Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Megztinis kriaušei gal nelabai. Nors šiaip patiko ir manau, kad smagus dėvėti smile.gif

Dėl psichologijos iš dalies sutinku. Tiesiog manau, kad veikia abu faktoriai - ir psicho- ir fizio- logija. Ir retai kada galima jas griežtai atskirti. Bet vėlgi nelabai įsivaizduoju rūbo, kuris būtų stipresnis už didelį stresą g.gif Kažkiek, žinoma, galima įtakoti, bet stebuklų nepadarys, kaip sako Dontstop - IMHO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 08 22, 12:41)
Mano nuomone, kriaušė su tokiu megztiniu kaip maišas atrodys...

Groovy, Jūs kažkada buvot įkelusi rengimsi rekomendacijas kriašėms labai aiškias. Man labai patiko išsamumas, bet kadangi galvojau kad esu I tai neišsisaugojau. Dabar panašu kriaušėju vis dėlto, tai būtų ne pro šalį bigsmile.gif Tiesa, centimetrais netempiu iki kriaušės nors tu ką, tik vaizdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 08 22, 12:41)
Mano nuomone, kriaušė su tokiu megztiniu kaip maišas atrodys...

ir kiekviena kita - taip pat. na, nebent smilga gerai atrodys.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 12:45)
45-iat taigi priešklimakterinis  lotuliukas.gif , hormonų audros užtai ir babynka jagotka kanfietka.
Aš tai manau tai psichologija...

Nu kaip įdomiai tu čia išvartei, pamąsčiau apie aplinką - jei bogu, atitinka mastau.gif Gi net automatiškai vertini pakumpusį žmogų kaip tokį suvargusį.
Žėk, bet vis viena sportas padeda. Tai gal dėl to, kad sportuoji, pradedi geriau jaustis, sumažėja depresija? Tokiu būdu abi teorijos viena kitą atitinka mastau.gif

QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 13:03)
Kažin toks megztinis virstančiai į plytą kriaušiai kaip? Jaučiu nelabai... bet gal ką pataisyt galim būtų, kažkaip patiko įdėja

Man atrodo, jis pagreitina procesą - pyst, ir iškart plyta biggrin.gif Iš bet ko, ar iš kriaušės, ar iš razinkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 22, 14:09)
Nu kaip įdomiai tu čia išvartei, pamąsčiau apie aplinką - jei bogu, atitinka mastau.gif Gi net automatiškai vertini pakumpusį žmogų kaip tokį suvargusį.
Žėk, bet vis viena sportas padeda. Tai gal dėl to, kad sportuoji, pradedi geriau jaustis, sumažėja depresija? Tokiu būdu abi teorijos viena kitą atitinka mastau.gif
Man atrodo, jis pagreitina procesą - pyst, ir iškart plyta biggrin.gif Iš bet ko, ar iš kriaušės, ar iš razinkos biggrin.gif

sportas padeda, kaip sako sveikam kūnė, sveika siela biggrin.gif o dar ir išsitiesus nesunku eit, o dar įpratimas artimesnis už prigimima... nu viskas krūvoj.

Niu niu... mano dukra tai pyst ir iškart pana lotuliukas.gif , o kokį prigludusį priekyje susegamą megztuką užsideda, nu nors į pradinę, a jai dar kokį ružavą, gal ir į daržą priimtų rolleyes.gif
Nu o dabar plytinei kriaušiai yra kokių siluetų mados horizonte? Bo aš ką randu ką mielesnio/įdomesnio vis netinka. Kad bent žinočiau ko ieškot unsure.gif

Šiaip aš galvoj pamakalavau visus turėtus rūbus... kuo griežtesnis pasiuvimas - tuo labiau verčia pasitemt, ir tuo užtikrinčiau jauties g.gif . Bent jau kai darbindavausi man padėdavo. Tik bėda kad mano požiūri tie švarkeliai tokie nuasmeninti, labai jau su mano maištaujančia siela nedera. Vat kad suradus kokius įdomesnio/moteriškesnio silueto g.gif ... ir kad dar nestorintų blush2.gif
Atsakyti
Nieko neturiu išsisaugojusi apie kriaušių rengimąsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 13:03)
Kažin toks megztinis virstančiai į plytą kriaušiai kaip? Jaučiu nelabai... bet gal ką pataisyt galim būtų, kažkaip patiko įdėja

