Ką aš žinau, gal ir nieko... Geriau tokio pat ilgio būtų...
Man tai si suknele I vestuves butu per kukli Bet nesakau, kad negalima su tokia eiti, jokiu budu. As deciausi koki kakavini sali platu dideli, kad jau neuzsijuodint visai. O su svarku gali atrodyt dar oficialiau, nes suknele jau pati is saves gan grieztoka.
O aš išsiaiškinčiau koks gi ten kaimas... vestuvės gi kaimo sodyboj... iš savo patirties, visas stalas buvo ne salėje, šokių aikštelė buvo medinė, bet jai jos nebūtų buvę nebūtų man kur eiti su aukštakulniais, kadangi palijo ir kulniukai žiauriai smigo... jai aikštelė žvyru grysta irgi manau ne kas. O jai viskas patalpoj, tai lietpaltukas pilnai tiktų. Dar apsiklausinėčiau svečių, kuriuos pažįstų, ką ir kaip jie planuoja... vis vien kai daug svečių maždaug grupuojasi savi su savais, tai pagal juos gal ir puošnumą planuočiau. Bet jai jau suknelė yra, koks skirtumas?
Mano akimis švarkas dar pagriežtins, visai bus ofisinis variantas... o šalis labai papuoštų.
Pėtkelnės nebūtinos manau...
Aš dėčiau daug apyrankių ir ilgus auskarus , nu ir dar gal į plaukus kokį šyk dalyką įsisekčiau, jai rasčiau tinkamą.
Papildyta:
Tiesa nepirkau batelių... nusivedžiau MB... ir nebuvo jokio ah... tik normaliai, pirk... O aš jau žinau ką reiškia jo normaliai: tipo baisiai neatrodai, batų vis vien reikia, tai sueis kaip nors. Pačiai kažkaip irgi su sijonu ne fontanai, nusprendžiau kad padas per plonas, nes ten tokie vos ne balerinų tipo
Mano akimis švarkas dar pagriežtins, visai bus ofisinis variantas... o šalis labai papuoštų.
Pėtkelnės nebūtinos manau...
Aš dėčiau daug apyrankių ir ilgus auskarus , nu ir dar gal į plaukus kokį šyk dalyką įsisekčiau, jai rasčiau tinkamą.
Papildyta:
Tiesa nepirkau batelių... nusivedžiau MB... ir nebuvo jokio ah... tik normaliai, pirk... O aš jau žinau ką reiškia jo normaliai: tipo baisiai neatrodai, batų vis vien reikia, tai sueis kaip nors. Pačiai kažkaip irgi su sijonu ne fontanai, nusprendžiau kad padas per plonas, nes ten tokie vos ne balerinų tipo
QUOTE(bytte @ 2013 08 14, 15:13)
O aš išsiaiškinčiau koks gi ten kaimas... vestuvės gi kaimo sodyboj... iš savo patirties, visas stalas buvo ne salėje, šokių aikštelė buvo medinė,
Ten kaimo sodyba 10 km nuo Kauno, lyg viskas bus patalpoj, salėj, balius vėlokai prasidės, 20 val, jei ne vėliau, tai nemanau, kad lauke darys, rudeny jau ir temsta tokiu laiku
Nieko nepažįstu iš būsimų dalyvių, be pačių sutuoktinių, deja
Aš dar turiu laiko ir galimybę ką nors kitą nusipirkti Šią suknelę pritaikyčiau kitur, man pati iš savęs ji labai patinka dėl liekninančio efekto
Ką gi, ačiū visoms už nuomones, išvažiuoju 4 dienom į pajūrį, turėsiu galimybę prasieiti po parduotuves, tai jei rasiu ką labiau tinkamo - pirksiu, o jei nerasiu, tai bent šalį parinksiu prie dabartinės suknelės...
QUOTE(bytte @ 2013 08 14, 12:18)
...
...
...
dėl švarko - taip, bus nepuošnu, bet jei jis bus dėvimas tik lauke, ta prasme, bažnyčioje, rotušėje ar kur ten, o kai vyks balius , t.y. salėje jo tikrai nereiks, tai nieko blogo ir švarkas, kaip ir lietpaltis, dažnai dieną , ceremonijose, svečiai dėvi tokius santūresnius rūbus, o vakarui persirengia "puošniau", bent jau tokia mano patirtis.
