žinoma smile.gif ), ir jau kokį lapkritį pirksiu žieminius, manau, be kailio.

Pati aš jau basutes paslėpiau, dabar man tinka bateliai darbui ir sportbačiai laisvalaikiui, apie rugsėjo pabaigą pereisiu prie aulinukų (botiljonų) ir atitinkamai laisvalaikiui prie sportbačių aukštensiu aulu, storesnių, su pašiltinimu. Žieminius ilgaaulius ir žieminius sportbačius su kailiu viduj trauksiu kai temperatūra apie 0 bus, t y lapkritį manau.

Bytte, ar dukros koja iki pavasario dar paaugs? Maniškis nešioja batus po 2 sezonus, ypač tuos, kur rudeniniai/pavasariniai (su žieminiais ne visada taip gaunasi, o vasarinius damušinėjam grupėje vietoj tapkių) 4u.gif
Atsakyti