Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Tynka @ 2013 08 20, 17:51)
Noa labai kantri tokių asabų klausimams  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Shana @ 2013 08 20, 17:52)
1.  idomia spalva (taupe/kakavine), medziaga (lengvuma ir permatomuma).

2. pagal israsyta kursa vaikstau su silkinem krentanciom kelnem kurios turi ant virsaus tipo perematoma sijona, kas buvo ne visiskai mano stilius

Skamba taip gražiai, kad baisingai užsimaniau irgi abiejų variantų lotuliukas.gif biggrin.gif Nors jie man visiškai neišrašyti ir aš net pirkti tokių niekur nemačiau. Chi, nenuostabu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 20, 14:52)
...........(as pagal israsyta kursa vaikstau su silkinem krentanciom kelnem kurios turi ant virsaus tipo perematoma sijona, kas buvo ne visiskai mano stilius)..............

kažkas neregėto... Gal pvz kokį įmestum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 20, 17:01)
kažkas neregėto... Gal pvz kokį įmestum  smile.gif

nzn kaip nete ieskoti, vat tokios

user posted image
Atsakyti
Nifiga sibie... O viršus kaip? Ten ant viršaus kažkas dedasi, ar į jas kišasi?
Pirmą kartą tokį bajerį matau.
Bet atrodo tai super!
Aš irgi noriu!
Juo... Tamsiai pilkų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 20, 17:34)
Nifiga sibie... O viršus kaip? Ten ant viršaus kažkas dedasi, ar į jas kišasi?
Pirmą kartą tokį bajerį matau.
Bet atrodo tai super!
Aš irgi noriu!
Juo... Tamsiai pilkų lotuliukas.gif

Yra topas, kuris biski krentantis per iskirpte ir risasi bantu per liemeni.
Kai uzsidedu kartu, tai gaunasi labai prabangiai.
O atskirai as prie baltos paprastos maikutes, tik tokios kad medziaga irgi tinka, na ciuut blizgio turi, siandien esu uzsidejus. Arba prie kokios kitos su auksine detale pvz smile.gif
Nufotkinsiu kada prie progos ir imesiu 4u.gif
Atsakyti
A jo, kažkas super naujo. Nu atrodo šykarnai. Man irgi viršus įdomu kaip. O tu čia kur taip rėdais? Į darbą?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 20, 17:46)
A jo, kažkas super naujo. Nu atrodo šykarnai. Man irgi viršus įdomu kaip. O tu čia kur taip rėdais? Į darbą?

nu nufotkinsiu kada su ivairiais topais, parodysiu.
As jo, i darba, tik ne komplektu.
Mano darbas toks, kad as priklausomai nuo dienos rengiuosi, atsizvelgiu i klienta. Va ryt vaziuosiu rodyti apelsinu plantaciju ir sandeliu, ir galvoju kaip cia blin apsirengti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 20, 15:50)
nu nufotkinsiu kada su ivairiais topais, parodysiu.
As jo, i darba, tik ne komplektu.
Mano darbas toks, kad as priklausomai nuo dienos rengiuosi, atsizvelgiu i klienta. Va ryt vaziuosiu rodyti apelsinu plantaciju ir sandeliu, ir galvoju kaip cia blin apsirengti lotuliukas.gif

a koks buvo klientas, kai šiom kelnėm avėjai? biggrin.gif Irgi matyt kažkokių plantacijų turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 20, 18:37)
Yra topas, kuris biski krentantis per iskirpte ir risasi bantu per liemeni.

Prie tokių kelnių ne griekas wub.gif
Super vakarinė apranga, kai žmogus nenori suknelės.
Kaip aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 20, 18:03)
a koks buvo klientas, kai šiom kelnėm avėjai?  biggrin.gif  Irgi matyt kažkokių plantacijų turi  bigsmile.gif

Panasiai. biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2013 08 20, 18:11)
Prie tokių kelnių ne griekas wub.gif
Super vakarinė apranga, kai žmogus nenori suknelės.
Kaip aš biggrin.gif

lotuliukas.gif
Joo, jei kartu tai i kokia prubangia vakariene ar priemima laisvai.
As tai gan idomiai jauciuosi su tokiu apredu, bet patinka, isijauciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 20, 19:14)
Panasiai. biggrin.gif
lotuliukas.gif
Joo, jei kartu tai i kokia prubangia vakariene ar priemima laisvai.
As tai gan idomiai jauciuosi su tokiu apredu, bet patinka, isijauciau biggrin.gif

Vat tokie rytietiško stiliaus aprėdai yra ganėtinai patogūs ir ganėtinai dėkingi daugumai figūrų - jie iš esmės reikalauja tik kokios nors talijos ir papų. Netgi gal kitą sykutį gana ir papų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 20, 16:29)
Vat tokie rytietiško stiliaus aprėdai yra ganėtinai patogūs ir ganėtinai dėkingi daugumai figūrų - jie iš esmės reikalauja tik kokios nors talijos ir papų. Netgi gal kitą sykutį gana ir papų biggrin.gif

na jo, super, o jei nė talijos, nė papų ohmy.gif Na aišku tuos papus galima prisidėti. Bet man tai nlb, o dar karšta. Ir iš vis šiemet beieškodama liemenėlės saikingam dydžiui pastebėjau, kad jei jau A, tai liemenėlė iškart su papais parduodama.
Atsakyti