Man tokie megztukai labai patinka.. bet tik ant azijiečių (kiek mezgimo forumuose matau, Azijoj labai ant bangos tokie) ax.gif T y turint omeny kokios jos plonos ir visiškai miniatiūrinės..
Atsakyti
kas liecia tiesia nugara. Pas mane skolioze, todel nugara silpna ir jautri vieta. Visa vaikyste pravaiksciojau i gyd mankstas, masazus ir baseinus. Bet vienas didziuju gyvenimo atradimu buvo pillates. Istiesino mano nugara nerealiai. Nezinau ar cia tik man asmeniskai taip tiko (butent nugarai) ar ir kitiems taip buna. Bet taip gerai pajauciau ir isteisinau stubura, kad drinks_cheers.gif O gyvenime esu sportavus ir bandzius praktiskai viska , ka siulo sporto klubai: aerobika, iv sokiai, kalanetika, treniruokliai, baseinas ir dar dar visokiu specifiniu n +k. Tik svarbu geras treneris, kad issaiskintu gerai, kaip pilates pratimai daromi. Nes ten plika akimi daznai nesimato esmes, reikia vidinius raumenis teisingai itempineti lotuliukas.gif

ai dar nesenai skaitinejau apie raumenu tonusa (bo mano maziukei zemas raumenu tonusas). Raumenu tonusas valdomas nesamoningai, eina signalas is smegenu i raumenis, mes negalim jo itakoti. Esant padidejusiam raumenu tonusui zmogus buna stipriai isitempes, ir todel nugara gali buti nepaprastai tiesi, lyg "pagali prarijus".
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 15:47)
yra kokių siluetų mados horizonte? Bo aš ką randu ką mielesnio/įdomesnio vis netinka. Kad bent žinočiau ko ieškot unsure.gif

Bytte, aš pastarosiom dienom vis pasėdžiu mezgimo forumuose, bandau sudarinėti mezginių planą rudeniui (užspirkau siūlų pas jus klp kelis maišus). Tai bijau ką ir siūlyt pagal figūros tipą, bet gal kartais tokio tipo:

"gilus reglanas" - čia patį principą turiu omeny, ilgiai, raštai ir tt tai pagal skonį

user posted image

akcentas viršuj, platina pačius...

ir dar tokio tipo gal patiks, kur viršutinė dalis (deja, nežinau tikslaus pavadinimo blush2.gif ) va tokia, horizontali:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 22 rugpjūčio 2013 - 17:15
man gražūs tokie megztiniai, bet kaip ant jų ką nors apsirengti, pvz paltą? Na aš apie rankoves galvoju. Ir tas ankstesnysis megztinis.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 22, 18:12)
man gražūs tokie megztiniai, bet kaip ant jų ką nors apsirengti, pvz paltą? Na aš apie rankoves galvoju. Ir tas ankstesnysis megztinis.

Aš pernai turėjau tokią tuniką

user posted image

jinai man iki kelių beveik, labai labai plati rankovių/pečių linijoje, bet jokių bėdų neturėjau su palto užtempimu ant viršaus biggrin.gif Man aplamai keista, kaip žmonės abejoja, ar galima ant megztinių su kapišonu paltą užsidėt, pvz. Galbūt viskas priklauso nuo palto prigludimo laipsnio? smile.gif
Galima parduotuvėje pasimatuoti panašius modelius ir pažiūrėti, ar patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 08 22, 15:20)
Aš pernai turėjau tokią tuniką

user posted image

jinai man iki kelių beveik, labai labai plati rankovių/pečių linijoje, bet jokių bėdų neturėjau su palto užtempimu ant viršaus  biggrin.gif  Man aplamai keista, kaip žmonės abejoja, ar galima ant megztinių su kapišonu  paltą užsidėt, pvz. Galbūt viskas priklauso nuo palto prigludimo laipsnio?  smile.gif
Galima parduotuvėje pasimatuoti panašius modelius ir pažiūrėti, ar patogu  smile.gif

na kapišoną aš paprastai ištraukiu ant palto, o vat tokį panašų aš turėjau ir po paltu man jau buvo bais nepatogu
Atsakyti