Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Snieguota @ 2013 06 07, 12:30)

Aš jau kokius 2 kartus Akropolį, SM apėjau, bet neradau net ką pasimatuoti, kažkaip viskas man nepatinka, ypač spalvos.

man tas pats doh.gif dar reserved maikiu radau, tu nepalaidu biggrin.gif
noreciau kazko grazaus, puosnaus, kur tau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 07, 14:02)
Bet ta suknelė turbūt sintetinė, o dar su pamušalu. Tai su ja nebūtų vėsu smile.gif
Šiaip neatrodo tinkama į darbą, net jei nėra dress code'o. Nors visada sakau, kad darban galiu rengtis ką noriu, bet su tokia neeičiau  ax.gif

Sintetinė, bet be pamušalo. Nu ir bus tada po vietinį pliažą man vaikščiot jin man
Atsakyti
Ar jau yra kokių nuolaidų AKropolyje?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 06 07, 14:52)
Ar jau yra kokių nuolaidų AKropolyje?

aš tai nemačiau
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 06 07, 13:56)
aš tai nemačiau

o Saules mieste kokiu graziu suknikiu neuzmatei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hemmingen @ 2013 06 07, 15:38)
o Saules mieste kokiu graziu suknikiu neuzmatei bigsmile.gif

nieko nemačiau
ryt humanas prasiaubsiu, gal ką rasiu
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 07, 12:16)

O jei pozicija - aukščiausia, tojest, tu firmos savininkas, tai irgi rengiesi ką nori - kas tau neleis biggrin.gif

jei dalykiniu susitikimu nera tada, kad ir su treningais po ofisa vaiksciok. bet jei reik kokia sutartele pasirasyti, gal geriau klasikinis stilius , nei ekstravagantiskas, sportinis ar koks kitoks. gali finansiskai brangiai atsieit
QUOTE(hemmingen @ 2013 06 07, 13:19)
sekmes apsiperkant 4u.gif
noriu aptemtos sukneles, kad butu iki keliu, bet ant mano 175 cm kazkaip visos sukneles trumpos, liemuo pasikabina po papais doh.gif

man su 170 tas pat. reikia sukneles iki keliu, o visos miniakai. sukneliu liemuo irgi auksciau, nei turetu buti. nors pagal kuno sudejima, mano virsutine dalis per trumpesne nei turetu buti.
man regis dabar mada arba mini arba maxi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 07 birželio 2013 - 15:58
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 07, 15:56)

man su 170 tas pat. reikia sukneles iki keliu, o visos miniakai. sukneliu liemuo irgi auksciau, nei turetu buti. nors pagal kuno sudejima, mano virsutine dalis per trumpesne nei turetu buti.
man regis dabar mada arba mini arba maxi.

va va, man tas pats doh.gif nors mano virsutine dalis irgi netrumpa doh.gif apsirengiu kokia suknele, dydis tinka, bet atrodo kaip isaugtine doh.gif nu ir metu man ne 20, kad su labai trumpomis suknelemis lakstyciau, nors pagal sudejima tai galeciau biggrin.gif
jeigu apsivelku ilga, paskestu ir atrodau vyresne, ilgesne ir visai negrazi tongue.gif

zodziu unsure.gif
Atsakyti
Anot šio straipsnio, į ofisą negalima eiti su ilga suknele, net jei nėra dress kodo. Skaitančioms rusiškai kopijuoju pagrindinę ištrauką:

Офисные табу

Что нельзя носить в офис? Все пляжные платья (расцветка в мелкий цветочек, «деревенский» стиль, платья в пол), платья без бретелек, «бельевые» платья и майки (на тонких бретельках, особенно телесных тонов), множество оборок и рюшей, брюки чиносы и афгани (допустимы классические фасоны), шорты, топы с открытой спиной, майки и футболки с принтами, корсеты и все блузки корсетного типа, клетка Burberry (она хороша только в аксессуарах или на подкладке) и крупная клетка в принципе (это считается вариантом casual), все «звериные» принты, юбки и брюки джинсового типа (даже сшитые из не-джинсовой ткани), туфли со множеством украшений, босоножки с платформой на шпильке, кружево, шлепанцы и вообще слишком открытая обувь, босоножки с тонкими ремешками на той же шпильке.

Pas mus darbe nėra dress kodo, visi rengiasi kaip nori, dominuoja kažkodėl sportinis stilius. Vasarą bado akis per didelis rūbų modelių atvirumas: trumpi šortai, maikutės ant petnešėlių, nuogos nugaros ir bambos, šlepetės per pirštą...

Aš pati ilgos suknelės nesidėčiau į darbą, ypač ant petnešėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 07, 16:56)
jei dalykiniu susitikimu nera tada, kad ir su treningais po ofisa vaiksciok. bet jei reik kokia sutartele pasirasyti, gal geriau klasikinis stilius , nei ekstravagantiskas, sportinis ar koks kitoks. gali finansiskai brangiai atsieit

Cha cha lotuliukas.gif Tai čia tame esmė, kad jei žmogus įmonės savininkas, tai jis paprastai pats tai supranta, kaip kada reikia rengtis biggrin.gif O jei nesupranta, tai ir nuostoliai jo paties, ne kito gi lotuliukas.gif Bet galima, nu biggrin.gif Nedraudžiama lotuliukas.gif

O kita vertus, tai irgi. Jei tas savininkas, pavyzdžiui, pardavinėja treniruoklius, ir pas jį ateina sportininkai jų pirkti, tai gal jie ten visi su treningais ir pas juos toks dresskodas biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2013 06 07, 19:13)
Anot šio straipsnio, į ofisą negalima eiti su ilga suknele, net jei nėra dress kodo. Skaitančioms rusiškai kopijuoju pagrindinę ištrauką:

Офисные табу

Ale kad tas straipsnis toksai. Ne, tai būna tokių ofisų, pavyzdžiui, kokiam banke - tai ten dar griežtesnės taisyklės. Bet, pavyzdžiui, kokiam UABe kad džinsų ir net džinsinio kirpimo kelnių negalima - tai paprastai visi su jais vaikšto biggrin.gif O kostiumus įsimauna, kai svečiai atvažiuoja biggrin.gif O kokioj reklamos agentūroj tai net keistai atrodytum su visais ofisiniais pričindalais biggrin.gif

Nors dėl tų visų kvarbatkų ir langučių tai turbūt sutikčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 06 07, 19:13)

Pas mus darbe nėra dress kodo, visi rengiasi kaip nori, dominuoja kažkodėl sportinis stilius. Vasarą bado akis per didelis rūbų modelių atvirumas: trumpi šortai, maikutės ant petnešėlių, nuogos nugaros ir bambos, šlepetės per pirštą...

butent 4u.gif man dar i akis krisdavo plikos (be kojiniu) merginu kojos, ypac sedint su sijonu, kurio ilgis daugiau ar maziau bet virs keliu. kazkaip perdaug intymu kaip darbovietei. o kai tokiu per koki susirinkima suseda kelios, tai tu pliku koju daaaug pasidaro. vyrams galvos gali apsisukti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 08 birželio 2013 - 00:42
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 08, 00:39)
butent  4u.gif  man dar i akis krisdavo plikos (be kojiniu) merginu kojos, ypac sedint su sijonu, kurio ilgis daugiau ar maziau bet virs keliu. kazkaip perdaug intymu kaip darbovietei. o kai tokiu per koki susirinkima suseda kelios, tai tu pliku koju daaaug pasidaro. vyrams galvos gali apsisukti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Snieguota, kaip sekesi apsipirkimas?
as radau viena suknike bigsmile.gif
Atsakyti