Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Tynka @ 2013 08 20, 18:42)
na jo, super, o jei nė talijos, nė papų  ohmy.gif  Na aišku tuos papus galima prisidėti. Bet man tai nlb, o dar karšta. Ir iš vis šiemet beieškodama liemenėlės saikingam dydžiui pastebėjau, kad jei jau A, tai  liemenėlė iškart su papais parduodama.

Tai cia dar kazkiek suprantama, bet kam vat D dydis dar su papildomais papais parduodamas??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 20, 19:42)
na jo, super, o jei nė talijos, nė papų  ohmy.gif  Na aišku tuos papus galima prisidėti. Bet man tai nlb, o dar karšta. Ir iš vis šiemet beieškodama liemenėlės saikingam dydžiui pastebėjau, kad jei jau A, tai  liemenėlė iškart su papais parduodama.

Tai tada dėkis supermini ir nereikia tau afrikietiškų sarongų biggrin.gif
Ten gi visur akcentai į iškirptę ir taliją! Bet tai nafiga tau, pas tave kiti gimklai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 20, 10:33)
Tos rekomencacijos rinkti rubus su vyru esme yra tokia, kiek as pagaunu -
jei renki su moterim tai yra 2 labai tiketini variantai: 1. vistiek tave suvokia kaip konkurente 2. renka pagal savo stiliu, nes kiekvienas musu pasirodo linkes labai apsiriboti tuo, prie ko pripranta

Pagalvojau - teisybė. Sunku būtų rinkt kitam drabužius (apie konkurentizmą nesvarstau - su tokiom, kuriom galiu jaust konkurenciją turbūt šopintis ir neičiau g.gif neįsivaizduoju situacijos). Bet va, tam kažkam išsirinkus komplektus - galiu pasakyt, ar tinka žmogui, ar gražu, ar nestorina ir t.t. Man kažkaip patinka daug skirtingų stilių, nors pati ir rengiuos nuobodžiai, bet škias grožiuos daug kuo cool.gif
Kažkaip, mano nuomone, proporcijos yr pastovūs dalykėliai, kuriuos galima gana objektyviai įvertint g.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2013 08 20, 20:34)
Pagalvojau - teisybė. Sunku būtų rinkt kitam drabužius (apie konkurentizmą nesvarstau - su tokiom, kuriom galiu jaust konkurenciją turbūt šopintis ir neičiau  g.gif  neįsivaizduoju situacijos).

O aš galvoju - jei mane kokia konkurentė kviestų šopintis, tai aš eičiau. Taigi baisiai įdomu, tas pats, kaip sužinot, iš kur konkuruojanti firma tavorą perka biggrin.gif
Gaila, dar niekad neturėjau konkurentės. Arba turėjau, bet apie ją nesužinojau biggrin.gif
Kartą buvo kad dirbau tokiam darbe, kur padaliny buvom dviese. Ir nusipirkau aš paltą, o tas paltas buvo labai pigus ir labai patiko mano kolegei. Jis visaip ten sukosi, ar aš nesupyksiu, jei ji nusipirks tokį patį. sakiau, pirk, nu biggrin.gif Vis viena darbe su paltais nevaikštom biggrin.gif
Bet kai eidavom pietaut ar namo, tauta peizevodavosi. Sakydavo, jūsų skyrius su uniformom? O mes atsakydavo, taip! O dabar, sakytdavom, roškitės, vadybininkams įves, visi penki taip pat vaikščiosit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 14, 16:31)
Na visai lauke tai nemanau kad darys, bet būna tokia patalpa, vos ne laukas, kokios vienos sienos galim sakyt nėr, išėjimas į kiemą (mano atveju taip buvo, ir tas kiemas buvo medinėm lentom išdėtas, o antram kiemo gale tokia pavėsinė su lauko židiniu, kur buvo padarytas vadinamas alaus stalas), tai neprikvėpavom nieko, buvo vėsoka... O būna šiaip didelė patalpa, ale daržinė, ir visi šokiai ir kiti pokiai viduje, publika tik dūmą išpūst laukan išeina. Ir kaimo atrakcijos jokios blush2.gif ir galva neskauda ką užsimest.

Bytte, išsiaiškinau biggrin.gif - bis ten ir lauke dalis pramogų... ryšium su tuo, ko reikia? Man į galvą šauna tik baletkės papildomai, jei su aukštakulniais bus nepraeinama g.gif

Beje, 4 dienas praleidau Klaipėdoje, sąžiningai apėjau Akropolį, Bigus.. kol kas jokių pokyčių mano šventinėje aprangoje..

