Aš gi visą laik balamutinaus, nes labai daug vasaros spalvų man netiko, tik kažkaip nieks nepalaikė mano nuomonės, tai ir sedėjau užsipatenkinus vasarose... ir dabar kažkaip jau net išlįst nesinori. Tik kai įdegiau visai nei šiaip nei taip tos spalvos ant manęs
Kad įmest reik nusifotkint su spalvom... o mano spintoj tuštuma spalvų, vaikų per maži mano gabaritams... pati ką prisimatuoju tai lapatyne, o ten fotkintis - be tikslo.
Maniškis po kol kas puikiai tinka į shopingo draugus: pasakyt pasako kas nepatinka ir kas patinka... dar ir epitetų gali pažert. Be to žino kokia finansinė padėtis šeimoje, tik kartais man atrodo kad jau neadekvačiai vertina, nebemato trūkumų kuriuos kiti manau mato, o gal ir rimtai pati aš prisigalvoju. Todėl manau būtų fainai kokį iš šono paklaust... tik va manau kad jai jau visai aš nedominčiau tada irgi tiesos kažin ar sulaukčiau: pasakys kas negerai - turi šansą minusą užsidirbt, pasakys gerai - pamalonins... o ahty vis vien pas jį akyse nebus, nežiūri gi kaip į moterį, tik kaip į draugę...
QUOTE(bytte @ 2013 08 12, 15:04)
Aš gi visą laik balamutinaus, nes labai daug vasaros spalvų man netiko, tik kažkaip nieks nepalaikė mano nuomonės, tai ir sedėjau užsipatenkinus vasarose... ir dabar kažkaip jau net išlįst nesinori. Tik kai įdegiau visai nei šiaip nei taip tos spalvos ant manęs
O tai kas tada tu pagal paskutinius galvojimus? Ruduo?
Aš tai manau, kad geriausia būtų kokį stilistą pasisamdyt, tada jis bent aiškiai paaiškintų, kas tinka, kas ne. Bet tai *** samdyk, kad gudrus, jis gi kainuoja. O dar pirkti lieps, negi eisi ir sakysi, aha, ir nieko nepirksi Julab, ir nevedžios po veromodas...
O jei ne, tai nafiga man tie diedai, geriau čia temoj pasivaidensiu
QUOTE(bytte @ 2013 08 12, 14:04)
Kad įmest reik nusifotkint su spalvom... o mano spintoj tuštuma spalvų, vaikų per maži mano gabaritams... pati ką prisimatuoju tai lapatyne, o ten fotkintis - be tikslo.
Ryškiai atsikalbinėji Vat paprašyk namiškių ir pasifotkink arba parink iš kasdienių kur pafotkinta būtum. Pažiūrėsim kaip tos tavo vasarinės ant tavęs
Noa, žinok ir man bloga tose statybinėse ir gerai tu sakai, kad ten net tryda beveik suima. Aš visad sakau, kad man nuo tų chemikalų ten taip bloga pasidaro. Na bet man oj nusimato ten valkiotis Statybos namo eina į pabaigą ir artėja įrenginėjimas, tai jau nebus kur man dėtis ir teks valkiotis
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 14:04)
Nu žėk, kas yra baisybė Yra 100 bobų pagal grožį - pirma gražiausia, paskutinė baisiausia, standartiniu požiūriu. 20 nuo viršaus - vau, 20 nuo apačios - baisybės, visos likusios per viduriuką - arkliai nesibaido, bet į VS angelus irgi niekas nekviečia
Tai va ir žiūri, kuri pusė prie tavęs, žmogau, arčiau LT tai jau bliacha mūcha, tik ir reikia žiūrėt, kad į tuos apatinius 20 neįsigriūtum, jei būsi be makijažo ir be dietos ilgesnį laiką. O kokioj Turkijoj tokiam pat stovy sau eini, atšuoliuoja būrys tatuiruotų anglių be dantų - ir psio, pakilai per 5 balus nieko nedarydama Vien už tai, kad esi su dantimis
