Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 06:58)
...
Shana o ta konsultantė neminėjo kokių savybių drabužiams, kad žmogus mažiau kūprintusi. Nes labiausiai nervinantis manyje išvaizdos dalykas - mano laikysena, nu tokia amžiais suvarvėjus... o noriu būt kaip gazelė pasiruošus bėgt  blush2.gif

man irgi l. aktualu, iš patirties - padeda aukštakulniai. Bet kasdienai aš jų negaliu, ne mano būdui stypčioti...
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 22, 09:11)
man irgi l. aktualu, iš patirties - padeda aukštakulniai. Bet kasdienai aš jų negaliu, ne mano būdui stypčioti...

O man nepadeda... kol išeinu visa besijaučianti lyg fėja, tol gerai... bet paskui priprantu/pamirštu kad aš čia superfėja ir vis vien sulinkstu ir tada dar baisiau atrodau. Psichologijos žurnale reklamą skaičiau (reklamavo kažkokius užsiėmimus su kineziologu ???) - atseit tai nevalinga psichologinė kūno pasitraukimo nuo pavojaus, baimės išraiška... vat man ir įdomu kokie aprėdai tą baimę padeda įveikt.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 09:26)
Psichologijos žurnale reklamą skaičiau (reklamavo kažkokius užsiėmimus su kineziologu ???) - atseit tai nevalinga psichologinė kūno pasitraukimo nuo pavojaus, baimės išraiška... vat man ir įdomu kokie aprėdai tą baimę padeda įveikt.

čadra, ko gero. Eini sau su palapine ir niekas nemato, ar kūpriniesi, ar ne biggrin.gif

Mano vaikas žiauriai kūprinasi. Suprantu, kad raumenų hipotonija, bet - kojas atidirbo, nebegriūna, o vaikšto kaip klaustukas. Baisiausia, kai dar ir rankos - alkūnės suglaustos ir rankos prie veido....

kinezoterapeutai lygtai dabar ax.gif

Bet kuriuo atveju - įdomu.
Šiaip, tai tikrai sutinku, kad kai žinai, kad gerai atrodai - nosis visada arčiau dangaus biggrin.gif
Atsakyti
Sportinis maudymukas arba šokių bateliai padės laikysenai. Jokia čadra tada nieko nepaslėps.
Atsakyti
Man mama sakė kad aš visada eidavau kojom žemės nesiekdama, pasišokinėdama, nosis visad viršuj... o paauglystėj susiriečiau lyg mušamas šuo... tai vaikystės eisena pas mane tik kai savoj kompanijoj prikalu atitinkamai lotuliukas.gif

kinezoterapeutus žinau... žurnalas senas... bet ne tiek doh.gif ... kažkaip neteko man kineziologų užtikt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 22, 09:54)
Sportinis maudymukas arba šokių bateliai padės laikysenai. Jokia čadra tada nieko nepaslėps.

Va čia super atsakymas thumbup.gif

Bytte, o su nugara neturi jokių problemų? paskaudėjimų ir pan? stuburas nebuvo iškrypęs? Klausiu, nes pati turėjau vaikystėj,paauglystėj bėdų, dabar kaip ir viskas gerai, bet jei tik nustoju treniruot nugaros raumenis - linkstu ir dar vargsta nugara žiauriai g.gif sportas labai gerai ištiesina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 08 22, 10:00)
bet jei tik nustoju treniruot nugaros raumenis - linkstu ir dar vargsta nugara žiauriai  g.gif sportas labai gerai ištiesina  4u.gif

Pas mane buvo (ir gal yra g.gif) iškrypęs, irgi kūprinuosi. Bet tais metais, kai šokau flamenco tikrai laikysena buvo susitvarkiusi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 09:58)
Tai taip sakytau nelabai seksis prisijaukint tokius pokyčius nugyvenus veik 40-mt metų

Shana o ta konsultantė neminėjo kokių savybių drabužiams, kad žmogus mažiau kūprintusi. Nes labiausiai nervinantis manyje išvaizdos dalykas - mano laikysena, nu tokia amžiais suvarvėjus... o noriu būt kaip gazelė pasiruošus bėgt  blush2.gif

Bet tu žinok, tokia realybė. Kuo labiau sensti, tuo labiau viskas išeina šaibom. 40 - tai ne 80, dar galima pasitempt, pasidietint, pasportuot ir viskas bus super. Žinai, kaip sako liaudies išmintis? Sako - sorok let - baby net. Sorok piatj - baba jagodka opiatj biggrin.gif

Žinok, sportas. Nugaros raumenų stiprinimas, konkrečiai. Vienas tik vaistas... Ar šokiai, ar aerobika, ar treniruokliai, ar baseinas, ar joga - viskas tam gerai pasitarnauja.

