Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2013 08 19, 19:57)
Striukytę ir (arba) paltuką būtinai reikės pirkti

Aš prisimenu, striukę man buvo sunkiausia rasti fear.gif Bet numanau, kad šiuo metu bent specializuotų rūbų didesnis pasirinkimas prekyboje.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 08 19, 20:21)
Aš prisimenu, striukę man buvo sunkiausia rasti  fear.gif Bet numanau, kad šiuo metu bent specializuotų rūbų didesnis pasirinkimas prekyboje..  smile.gif

LT tai nieko nemačiau, užsidariusios ir Megos, ir Akropolio pardės. Užsieny yra pasirinkimo, bet gi ne viskas būna tinka pagal stilių ir pan. Jo, žiūrėsim, kaip ten bus su tomis striukėmis... Bus, bet brangu... Tik tiek, kad aš namie dirbu, tai gal mažai reikės, gal laikinai kažką sugalvosiu.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 19, 17:58)
Bet tu žinai, prie tam tikros amžiaus ir svorio kategorijos tas waaaaaau jau tiksliai nebent iš mylinčių akių biggrin.gif

O taip tai aš vis tiek pati geriau matau, kaip atrodau biggrin.gif Kai pati renkiesi, tada pati ir sprendi, ir jokio wau iš šalies nereikia.  Tas bledžius pats rūbų taigi nerinks! Jis diedas! Kai būna samdomas stilistas, tai jis tave  nuves į tokią parduotuvę ir ištrauks tokį daiktą, kad tu net tokio nei rastum, nei prie jo eitum... Ir užtai efektą pasiekia tokį, kokio pati viena neišgautum. Jeigu geras. Stilistas biggrin.gif Nu va kaip Vasiljevas, kur ten boba renkasi pati su kažkuo arba stilistai aprengia biggrin.gif

Ala tai gauk tu tokį Vasiljevą, kad gudrus...

Man, nezinau uz ka ir is kur tokia laime, bet labai pasiseke pabendrauti 2 savaites su zmogumi, kuris tuo uzsiema profesionaliai. Uzsiema rubo psichogologija, ji konsultavo beje Modnyj prigovor prodiuserius, Maskvoje diena shopingo su ja kaip konsultante kainuoja 1000 $. Yra tokia pakraipa, kuri aiskina, kad taip pat kaip rubas atsipindi vidu, taip pat per isore/ruba galima daryti poveiki vidui. Uzsiema tuo dazniausiai psichologai, nuo stilistu skiriasi tuo, kad jie ne tiesiog parenka daiktus pagal mada ir figura, o atranda stiliu kuris zmogu atspindi ir kuriame zmogus jauciasi tiesiog jis, arba padeda pakeisti ka norima ar siekti norimo tikslo. Zodziu viskas ten zymiai sudetingiau, bet labai idomu. Man ji parinko suknele, as atsisakiau pirkti kai pasimatavau, isvis saves joje nemaciau, bet nemaciau realiai. Po to pamaciau foto kuria man padare parduotuveje, kelias dienas virskinau ir grizau sukneles nusipirkti. As i tokia parduotuveje net neziureciau. O po to manuose uzsidejau, gerai issimatavau ir suprantu, kad pirkinys nerealus. Bus turbut is tokiu, is kuriu neislendi.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 19, 21:14)
Man ji parinko suknele, as atsisakiau pirkti kai pasimatavau, isvis saves joje nemaciau, bet nemaciau realiai. Po to pamaciau foto kuria man padare parduotuveje, kelias dienas virskinau ir grizau sukneles nusipirkti. As i tokia parduotuveje net neziureciau. O po to manuose uzsidejau, gerai issimatavau ir suprantu, kad pirkinys nerealus. Bus turbut is tokiu, is kuriu neislendi.

Pasirodyk mirksiukas.gif

Man tai net juokinga - artėja ruduo, tai kokią aš kapsulę planuoju atnaujint? Ogi sportinę doh.gif Nes reikia batų su gore tex ir base layer'ių visokių šaltesniems orams.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 19, 22:14)

Kaip norėčiau pusdienio su Evelina Ch. biggrin.gif Man patarimų nereikia, šiaip būtų įdomu nors kavos išgerti. Čia kaip supratau jos kolegė buvo?

QUOTE(Amarcord @ 2013 08 19, 22:26)
Man tai net juokinga - artėja ruduo, tai kokią aš kapsulę planuoju atnaujint? Ogi sportinę  doh.gif Nes reikia batų su gore tex ir base layer'ių visokių šaltesniems orams.

Aš irgi užsinorėjau sportinės aprangos blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 19, 21:26)
Pasirodyk  mirksiukas.gif

Man tai net juokinga - artėja ruduo, tai kokią aš kapsulę planuoju atnaujint? Ogi sportinę  doh.gif Nes reikia batų su gore tex ir base layer'ių visokių šaltesniems orams.

Aha, butinai parodysiu.
Bet ten esme, kiek as isivaziuoju i koncepcija, net ne paciam rube, o kaip atitinkamas rubas vercia jaustis konkretu zmogu. As po tokiu pabendravimu kazka pradejau isikirti, sian padariau eksperimenta, apsirengiau visai "ne savo" pagal stiliu daikta, i ta puse i kuria man aiskino. Graziausia komplimenta gavau is vieno padavejo - feja biggrin.gif ir patvirtinu - privercia jaustis kitaip, tik reikia pagauti kampa.