QUOTE(dontstop @ 2013 08 14, 14:21)
Ten kaimo sodyba 10 km nuo Kauno, lyg viskas bus patalpoj, salėj, balius vėlokai prasidės, 20 val, jei ne vėliau, tai nemanau, kad lauke darys, rudeny jau ir temsta tokiu laiku
Na visai lauke tai nemanau kad darys, bet būna tokia patalpa, vos ne laukas, kokios vienos sienos galim sakyt nėr, išėjimas į kiemą (mano atveju taip buvo, ir tas kiemas buvo medinėm lentom išdėtas, o antram kiemo gale tokia pavėsinė su lauko židiniu, kur buvo padarytas vadinamas alaus stalas), tai neprikvėpavom nieko, buvo vėsoka... O būna šiaip didelė patalpa, ale daržinė, ir visi šokiai ir kiti pokiai viduje, publika tik dūmą išpūst laukan išeina. Ir kaimo atrakcijos jokios ir galva neskauda ką užsimest.
Labas, aš dabar labiau buto grožiu, o ne savo rūpinuosi. Savo tai tik tiek, kad plaukus nusižarinau, nes užknisa ilgi, karšta, nepajėgiu tvarkytis. Na, dar porą skurliukų iš Asos užsisakiau, kuistukuose pasiėmiau.
Tai sveika atvykusi į mano klubą Man nelengva, ypač iš anglų, su 169 cm, tai tau dar sunkiau bus
Aš neseniai pažiūrėjau į savo padidėjusį svorį, kojas, celiulitą Sakau MB: kaip tu gali į mane tokią žiūrėti. O jis sako: mylinčiomis akimis, brangioji, mylinčiomis akimis
O man atrodo, kad jie nenutyli dėl mandagumo, jie tiesiog tokie babnikai, kad jiems grazios visos moterys Aišku, su tam tikrais drabužiais gražesnės
QUOTE(Noa @ 2013 08 11, 19:40)
Ir dabar man reikia pirkti sukneles žemiau kelių
Tai sveika atvykusi į mano klubą Man nelengva, ypač iš anglų, su 169 cm, tai tau dar sunkiau bus
QUOTE(bytte @ 2013 08 12, 10:03)
bet labai ten žūrau gražu negražu, ir negaliu sau taip vat pasakyt - aš graži, kad ir kiek MB kala į galvą kad aš pati pati -ausia
Aš neseniai pažiūrėjau į savo padidėjusį svorį, kojas, celiulitą Sakau MB: kaip tu gali į mane tokią žiūrėti. O jis sako: mylinčiomis akimis, brangioji, mylinčiomis akimis
QUOTE(bytte @ 2013 08 12, 12:16)
Nu matai babnikai (moterų mylėtojai ta prasme) žino kad moterys greit įsižeidžia, tai linkę nutylėt, net jai puikiai abu žinot kad jūsų santykiai draugiški... vienas iš jų visai neseniai pudrino man smegenis kad afigienai atrodau... tai vat sudėtinga būtų prikalbint kad pasakytų savo nuomonę
O man atrodo, kad jie nenutyli dėl mandagumo, jie tiesiog tokie babnikai, kad jiems grazios visos moterys Aišku, su tam tikrais drabužiais gražesnės
QUOTE(groovy @ 2013 08 19, 14:20)
Jezau koks grazus atsakymas
Taigi mergos, gudriau reikia. As gi nesitikiu, kad man pasakys tiesiai, kad netinka. Bet vat kad waaauu as akyse pastebesiu, kai bus atitinkamas efektas, tai faktas. O i visa kita i ka reaguoja ramiai ir sako tiesiog gerai tiesiog nekreipi demesio
QUOTE(Shana @ 2013 08 19, 14:54)
Taigi mergos, gudriau reikia. As gi nesitikiu, kad man pasakys tiesiai, kad netinka. Bet vat kad waaauu as akyse pastebesiu, kai bus atitinkamas efektas, tai faktas. O i visa kita i ka reaguoja ramiai ir sako tiesiog gerai tiesiog nekreipi demesio
Sakyčiau, galima ir ant saviškio akių gaudyti, bet sunkiau, bobišiai geriau išreikšti moka Lauksim atsiliepimų
Groovy, na tai kaip sekasi formuoti garderobą, ko prireikė vasarą, ko neprireikė?
