Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Noa, mes skirtinguose kurortuose lankomes jauciu, pas mumi pilna graziu ir labai susitvarkiusiu moteru.
QUOTE(bytte @ 2013 08 12, 11:49)

Ane  g.gif , nu gal reiks pamėgint... bet kad tie babnikai dažniausiai labai korektiški, fyg tau pasakys tiesa į akis g.gif Reiks pračikint cool.gif

As jau viena ikalbinau, ne babnika bet moteru zinova tikrai biggrin.gif Reik kad butu geri draugiski santykiai. Gi nereikia, kad pastabas sakytu, tik kad pasakytu ar jam grazu/negrazu, patinka/nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 12, 12:04)
As jau viena ikalbinau, ne babnika bet moteru zinova tikrai biggrin.gif  Reik kad butu geri draugiski santykiai. Gi nereikia, kad pastabas sakytu, tik kad pasakytu ar jam grazu/negrazu, patinka/nepatinka.

Nu matai babnikai (moterų mylėtojai ta prasme) žino kad moterys greit įsižeidžia, tai linkę nutylėt, net jai puikiai abu žinot kad jūsų santykiai draugiški... vienas iš jų visai neseniai pudrino man smegenis kad afigienai atrodau... tai vat sudėtinga būtų prikalbint kad pasakytų savo nuomonę
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 12, 12:16)
Nu matai babnikai (moterų mylėtojai ta prasme) žino kad moterys greit įsižeidžia, tai linkę nutylėt, net jai puikiai abu žinot kad jūsų santykiai draugiški... vienas iš jų visai neseniai pudrino man smegenis kad afigienai atrodau... tai vat sudėtinga būtų prikalbint kad pasakytų savo nuomonę

Nzn, as kazkodel manau man visai gausis. Po eksperimento pasidalinsiu ispudziais tongue.gif
As planuociau pirkti daiktus, kuriuos pamates jis sakys wauuu, ir ta wauu matysiu akyse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 12, 10:21)
Nzn, as kazkodel manau man visai gausis. Po eksperimento pasidalinsiu ispudziais tongue.gif
As planuociau pirkti daiktus, kuriuos pamates jis sakys wauuu, ir ta wauu matysiu akyse biggrin.gif

o jez, kaip gerai toks konsultantas thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(bytte @ 2013 08 12, 13:16)

Tai reikia imti babniką, kuris tavęs nekabina, man regis, tame esmė. Jei jis tave kabins, tai fig teisybę išgirsi... O kita vertus, jei jis atve kabins, tai gal pats sumokės? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2013 08 12, 13:04)
Noa, mes skirtinguose kurortuose lankomes jauciu, pas mumi pilna graziu ir labai susitvarkiusiu moteru.

O kodėl tu manai, kad jeigu aš savikritiška, tai jau negraži ir nesusitvarkius, ir tik su visiškais banginiais galiu lygintis? dry.gif blush2.gif Jei aš turiu pretenzijų savo kažkurioms kūno dalims, tai visai nereiškia, kad ir kiti jų daug turi blush2.gif

Tiesiog procentaliai imant ir vidurkį išvedus, Lietuvoj gražesnės ir labiau susitvarkę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 13:14)
Tai reikia imti babniką, kuris tavęs nekabina, man regis, tame esmė. Jei jis tave kabins, tai fig teisybę išgirsi... O kita vertus, jei jis atve kabins, tai gal pats sumokės? lotuliukas.gif

Aš tokių babnikų nepažystų, nes neatitinkų jų kriterijų... esu žienota, stora ir sena... a jie dairosi į mano priešingybes, šitatai jau patikrints faktas. Visi jie man tik bičiuliai.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 12, 14:18)
Aš tokių babnikų nepažystų, nes neatitinkų jų kriterijų... esu žienota, stora ir sena... a jie dairosi į mano priešingybes, šitatai jau patikrints faktas. Visi jie man tik bičiuliai.