QUOTE(Malena @ 2013 08 19, 21:32)
Kaip norėčiau pusdienio su Evelina Ch. biggrin.gif  Man patarimų nereikia, šiaip būtų įdomu nors kavos išgerti. Čia kaip supratau jos kolegė buvo?

Nevisai, jos cia viena is salutiniu/papildomu veiklu, bet kartais visokiu TV projektus konsultuoja.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 19, 21:32)
Aš irgi užsinorėjau sportinės aprangos blush2.gif

Kiek bandžiau, man patiko lietuviški thermowave gaminiai. Iš dviračių sporto ir cooler kolekcijų turiu šortus, sijonšorčius, marškinėlius. Kainos ir kokybės santykis labai neblogas. Ir patys rūbai maloniau dėvisi negu audimo, lengvesni, patogesni ir pigesni. Bėgimo šortuose yra kišenytė telefonui. Tiesa, neužsegama, bet vidinė, tai neiškrenta. Ant dviračio marškinėlių kišenė nugaroje - irgi labai patogi.

Vilniuje Spartoj šitiems rūbams dažnai būna nuolaidų.

Mergaičiuk, o tu lyg esi kažką minėjusi apie jų termorūbus, kad nelabai geri? Ar painioju?
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2013 08 19, 21:42)
Bet ten esme, kiek as isivaziuoju i koncepcija, net ne paciam rube, o kaip atitinkamas rubas vercia jaustis konkretu zmogu.

O pagal ką ji tau tuos rūbus rinko, pagal charakterį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 19, 22:45)
Kiek bandžiau, man patiko lietuviški thermowave gaminiai. Iš dviračių sporto ir cooler kolekcijų turiu šortus, sijonšorčius, marškinėlius. Kainos ir kokybės santykis labai neblogas. Ir patys rūbai maloniau dėvisi negu audimo, lengvesni, patogesni ir pigesni. Bėgimo šortuose yra kišenytė telefonui. Tiesa, neužsegama, bet vidinė, tai neiškrenta. Ant dviračio marškinėlių kišenė nugaroje - irgi labai patogi.

Vilniuje Spartoj šitiems rūbams dažnai būna nuolaidų.

Mergaičiuk, o tu lyg esi kažką minėjusi apie jų termorūbus, kad nelabai geri? Ar painioju?

Gal žinote kokius bėgiojimo batus? Sportlande mačiau vienus labai gražius, kaina virš 400lt, na labai gražūs, tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 19, 21:48)

O pagal ką ji tau tuos rūbus rinko, pagal charakterį?  smile.gif

Konkreciai man mes pora skirtingu krypciu nagrinejom - pagal charakteri ir tai i kuria puse su juo reikia dirbti, ir pagal tai kur noreciau eiti profesinej/socialinej srity.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 19, 22:53)
Konkreciai man mes pora skirtingu krypciu nagrinejom - pagal charakteri ir tai i kuria puse su juo reikia dirbti, ir pagal tai kur noreciau eiti profesinej/socialinej srity.

Įdomu smile.gif Naujoj "Laimoj" yra straipsnis šia tema, bet ten tik truputį užkabino, nenagrinėjo giliai.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 19, 22:01)
Įdomu smile.gif  Naujoj "Laimoj" yra straipsnis šia tema, bet ten tik truputį užkabino, nenagrinėjo giliai.

Idomu labai. Sake cia sritis visiskai nauja ir dar mazai kazkokios susistemintos informacijos. Ji gal kada nors planuoja knyga parasyti, bet ne artimiausioje ateityje.
Man juolab idomu, kad as ant saves pajutau realiai, nors suprantu, kad jei tikslingai dirbti, cia procesas ilgas.

Paieskosiu straipsnio internete. Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 19, 21:48)
Gal žinote kokius bėgiojimo batus? Sportlande mačiau vienus labai gražius, kaina virš 400lt, na labai gražūs, tikrai lotuliukas.gif

Bėgioju su prieš penketą metų pirktais adidas. Paprasti juodi bėgimo bateliai, kai pirkau nežinojau apie jokias ten technologijas, tik žiūrėjau, kad bėgimui būtų skirti. Mokėjau su nuolaida 120 lt (kaip tik neseniai dėžėj čekį buvau aptikus).
Dabar dairausi į japoniškus asics, nes jie neva tai technologiškai labai jau geri, daug visokių mandrybių, galima pagal skliauto išlenkimą, bėgimo būdą ir kt. parametrus išsirinkti. Jais prekiauja winner sport ir, regis, sport point (beje, vienintelė specializuota bėgimo rūbų parduotuvė LT). Bet aš juos planuoju išsirinkti LT, o pirkti gal kokiam javari, nes ženklus kainų skirtumas. Lietingam orui kažką tokio žiūriu. Negražūs, ane? biggrin.gif
Giriamos firmos, kuriomis LT neprekiauja: new balance, brooks. Tie patys adidas vertinami neblogai.
Į nike, puma rimti bėgikai kažkodėl nesidairo. Nors nike tikrai būna labai gražių ir mandrų. Ir išreklamuoti moka.

Šiaip labai daug sporto parduotuvių yra parkas outlet. Ir nike, ir adidas išparduotuvės ten yra.

Apie bėgimo batus
Atsakyti