Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2013 08 13, 21:20)
Būsim paprasti svečiai  4u.gif  Ar nieko, kad suknelė tamsi, tiesą sakant, juoda? biggrin.gif  Beveik... Ir sukirpimas - ofisinis "futliaras"  blush2.gif  Stengiausi pirkti tokią, kad vėliau bent kažkur pritaikyčiau... blush2.gif

O kas čia blogo? Ne išleistuvės gi. Netgi, sakyčiau, kaip tik gerai... Taigi ne tavo vestuvės, kaip nori, taip rengiesi!

Juolab, juoda suknelė nei bendrų nuotraukų sugadins, nei ką, kaip kartais būna, kad kyšo kokia ryškiai žalia su gėlytėm boba, o pulkas - koks ružavas ten visas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 08 13, 18:20)
Būsim paprasti svečiai  4u.gif  Ar nieko, kad suknelė tamsi, tiesą sakant, juoda? biggrin.gif  Beveik... Ir sukirpimas - ofisinis "futliaras"  blush2.gif  Stengiausi pirkti tokią, kad vėliau bent kažkur pritaikyčiau... blush2.gif

aš pernai su tamsiai mėlyna futliarine buvau, tik aksesuarais pasispalvinau, iš konteksto neiškritau, nors vestuves prie mandresnių buvo.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 08 13, 21:20)

Juoda visada mdainga, nes klasika, tu tik kokiu ryskiu aksesuaru pasieskok i bus liuks
Atsakyti
Gal žinote, kur iš manodrabuziai.lt dingo "vaikų skyrius" ? Lyg buvau gavus e-mail su nuoroda, bet neberandu
Atsakyti
Ačiū atsiliepusioms 4u.gif
Juoda mano ne visai juoda... ji su leopardiniu priekiu ax.gif biggrin.gif

user posted image

Pasirinkau tokį modelį, nes lieknina labai, bet suabejojau, ar neatrodo ši suknelė pernelyg griežta, ofisinė, nes ir modelis toks... iškirptė labai uždara, aš paprastai renkuosi pabrėžiančią pagrindinį mano privalumą blush2.gif , o dar tamsi tokia, iš nugaros pusės ji tiesiog juoda..
Leopardas čia toks kakavinis labiau, ne ryžas
Bateliai juodi su kakavinėm dalim irgi

user posted image

Dabar dar klausimų pažersiu blush2.gif

jeigu bus vėsu, ką vilktis ant viršaus, tiktų tiesiog švarkas? Kokios jis galėtų būti spalvos (tiesą sakant, šiai dienai turiu tik tamsiai mėlyną ir jokio kito pirkti nenoriu, bet jei būtina - nupirksiu biggrin.gif )

Kokie čia tiktų papuošalai? Ant kaklo jau turbūt visai nieko nereikia kabinti... turbūt apyrankė+auskarai? O kokios spalvos?
jeigu bus šilta, ar galima nemūvėti pėdkelnių?

Kaip su tokia suknele šokti? biggrin.gif Ji siaurėjanti ir man žemiau kelių g.gif
Atsakyti
turiu kitokios medžiagos, bet tokio sukirpimo suknelę, iš tikrųjų LABAI lieknina ir figūrą gražiai pabrėžia thumbup.gif šita iš tiesų griežtoka vestuvėms g.gif g.gif

Kaip šokti su tokia - ogi atsistojus gundančiai siūbuoti klubais flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 08 14, 07:13)
Ačiū  atsiliepusioms  4u.gif
....

