QUOTE(Noa @ 2013 08 19, 17:58)
Bet tu žinai, prie tam tikros amžiaus ir svorio kategorijos tas waaaaaau jau tiksliai nebent iš mylinčių akių
O taip tai aš vis tiek pati geriau matau, kaip atrodau
Kai pati renkiesi, tada pati ir sprendi, ir jokio wau iš šalies nereikia. Tas bledžius pats rūbų taigi nerinks! Jis diedas! Kai būna samdomas stilistas, tai jis tave nuves į tokią parduotuvę ir ištrauks tokį daiktą, kad tu net tokio nei rastum, nei prie jo eitum... Ir užtai efektą pasiekia tokį, kokio pati viena neišgautum. Jeigu geras. Stilistas
Nu va kaip Vasiljevas, kur ten boba renkasi pati su kažkuo arba stilistai aprengia
Ala tai gauk tu tokį Vasiljevą, kad gudrus...
Man, nezinau uz ka ir is kur tokia laime, bet labai pasiseke pabendrauti 2 savaites su zmogumi, kuris tuo uzsiema profesionaliai. Uzsiema rubo psichogologija, ji konsultavo beje Modnyj prigovor prodiuserius,
Maskvoje diena shopingo su ja kaip konsultante kainuoja 1000 $. Yra tokia pakraipa, kuri aiskina, kad taip pat kaip rubas atsipindi vidu, taip pat per isore/ruba galima daryti poveiki vidui. Uzsiema tuo dazniausiai psichologai, nuo stilistu skiriasi tuo, kad jie ne tiesiog parenka daiktus pagal mada ir figura, o atranda stiliu kuris zmogu atspindi ir kuriame zmogus jauciasi tiesiog jis, arba padeda pakeisti ka norima ar siekti norimo tikslo. Zodziu viskas ten zymiai sudetingiau, bet labai idomu. Man ji parinko suknele, as atsisakiau pirkti kai pasimatavau, isvis saves joje nemaciau, bet nemaciau realiai. Po to pamaciau foto kuria man padare parduotuveje, kelias dienas virskinau ir grizau sukneles nusipirkti. As i tokia parduotuveje net neziureciau. O po to manuose uzsidejau, gerai issimatavau ir suprantu, kad pirkinys nerealus. Bus turbut is tokiu, is kuriu neislendi.
Жизнь надо устраивать до тех пор, пока она начнёт устраивать вас...;)