Tai va ir žiūri, kuri pusė prie tavęs, žmogau, arčiau LT tai jau bliacha mūcha, tik ir reikia žiūrėt, kad į tuos apatinius 20 neįsigriūtum, jei būsi be makijažo ir be dietos ilgesnį laiką. O kokioj Turkijoj tokiam pat stovy sau eini, atšuoliuoja būrys tatuiruotų anglių be dantų - ir psio, pakilai per 5 balus nieko nedarydama Vien už tai, kad esi su dantimis
Nu tep tep ... pas mus tai jau visos manekienes nesusvietiškos. Aš vat visa savo įėjimą perfiltruoju, nu pati gražiausia iš visų... Vaikų mamkas perfiltruoju, nu kelios gražesnės, bet dauguma negražesnės... įlipu į autobusa, tai išvis vau... šviesos spindulys tskant... nueinu į naktinį kaboką, psio... prie galo... bet tai nieko keisto, gi ten visos eina tik tokios, kurios pretenduoja nusikabint bet kurį (mol jai nežiūri reiškia gėjus). O paskui sėdi šypsenas užsiklijavusios... mol kokia aš -ausia. Pasėdi ir išeina, nes kas gi -ausias kabins, gal nebent koks padauginęs dėl drąsos. Tada užsikompleksuoja, ima dar daugiau visaip kaip paišytis, blizgintis, tobulinti savo kūno išlinkimus... nes nu jai vyrai nekrenta po kojom pluoštais, vadinas jau esi baisi, nes vat aplink tiek gražių... Manau čia ir yra tikroji lietuvaičių savikritikos priežastis. Jai liept surašyt vat taip nuo gražiausios iki baisiausios savo visas pažystamas pilnametes moteriškos giminės atstoves (vyresnes irgi), o paskui paprašyt save pastatyt į tą eilę, kažin ar jau taip į galiorka pasistatytų čionykštės. Joms by tik kriokt kokia aš baisi
QUOTE(inc @ 2013 08 12, 15:20)
Noa, žinok ir man bloga tose statybinėse ir gerai tu sakai, kad ten net tryda beveik suima. Aš visad sakau, kad man nuo tų chemikalų ten taip bloga pasidaro. Na bet man oj nusimato ten valkiotis Statybos namo eina į pabaigą ir artėja įrenginėjimas, tai jau nebus kur man dėtis ir teks valkiotis
Aha, tai kai eina kalba apie grožį, ten kokias plyteles ar tapetus, tada galima ir valkiotis. Bet kai eina kalba apie vamzdžius, laidus, glaspopierius ir visokius šūdus, kurių aš nė paskirties, nė pavadinimo nežinau ir gerai gyvenau be jų iki šiol - mane ištinka venų varikozė, ir aš nebegaliu ten stovėti, nes labai skauda kojas Ir tik padėk ten nors tris rankinukus - varikozės kaip nebūta. Mistika
Tai va diedams varikozė užeina, kur daug skudurų. Gal juos ten eitų privilioti, pakišus greta skudurų kokį pjūklą ar drelę ar kokį nors filtrą kam nors filtruoti?
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 13:17)
Tai reikia imti babniką, kuris tavęs nekabina, man regis, tame esmė. Jei jis tave kabins, tai fig teisybę išgirsi... O kita vertus, jei jis atve kabins, tai gal pats sumokės?
tada reikia vestis gėjų.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 14:24)
Tai va diedams varikozė užeina, kur daug skudurų. Gal juos ten eitų privilioti, pakišus greta skudurų kokį pjūklą ar drelę ar kokį nors filtrą kam nors filtruoti?
verslo idėja! rankinių ir drelių salonas!
paskutinės mados apatiniai ir glaspopieriai - rinkitės kas arčiau dūšios
QUOTE(Karusia @ 2013 08 12, 18:49)
tada reikia vestis gėjų.