Ir dar beje.. na ir rengiasi pas jus biggrin.gif Norėjom vakare su vyru prasivaikščioti po senamiestį ir kokiam bare pasėdėt, lauke. Truputį užsivėlinau ir ~22 val vakaro nebedrįsau kišti nosį į barą dėl savo aprangos blush2.gif . Buvau su paprastai tiesiais lininėm chaki kelnėm ir gėlėtais marškiniais, plokščiapadžiais batais. Aplink ponios ir panelės kursavo taaip išsipusčiusios, net su pūstom suknelėm mačiau savo akimis !! Beliko tik pasislėpt po lapais sad.gif blush2.gif
Atsakyti

o kai natūroje D ir dar papildai prikabinti, tai ; censored2.gif censored2.gif censored2.gif

Atėjau pasakyti, kad tos kelnės labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 20 rugpjūčio 2013 - 20:31
Aha, o man dar Shanos suknelė labai rūpi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 20, 18:32)
Aha, o man dar Shanos suknelė labai rūpi biggrin.gif

a tiksliai, gi ten dar ir sukenka kažkokia.
Shana, rodyk biggrin.gif

Bet tai man vis tiek bais įdomu, o kodėl vat būtent tokias tau kelnes prikabino. jo sbais gražios ir nematytos, bet kaip suprantu ne vien dėl to g.gif
Atsakyti
apie madą ir psichologiją - kažkada mokykloje bigsmile.gif ginčijomės, ar drabužis įtakoja žmogų ar žmogus renkasi pagal charakterį. vat viena įtikinėjo, kad ji galinti visiškai pasikeisti, vilkėdama smarkiai kitokius nei įprasta drabužius. tiesą sakant neteko matyti jos smarkiai kitokios - nei per išleistuves, nei paskui kažkur studijų metais.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 20, 20:37)
Shana, rodyk  biggrin.gif

Bet tai man vis tiek bais įdomu, o kodėl vat būtent tokias tau kelnes prikabino. jo sbais gražios ir nematytos, bet kaip suprantu ne vien dėl to  g.gif

Labai tingiu, padariau pyraga, suprieskoninau vista, isvaliau virtuve, guliu pusplike suprakaitavus ant sofos tongue.gif pas mane gi vis dar virs 30, nors jau 9 val. Galima rytoj rodysiu rolleyes.gif Juolab po biski temsta, o prie lempos su telefonu gaunasi fotkes be rysio.

Tos kelnes man israsytos prie stiliau kurio turiu ivesti savo garderobe, cia pagal asmenines rekomendacijas, atsizvelgiaut i mano buda, charakteri, polinkius ir klaidas, ir i tiksla/krypti tsakant. Labai daug pasakoti kazkaip cia viesai nenoriu, nes ten daug asmeniniu niuansu. Visgi mes su ta psicholege 2 savaites cia prasitusinom. Bet viena patvirtinu jau po 2 dienu - su tokio pobudzio rubais kazkaip nejauti tikrai noro varyti kaip su tanku ant barikadu link savo tikslo biggrin.gif
Is idomybiu galiu papasakoti ka man pasakojo apie tinkama rubo ir imidzo greit patikrinama poveiki vienoj srity. Ji konsultuodavo tas agenturas, per kurias iesko poros, na pazinciu. Daug kartu jau sako patikrinta praktikoje - daro pvz moteriai dosje, moteris grazi, protinga, grazios foto, per pora menesiu nei vieno susidomejusio. Praeina konsultacijas, parenkami rubai, padaroma fotosesija, pakeiciamas dosje ir sako pramusa kaip is patrankos kartais biggrin.gif

Aciu visoms uz pagyras mano kelnem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 20 rugpjūčio 2013 - 21:08
QUOTE(Tynka @ 2013 08 20, 21:37)
Shana, rodyk  biggrin.gif

Bet tai man vis tiek bais įdomu, o kodėl vat būtent tokias tau kelnes prikabino. jo sbais gražios ir nematytos, bet kaip suprantu ne vien dėl to  g.gif

