QUOTE(Noa @ 2013 08 20, 18:29)
Vat tokie rytietiško stiliaus aprėdai yra ganėtinai patogūs ir ganėtinai dėkingi daugumai figūrų - jie iš esmės reikalauja tik kokios nors talijos ir papų. Netgi gal kitą sykutį gana ir papų
QUOTE(Tynka @ 2013 08 20, 18:42)
na jo, super, o jei nė talijos, nė papų
Na aišku tuos papus galima prisidėti. Bet man tai nlb, o dar karšta. Ir iš vis šiemet beieškodama liemenėlės saikingam dydžiui pastebėjau, kad jei jau A, tai liemenėlė iškart su papais parduodama.
va va... jei nei talijos, nei papų... nei kojų... ką renktis...
Aš jau prieš desetka pastebėjau kad kai tik A - iškart siūlo su pagalvėm, o į klausimą ar nėra be išpučia akis... kaip be... jai nieko nėr, gi reik būtinai būtinai, ir kodėl gi nenorit, visos tik tokius ima
. Nu ir ką daryt jai esi ne kaip visos.
Nors su manim kažkas labai darosi, per šikynę tiek kelnės, tiek pantalonai labai pralaisvėjo, kažkokios baronkos ties talija atsirado, o liemenėlė iš A ar AA perėjo į B ir net kartais C... svoris stovi vietoj... Tai taip sakytau nelabai seksis prisijaukint tokius pokyčius nugyvenus veik 40-mt metų
QUOTE(dontstop @ 2013 08 20, 20:19)
Bytte, išsiaiškinau
- bis ten ir lauke dalis pramogų... ryšium su tuo, ko reikia? Man į galvą šauna tik baletkės papildomai, jei su aukštakulniais bus nepraeinama
Beje, 4 dienas praleidau Klaipėdoje, sąžiningai apėjau Akropolį, Bigus.. kol kas jokių pokyčių mano šventinėje aprangoje..
Ir dar beje.. na ir rengiasi pas jus
Norėjom vakare su vyru prasivaikščioti po senamiestį ir kokiam bare pasėdėt, lauke. Truputį užsivėlinau ir ~22 val vakaro nebedrįsau kišti nosį į barą dėl savo aprangos
. Buvau su paprastai tiesiais lininėm chaki kelnėm ir gėlėtais marškiniais, plokščiapadžiais batais. Aplink ponios ir panelės kursavo taaip išsipusčiusios, net su pūstom suknelėm mačiau savo akimis !! Beliko tik pasislėpt po lapais
Buvo visaip, žemesnės moterys vis vien avėjo platesnius kulniukus ar platformytes... lyg ir nesmigo joms.
Jai laukia veiksmo bus tada lietpaltis netinka, reikia kažko šiltesnio puošnaus. Manau koks nors trumpas puošnus megztukas (na toks kur visai trumpas, pamiršau kaip ten jį vadina) ar pelerina tiktų... gal ir švarkelis jai koks labai negriežtas. Nors karštiems žmonėms nebūna šalta ir lauke su trumpom rankovėm (tarkim kaip maniškis visad perkaitęs ir švarkus/megztinius man perleidžia jai turi)
Kai išsiaiškini galim spręst pagal save jau, svarbu kad situacija aiški.
Tai aš maniau kad visoj lietuvoj taip
, gi rašiau sėdi visos susipakavusios kaip reklaminėj etiketėj gražiausias puses atsukusios... nueinu, ir pasijaučiu tokia pelenė visiška, ir nejučia prisimenu frazę iš Biliūno "liūdnos pasakos" - Kiek ponų... kokie jie visi gražūs...
QUOTE(Karusia @ 2013 08 20, 20:41)
apie madą ir psichologiją - kažkada mokykloje
ginčijomės, ar drabužis įtakoja žmogų ar žmogus renkasi pagal charakterį. vat viena įtikinėjo, kad ji galinti visiškai pasikeisti, vilkėdama smarkiai kitokius nei įprasta drabužius. tiesą sakant neteko matyti jos smarkiai kitokios - nei per išleistuves, nei paskui kažkur studijų metais.
Iš asmeninės praktkos... kai MB turėjo mašinėle kirptus visai trumpučius plaukus laikui bėgant darėsi vis agresyvesnis. Kiek įtakos turėjo aplinkinių požiūris, kiek vidinė savijauta nežinau, bet bendravimas su žmonėmis labai pakito, aišku ne per mėnesį.
Aš pati ryškų savijautos pokytį pajutau iš brunetės tapus blondine, bet tik jaunystėj. Kai būdama žmona ir mama nusišviesinau plaukus nepastebėjau jokio pokyčio... tai manau mano elgesį įtakojo aplinkinių požiūris į mane, kadangi pirmu atveju vedžiau aktyvų socialinį gyvenimą, o antru - sedėjau namie.
Shana o ta konsultantė neminėjo kokių savybių drabužiams, kad žmogus mažiau kūprintusi. Nes labiausiai nervinantis manyje išvaizdos dalykas - mano laikysena, nu tokia amžiais suvarvėjus... o noriu būt kaip gazelė pasiruošus bėgt