Aš tą problemą irgi turiu, nuo vaikystės netgi. Dėl ūgio - viskas visur mažiukams pritaikyta. Sėdi ant standartinės kėdės prie standartinio stalo - ir kūpriniesi... Eini pro standartines duris su standartiniais aukštakulniais - ir ragus saugai. Su tais pačiais aukštakulniais atsistoji prie standartinio vežimėlio, kad vaiką pavežiot - nepasieki rankenos arba susilenk kaip klaustukas lotuliukas.gif Nei vienas mano vaikas vežimėlio - skėtuko neturėjo, nes aš jų rankenų net ant lygiapadžių nepasiekiau lotuliukas.gif

Žo, va dabar vyresnėlio gimtadienis, paskui kelios dienos į pajūrį, ir viskas, einu ant sporto ir ant dietos. Ta prasme, aš visada biškį ant to ir ano, o aš eisiu labiau biggrin.gif O tai jau labai savim nepatenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 rugpjūčio 2013 - 10:17
45-iat taigi priešklimakterinis lotuliukas.gif , hormonų audros užtai ir babynka jagotka kanfietka.
Aš tai manau tai psichologija... nu dar įgimta (šleivumas, plokščiapadystė tarkim,).
Aš su nugara niekad problemų neturėjau, buvau tiesi... dabar kartais jau paskauda, nes kiek gi gali sulinkęs eit. Sulinkau kada prasidėjo pauglystės problemos: buvau linkus išsišokt, kas labai nepatiko tuometiniai sovietiniai mokyklai, tai sulaužė mane normaliai - iki visiškos apatijos, sedėjau ir į lubas žiūrėjau, pofyg ant visko ir visų buvo.
Dėl ūgio kūprinimosi kažkiek irgi gal yra tiesos, bet kai pasižiūrau į brolį ir pusbrolį tai imu abejot. Visgi psichologija... Brolis mano 2 metrai, pusbrolis kiek žemesnis, visą gyvenimą kaip stygos, lyg pramoginius būt atšokę puse gyvenimo eina, sėdi irgi išsitiesę, lyg pagalys pas juos įkištas... va ir mano sūnus tokią laikyseną turi. Beja pusbrolis po skyrybų ėmė vaikščiot kaip klaustukas, lyg jam kas ant kupros visus gyvenimo vargus užkrovęs būtų... ir sulinko per pora mėnesių.
O aš... kartais net jaučiu kad esu susitraukus tiek, kad net skauda ir išsitiest negaliu, viduje kažkas neleidžia. Net gorsetas nepadeda, tik dar labiau nugara paskausta (jis gi neleidžia susilenkt, tai tenka labai pasistenkt lotuliukas.gif ) MB išsitiesė būtent tuo metu kai aš jį vos ne plikai kirpdavau, dabar kažkiek vėl sulinko, bet ne tiek kiek jaunystėj. Ir šiaip negi jūs nejaučiat, kad kai nervas pakyla (nu jai ne dėl savęs, bet kai jūsų vaiką kas užsipuola) kad norisi pritvot kažką, iškart išsitiesiat ir palinkstat į priekį? O vėlų vakarą skesgatviu einant linkstam prie žemės? Laikysena labai gi susijusi su vidine savijauta... jai jau ant juodos traukia, tai nieko keisto kad ir pečiai į priekį linksta.

Aš vakar su platformom eidama pastebėjau kad ne visur pasiekiu turėklus, pamąsčiau kad gal man jų ir nereik, visgi ne mažas vaikas ir ne pensynykė, gal nenubildėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažin toks megztinis virstančiai į plytą kriaušiai kaip? Jaučiu nelabai... bet gal ką pataisyt galim būtų, kažkaip patiko įdėja
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 22, 13:03)
Kažin toks megztinis virstančiai į plytą kriaušiai kaip? Jaučiu nelabai... bet gal ką pataisyt galim būtų, kažkaip patiko įdėja

Man atrodo ne kriaušei jis schmoll.gif

Dėl nugaros pritariu jums, daug lemia psichologija. Dar įpročiai. Mano darbas prie kompo sulankstė ties kaklu, kovoju su tuo. Pratimai, masažas, atsitiesiu kai tik prisimenu. Gal kosmo diskas padėtų g.gif
Dar šitas biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=RnjiBhX-yjo

Noa, kur atsakymas į mano postą ir pasiaiškinimas kodėl mane atsekei į šitą temą?
Atsakyti
Mano nuomone, kriaušė su tokiu megztiniu kaip maišas atrodys...
Atsakyti