manau švarkas tiktų turimas, nes jis jei ir bus reikalingas, tai tik lauke. Dėl papuošalų - tai apyrankė + auskarai. Dėl spalvų - tai papildomų nedėčiau, jei metalas - tai sidabras, melchioras. Su plastmasine bižuterija neprasidėčiau.
Bateliai tinka, jei šilta - galima ir be pėdkelnių, ypač jei tik svečias. Dėl šokių tai nemanau kad būtų problemų, nebent labai jau aukštai kojas norėtųsi kilnoti tongue.gif Man sunkiau būtų dėl batelių šokti, o ne dėl suknelės. Nebent jau gerokai už kelių ji g.gif Iki kelių siaura - man nekilę niekad jokių bėdų dėl šokių schmoll.gif
Atsakyti
Labai grazus bateliai thumbup.gif , net supavydejau, kad zmones su tokiais vaikscioti gali blush2.gif
subyretu man visas stuburas ant zemes ir tektu visus slankstelius i siupeliuka susislavus eiti doh.gif
Atsakyti
Asmeniškai man šita suknelė į vestuves nepatinka, bet tai ne etiketas ir ne kažkas, o mano asmeninis skonis, ir net ne ant kito žmogaus, o ant savęs biggrin.gif Ta prasme, aš tokios nesirengčiau, nes man negraži, niekad tokios nesimatavau netgi biggrin.gif Kita vertus, man labai dažnai būna, kad koks rūbas ar papuošalas - labai negražus, kai vienas, o užsideda koks žmogus - ir pasidaro nesvietnai gražu. Nes tam žmogui tiktų. Kai man atrodo, kad man netiktų, tai man negražu lotuliukas.gif Akys pagal save filtruoja biggrin.gif O dontstop aš nemačius. Kita vertus, kai aš ką išsirinkčiau į vestuves, greičiausiai dontstop būtų visai negražu ir veee biggrin.gif

Anyway, batai tinka prie suknelės labai gražiai, o jei būtų šalta, tai aš dėčiausi arba kokį šalį (viduj), arba, lauke, kakavinį arba juodą ploščiuką. gal turi? Nafig tas švarkas.

Ir čia labai gražiai tiktų dabar labai madingas chanel tipo rankinukas smile.gif

Papuošalai? Auskarai, apyrankės, taip, nematau, kodėl netiktų ir kaklo papuošalas. Pvz. trumpi stambūs metalo spalvos ar perlinio atspalvio karoliai iš daug eilių. Taigi čia nėr kokio banto ar kažko, kad būtų veee. Taigi įmanoma prisiderint ir kaklo papuošalą, bet ar reikia, jei bus apyrankė ir auskarai? Man atrodo, kad nea biggrin.gif

Papuošalus imčiau blizgančios skardinės tekstūros. A to labai viskas matiška.

Be pėdkelnių zaprasta.

Kaip šokt, neįsivaizduoju, aš pati, manau, nei su tokia suknele, nei su tokiais batais aplamai nepaeičiau, ne tik kad nepašokčiau biggrin.gif Bet pažiūrėk, Bekhemienė sau po gatves vaikšto su tokiais siluetais ir tokio aukščio batais, tiesiog laigo, ir vargo nemato. Tai gal įmanoma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 08 14, 09:06)
Gal žinote, kur iš manodrabuziai.lt dingo "vaikų skyrius" ? Lyg buvau gavus e-mail su nuoroda, bet neberandu

Vaiku skyriu uzdare. Dabar vadinasi musumazyliai.lt Nors man tai patogiau buvo, kai viskas buvo viename doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2013 08 14, 09:13)

Man suknele grazi (nes esu tokiu gerbeja), bet vestuvems ji man tokia skurdoka ir pigoka atrodo ax.gif Tokio stiliaus sukneles sventems man ziurisi tik is labai labai kokybiskos medziagos. Tas leopardinis priekis irgi primena china parduotuves. Cia tokia kasdienai i darba. Bet pabreziu, MAN. Bateliai labai grazus. Mielai priglausciau.
Ant virsasu rengciausi koki bolero ilgomis rankovemis, arba juoda megztuka, kur rankoves kaip siksnosparnio sparnai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Bambolina~: 14 rugpjūčio 2013 - 11:28
Dontstop, tinkama suknelė, viskas ok. Labai pritariu Noa dėl trench'o, manau, gražiai atrodytų, jei būtų ilgumo kaip suknelė. Mėlynas švarkas kažin, ar tiktų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 14, 11:58)
tai aš dėčiausi arba kokį šalį (viduj), arba, lauke, kakavinį arba juodą ploščiuką. gal turi? Nafig tas švarkas.

Turiu smėlinį plosčių:

user posted image

Bet jis trumpesnis už suknelę būtų, ar nieko? blush2.gif
Šalikėlių ir šalių turiu visų vaivorykštės spalvų, bet nei juodo, nei kakavinio unsure.gif - yra raudoni, žali, mėlyni ir tt, visi ryškūs, raštuoti ir ne į temą biggrin.gif

Atsakyti