Asmeniškai man šita suknelė į vestuves nepatinka, bet tai ne etiketas ir ne kažkas, o mano asmeninis skonis, ir net ne ant kito žmogaus, o ant savęs
Ta prasme, aš tokios nesirengčiau, nes man negraži, niekad tokios nesimatavau netgi
Kita vertus, man labai dažnai būna, kad koks rūbas ar papuošalas - labai negražus, kai vienas, o užsideda koks žmogus - ir pasidaro nesvietnai gražu. Nes tam žmogui tiktų. Kai man atrodo, kad man netiktų, tai man negražu
Akys pagal save filtruoja
O dontstop aš nemačius. Kita vertus, kai aš ką išsirinkčiau į vestuves, greičiausiai dontstop būtų visai negražu ir veee
Anyway, batai tinka prie suknelės labai gražiai, o jei būtų šalta, tai aš dėčiausi arba kokį šalį (viduj), arba, lauke, kakavinį arba juodą ploščiuką. gal turi? Nafig tas švarkas.
Ir čia labai gražiai tiktų dabar labai madingas chanel tipo rankinukas
Papuošalai? Auskarai, apyrankės, taip, nematau, kodėl netiktų ir kaklo papuošalas. Pvz. trumpi stambūs metalo spalvos ar perlinio atspalvio karoliai iš daug eilių. Taigi čia nėr kokio banto ar kažko, kad būtų veee. Taigi įmanoma prisiderint ir kaklo papuošalą, bet ar reikia, jei bus apyrankė ir auskarai? Man atrodo, kad nea
Papuošalus imčiau blizgančios skardinės tekstūros. A to labai viskas matiška.
Be pėdkelnių zaprasta.
Kaip šokt, neįsivaizduoju, aš pati, manau, nei su tokia suknele, nei su tokiais batais aplamai nepaeičiau, ne tik kad nepašokčiau
Bet pažiūrėk, Bekhemienė sau po gatves vaikšto su tokiais siluetais ir tokio aukščio batais, tiesiog laigo, ir vargo nemato. Tai gal įmanoma?