QUOTE(Shana @ 2013 08 19, 15:54)
Bet vat kad waaauu as akyse pastebesiu, kai bus atitinkamas efektas, tai faktas.
Bet tu žinai, prie tam tikros amžiaus ir svorio kategorijos tas waaaaaau jau tiksliai nebent iš mylinčių akių
O taip tai aš vis tiek pati geriau matau, kaip atrodau Kai pati renkiesi, tada pati ir sprendi, ir jokio wau iš šalies nereikia. Tas bledžius pats rūbų taigi nerinks! Jis diedas! Kai būna samdomas stilistas, tai jis tave nuves į tokią parduotuvę ir ištrauks tokį daiktą, kad tu net tokio nei rastum, nei prie jo eitum... Ir užtai efektą pasiekia tokį, kokio pati viena neišgautum. Jeigu geras. Stilistas Nu va kaip Vasiljevas, kur ten boba renkasi pati su kažkuo arba stilistai aprengia
Ala tai gauk tu tokį Vasiljevą, kad gudrus...
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2013 08 19, 15:20)
Durna tu, taigi diedams nuo jų nėščios moterys visada gražios, nemato jie jokių celiulitų. O jei net mato, tai standartiniam diedui celiulitas gerokai mieliau, negu tokios kultūristės raumeningos kojos, nors visos moterys mano, kad gražesnės raumeningos. O diedams ne, jiems celiulitas moteriška ;D
Tau dabar aplamai vienintelis periodas po kūdikystės, kai tavo pilvukas visiems labai gražus
Atsimenu, kaip pirmo besilaukdama, ėjau fotografuotis. Ir kai būna, kad manekenes prameta, kad per storos, mol, numesk 3 kg ir ateik. Tai man liepė ateiti po poros mėnesių, nes pilvas per mažas Argi tai neįrodo, kad kuo nėštesnė, tuo gražesnė?
QUOTE(dontstop @ 2013 08 19, 16:59)
Groovy, na tai kaip sekasi formuoti garderobą, ko prireikė vasarą, ko neprireikė?
Na, problema gal šiek tiek su suknelėmis, sunku rasti, kad būtų žemiau kelių ir ne ant petnešėlių, bet speciali, o ne iš paprastų drabužių. Užsisakiau iš Asos brangesnę ir vieną tokią iš New Yorker pirkau, kur su maike ir tympom galiu nešioti, nors trumpa ir ant petnešėlių. Dar turiu vieną ant petnešėlių, bet ilgis bent tinkamas Užtenka. O šiaip eina labai džinsai specialūs, kai ne siaubingai karšta (ten labiau kelniška gal medžiaga, near labia stori), tympos ir palaidinės viršuje visokios: maikutės, silkiness ir pan, nebūtinai specialios, jei be gumų per liemenį. Sandalus dar užsisegu, į balerinas įendu, nelabai ko ir reikėjo kol kas.
Va rudeniui tai matysim, kaip ten bus. Striukytę ir (arba) paltuką būtinai reikės pirkti, batus irgi, nes į turėtus botus-batus netilpsiu tikrai.
QUOTE(Noa @ 2013 08 19, 17:58)
Durna tu, taigi diedams nuo jų nėščios moterys visada gražios, nemato jie jokių celiulitų. O jei net mato, tai standartiniam diedui celiulitas gerokai mieliau, negu tokios kultūristės raumeningos kojos, nors visos moterys mano, kad gražesnės raumeningos. O diedams ne, jiems celiulitas moteriška ;D
Tau dabar aplamai vienintelis periodas po kūdikystės, kai tavo pilvukas visiems labai gražus
Atsimenu, kaip pirmo besilaukdama, ėjau fotografuotis. Ir kai būna, kad manekenes prameta, kad per storos, mol, numesk 3 kg ir ateik. Tai man liepė ateiti po poros mėnesių, nes pilvas per mažas Argi tai neįrodo, kad kuo nėštesnė, tuo gražesnė?
Nu tikrai, viskas teisingai