Aš maniau, kad gal dėl to, kad patogios ir gražos biggrin.gif O pati Shana gal mėgsa patogiai ir yra graži biggrin.gif Bet nelogiška. Jei kokia boba būtų negraži, bet mėgtų dabintis - tai negi jai parinktų drabužį negražų, bet prabangų? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 20, 18:29)
Vat tokie rytietiško stiliaus aprėdai yra ganėtinai patogūs ir ganėtinai dėkingi daugumai figūrų - jie iš esmės reikalauja tik kokios nors talijos ir papų. Netgi gal kitą sykutį gana ir papų biggrin.gif

va va... jei nei talijos, nei papų... nei kojų... ką renktis...
Aš jau prieš desetka pastebėjau kad kai tik A - iškart siūlo su pagalvėm, o į klausimą ar nėra be išpučia akis... kaip be... jai nieko nėr, gi reik būtinai būtinai, ir kodėl gi nenorit, visos tik tokius ima doh.gif . Nu ir ką daryt jai esi ne kaip visos.
Nors su manim kažkas labai darosi, per šikynę tiek kelnės, tiek pantalonai labai pralaisvėjo, kažkokios baronkos ties talija atsirado, o liemenėlė iš A ar AA perėjo į B ir net kartais C... svoris stovi vietoj... Tai taip sakytau nelabai seksis prisijaukint tokius pokyčius nugyvenus veik 40-mt metų
QUOTE(dontstop @ 2013 08 20, 20:19)
Bytte, išsiaiškinau  biggrin.gif  - bis ten ir lauke dalis pramogų... ryšium su tuo, ko reikia? Man į galvą šauna tik baletkės papildomai, jei su aukštakulniais bus nepraeinama  g.gif

Beje, 4 dienas praleidau Klaipėdoje, sąžiningai apėjau Akropolį, Bigus.. kol kas jokių pokyčių mano šventinėje aprangoje..

Ir dar beje.. na ir rengiasi pas jus  biggrin.gif Norėjom vakare su vyru prasivaikščioti po senamiestį ir kokiam bare pasėdėt, lauke. Truputį užsivėlinau ir ~22 val vakaro nebedrįsau kišti nosį į barą dėl savo aprangos blush2.gif . Buvau su paprastai tiesiais lininėm chaki kelnėm ir gėlėtais marškiniais, plokščiapadžiais batais.  Aplink ponios ir panelės kursavo taaip išsipusčiusios, net su pūstom suknelėm mačiau savo akimis !! Beliko tik pasislėpt po lapais  sad.gif  blush2.gif

Buvo visaip, žemesnės moterys vis vien avėjo platesnius kulniukus ar platformytes... lyg ir nesmigo joms.
Jai laukia veiksmo bus tada lietpaltis netinka, reikia kažko šiltesnio puošnaus. Manau koks nors trumpas puošnus megztukas (na toks kur visai trumpas, pamiršau kaip ten jį vadina) ar pelerina tiktų... gal ir švarkelis jai koks labai negriežtas. Nors karštiems žmonėms nebūna šalta ir lauke su trumpom rankovėm (tarkim kaip maniškis visad perkaitęs ir švarkus/megztinius man perleidžia jai turi)
Kai išsiaiškini galim spręst pagal save jau, svarbu kad situacija aiški.

Tai aš maniau kad visoj lietuvoj taip blush2.gif , gi rašiau sėdi visos susipakavusios kaip reklaminėj etiketėj gražiausias puses atsukusios... nueinu, ir pasijaučiu tokia pelenė visiška, ir nejučia prisimenu frazę iš Biliūno "liūdnos pasakos" - Kiek ponų... kokie jie visi gražūs...
QUOTE(Karusia @ 2013 08 20, 20:41)
apie madą ir psichologiją - kažkada  mokykloje bigsmile.gif ginčijomės, ar drabužis įtakoja žmogų ar žmogus renkasi pagal charakterį. vat  viena įtikinėjo, kad ji galinti visiškai pasikeisti, vilkėdama smarkiai kitokius nei įprasta drabužius. tiesą sakant  neteko matyti jos smarkiai kitokios - nei per išleistuves, nei paskui kažkur studijų metais.

Iš asmeninės praktkos... kai MB turėjo mašinėle kirptus visai trumpučius plaukus laikui bėgant darėsi vis agresyvesnis. Kiek įtakos turėjo aplinkinių požiūris, kiek vidinė savijauta nežinau, bet bendravimas su žmonėmis labai pakito, aišku ne per mėnesį.
Aš pati ryškų savijautos pokytį pajutau iš brunetės tapus blondine, bet tik jaunystėj. Kai būdama žmona ir mama nusišviesinau plaukus nepastebėjau jokio pokyčio... tai manau mano elgesį įtakojo aplinkinių požiūris į mane, kadangi pirmu atveju vedžiau aktyvų socialinį gyvenimą, o antru - sedėjau namie.

Shana o ta konsultantė neminėjo kokių savybių drabužiams, kad žmogus mažiau kūprintusi. Nes labiausiai nervinantis manyje išvaizdos dalykas - mano laikysena, nu tokia amžiais suvarvėjus... o noriu būt kaip gazelė pasiruošus bėgt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 22 rugpjūčio 2013 - 09:10