Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Tynka @ 2013 08 22, 18:31)
na kapišoną aš paprastai ištraukiu ant palto, o vat tokį panašų  aš turėjau ir po paltu man jau buvo bais nepatogu

Aš kapišonų niekad netraukiu ir neįsivaizduoju, kaip jie gali trukdyt smile.gif
Atsakyti
Man pečių platint nebereikia blush2.gif , kažkaip išplatėjo patys... nusipirkau tokią palaidinę dėl spalvos lapatynę nematavus... fasonas jau žinomas, kriaušinis tskant... užsivilkau... šo to kažkokia ono lotuliukas.gif
Tai manau esu beveik plyta, nu tokia stambi boba, kur nei šiknos, nei papų, nei talijos, o rankos kojos stambios. Tai antras variantas megztuko paverčia mane į visišką storulę. "Gilus reglanas" labai jaučiu nieko variantas, bet tai madoj jis?

Aš pamenu kai statytossiauros rankovės į madą atėjo po visų kimonų, pasisiuvau striukę švarkelio tipo... o megztiniai buvo dar visi plačiom rankovėm, tai labai nepatogu buvo blush2.gif . Dabar man kaip tik baiginėjas viršutiniai kai kurie, tai norėčiau ne statytom rankovėm įsigyt, bet kažko bijau kad nerasiu.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 15:47)
sportas padeda, kaip sako sveikam kūnė, sveika siela biggrin.gif o dar ir išsitiesus nesunku eit, o dar įpratimas artimesnis už prigimima... nu viskas krūvoj.

Gal ir taip. Mano ūgio panos, kaip žinia, visos eina į manekenių mokyklas, tai suprantama, ir aš kažkada buvau, ką, aš aš ryža biggrin.gif Kai vaikai netrukdė ir centimetrai leido biggrin.gif Tai ten vadovė tik pamato nugarą netiesią - ir vožia per kuprą lotuliukas.gif Tai manau, ir psichologiją tatai pakylėjo, nes visos ėjo gražiausiai išsitiesę lotuliukas.gif Net dabar kai prisimenu, tai pirmiausia išsitiesiu lotuliukas.gif

Ir dar sako, gerai sėdėt ant kamuolio. Psichologiškai pagrįsti negaliu biggrin.gif Tik žinau, kad kamuolį reikia pirkti gerą, kad oras neišeitų. Nes mes kartą pirkom Norfoj, tai jei norėjom sėdėt, galėjom kasdien jį pūsti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 rugpjūčio 2013 - 22:05
QUOTE(Noa @ 2013 08 22, 20:05)
...
Ir dar sako, gerai sėdėt ant kamuolio. Psichologiškai pagrįsti negaliu biggrin.gif Tik žinau, kad kamuolį reikia pirkti gerą, kad oras neišeitų. Nes mes kartą pirkom Norfoj, tai jei norėjom sėdėt, galėjom kasdien jį pūsti...

tiksliai, gi turiu kamuolį. Reik pripūsti. O ką katinai į jį? Nagų nebando?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 23, 08:14)

O jie jo nesupranta. Be to, per trumpai naudojom, oras išėjo, to konkretaus aš pati nesuprantu biggrin.gif
Be to, jie nesusikūprinę. O tiesūs, kaip dešros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 23, 07:14)

katė kamuolį ramiai apeina. iš pradžių eidavo ant pirštų galų pastačiusi keterą.

kinezoterapeutė sakė, ad ant kamuolio stabiliai nesisėdi, reikia nuolat balansuoti, taigis įsitempia tie raumenys.
Sėdi kartais vaikas, bet matyt per mažai, kad išsitiestų.
Atsakyti
Karus, o geras tavo kamuolys, neišsileidžia? Kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 23, 09:47)
Karus, o geras tavo kamuolys, neišsileidžia? Kur pirkai?

Senukuose cool.gif kas kokį pusmetį reikia įpūsti oro, bet sakyčiau neblogas.
antra vertus - jis skirtas vaikui, o manoji kūdena beveik nesveria. jei aš ten sėdėčiau, tai gal anas ir nelaikytų. bet vaiką - ir sėdintį, ir šokinėjantį po namus - laiko.
Atsakyti
Ai ne, man reikia suaugusiško ir kokios gražios spalvos, ne mėlyno ar raudono biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 23, 09:40)
Ai ne, man reikia suaugusiško ir kokios gražios spalvos, ne mėlyno ar raudono biggrin.gif

tai, kad čia gražias splavas išvardinai lotuliukas.gif Turėjom geltoną gerą, t.y. nlb gražios spalvos smile.gif Dabar mėlyną - visai gražus biggrin.gif Dera man prie sofos
Atsakyti
žalias prie nieko nederantis irnesakyk.gif nes sienos žalumas - kitas atspalvis
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 23, 14:09)
tai, kad čia gražias splavas išvardinai  lotuliukas.gif  Turėjom geltoną gerą, t.y. nlb gražios spalvos smile.gif Dabar mėlyną - visai gražus  biggrin.gif  Dera man prie sofos

Apsigalvojau, mėlyna graži spalva biggrin.gif nenoriu žalio, raudono ir geltono, labiau norėčiau juodo, balto perlamutrinio arba pilko sidabrinio biggrin.gif Bet būtų gerai ir mėlynas.

Ir mėlyną sofą irgi imčiau biggrin.gif O tai mūsų tokia medaus spalvos - užkniso jau biggrin.gif
Atsakyti