Tai aš ir sakau - pasisamdyt stilistą O taip tai už dyką kur tu jį gausi? Ir dar kad skudurus mėgtų ir skonis jo imponuotų?
Aš ir aplamai jokio nepažįstu
verkiau verkiau ir dar syki verkiau
is juoko aisku
Noa, klausyk, gal tu kokia knyga parasyk
is juoko aisku
Noa, klausyk, gal tu kokia knyga parasyk
Sveikos, kuriam laikui buvau išvažiavusi ilsėtis, bet ir vėl norėčiau grįžti į diskusijas
Rugsėjo 7 d einu į vestuves, paskutinį kartą esu buvus prieš kokius 7 metus, pamiršau, kaip ten ir kas Norėčiau paklausti jūsų nuomonės, kaip vertėtų pasipuošti, turint omeny, kad bus jau ruduo, nors ir ankstyvas.. Reikalas tas, kad suknelę ir batelius aš jau nusipirkau kelionėje, bet dabar suabejojau, ar tiktų tokie Vėliau parodysiu pirkinius, bet kol kas palauksiu atsiliepimų. Gal yra ir etiketo reikalavimų tokiems atvejams? Vestuvės vyks bažnyčioje, vėliau bus švenčiama kaimo sodyboje, pora tikina, kad vestuvės "bus kuklios" , ale pakviesta 70 svečių
Rugsėjo 7 d einu į vestuves, paskutinį kartą esu buvus prieš kokius 7 metus, pamiršau, kaip ten ir kas Norėčiau paklausti jūsų nuomonės, kaip vertėtų pasipuošti, turint omeny, kad bus jau ruduo, nors ir ankstyvas.. Reikalas tas, kad suknelę ir batelius aš jau nusipirkau kelionėje, bet dabar suabejojau, ar tiktų tokie Vėliau parodysiu pirkinius, bet kol kas palauksiu atsiliepimų. Gal yra ir etiketo reikalavimų tokiems atvejams? Vestuvės vyks bažnyčioje, vėliau bus švenčiama kaimo sodyboje, pora tikina, kad vestuvės "bus kuklios" , ale pakviesta 70 svečių
QUOTE(dontstop @ 2013 08 13, 10:22)
Sveikos, kuriam laikui buvau išvažiavusi ilsėtis, bet ir vėl norėčiau grįžti į diskusijas
Sveikia sugrįžusi
Šiais laikais gali puikiai išsiversti ir su kokteiline suknele, nes su baline "tortu" gali likt ir nesuprasta
Dar klausimas: o jūs už svečius ar rimčiau į tas vestuves einat?
Žinai ką? Reikalavimų nežinau, tik vieną - nesirengt baltai ar beveik baltai. Bet jei tu nei jaunoji, nei svočia, tai kuo daugiau žmonių, tuo mažiau tave kas nors matys
Kadangi garantuotai tarp jų bus visokių. Senų, jaunų, iš kaimo, iš miesto, ir glamūrinių, ir turginių, ir kam piniginė leidžia, o figūra ne, ir kam figūra leistų, o piniginė neleidžia, ir kam pofigu, jis vakar plaukė baidarėm, o kas nuomavosi suknią iki žemės, ir nagus augino iki 2 cm, visokių bus ir svarbu tau gražu
Kadangi garantuotai tarp jų bus visokių. Senų, jaunų, iš kaimo, iš miesto, ir glamūrinių, ir turginių, ir kam piniginė leidžia, o figūra ne, ir kam figūra leistų, o piniginė neleidžia, ir kam pofigu, jis vakar plaukė baidarėm, o kas nuomavosi suknią iki žemės, ir nagus augino iki 2 cm, visokių bus ir svarbu tau gražu
Būsim paprasti svečiai Ar nieko, kad suknelė tamsi, tiesą sakant, juoda? Beveik... Ir sukirpimas - ofisinis "futliaras" Stengiausi pirkti tokią, kad vėliau bent kažkur pritaikyčiau...