O aš galvoju, kad aplamai nepažįstu tokio vyro, kuris savo noru, niekieno neužsivytas, eitų į moteriškų rūbų parduotuvę biggrin.gif Esu tokių mačius savo gyvenime kokius du, su bobom parduotuvėse, bet jų mažai.
Atsakyti
Vis užsuku paskaityt šiandien, tai lotuliukas.gif

O kad su babnyku eit į pardes yr gerai, tai ir aš sutinku. Tokie niekad neleistų nusipirkt kokio netinkamo rūbo biggrin.gif

Bytte
, o tu rimtai susibalamutinai per mane? biggrin.gif Aš galvojau, kad tu tvirta kaip uola ir vis tiek lieki vasara. biggrin.gif O tu įmesk į albumą kokių kitų fotkių ir nutarsim bendrai kas tu per fruktas, nes ten kas yra, tai nelabai informatyvu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 13:17)
Papildyta:

O kodėl tu manai, kad jeigu aš savikritiška, tai jau negraži ir nesusitvarkius, ir tik su visiškais banginiais galiu lygintis? dry.gif blush2.gif Jei aš turiu pretenzijų savo kažkurioms kūno dalims, tai visai nereiškia, kad ir kiti jų daug turi blush2.gif

Tiesiog procentaliai imant ir vidurkį išvedus, Lietuvoj gražesnės ir labiau susitvarkę tongue.gif

As imu toki, su kuriuo kabinimo etapa esam praeje ir perejo viskas i labai gerus ir atvirus santykius.
Nemanau kad tu negrazi, juolab as tavo foto maciau ir manau, kad tu ispudinga motera esi tongue.gif todel manau, kad savikritikos per daug tongue.gif
tiesiog ne pirma kart komentaras, kad kurortuose matai baisenybes, tai sakau blin i skirtingus kurortus vaziuojam matyt tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 13:22)
O aš galvoju, kad aplamai nepažįstu tokio vyro, kuris savo noru, niekieno neužsivytas, eitų į moteriškų rūbų parduotuvę biggrin.gif Esu tokių mačius savo gyvenime kokius du, su bobom parduotuvėse, bet jų mažai.

Nu as vakar vakare pasiuliau, nuvezti mane miesto parodyti ir zaodno i shopinga, sutiko be jokiu spardymusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 13:22)

Maniškis turbūt irgi netiktų būt babnyku, nes į pardes jį tik trumpam galima nusivest, o ir patarimai būna ogo kokie lotuliukas.gif Tad labai džiaugiasi, kad aš dažniausia viską nusiperku internetu arba draugiškai išsiskirtom. Jis po visokius "geležis ir statybines", o aš rūbų, batų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 08 12, 13:24)

Bytte[/b], o tu rimtai susibalamutinai per mane?  biggrin.gif  Aš galvojau, kad tu tvirta kaip uola ir vis tiek lieki vasara.  biggrin.gif O tu įmesk į albumą kokių kitų fotkių ir nutarsim bendrai kas tu per fruktas, nes ten kas yra, tai nelabai informatyvu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 12, 14:27)
As imu toki, su kuriuo kabinimo etapa esam praeje ir perejo viskas i labai gerus ir atvirus santykius.
Nemanau kad tu negrazi, juolab as tavo foto maciau ir manau, kad tu ispudinga motera esi tongue.gif todel manau, kad savikritikos per daug tongue.gif
tiesiog ne pirma kart komentaras, kad kurortuose matai baisenybes, tai sakau blin i skirtingus kurortus vaziuojam matyt tongue.gif

Nu žėk, kas yra baisybė biggrin.gif Yra 100 bobų pagal grožį - pirma gražiausia, paskutinė baisiausia, standartiniu požiūriu. 20 nuo viršaus - vau, 20 nuo apačios - baisybės, visos likusios per viduriuką - arkliai nesibaido, bet į VS angelus irgi niekas nekviečia biggrin.gif

Tai va ir žiūri, kuri pusė prie tavęs, žmogau, arčiau biggrin.gif LT tai jau bliacha mūcha, tik ir reikia žiūrėt, kad į tuos apatinius 20 neįsigriūtum, jei būsi be makijažo ir be dietos ilgesnį laiką. O kokioj Turkijoj tokiam pat stovy sau eini, atšuoliuoja būrys tatuiruotų anglių be dantų - ir psio, pakilai per 5 balus nieko nedarydama lotuliukas.gif Vien už tai, kad esi su dantimis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2013 08 12, 14:27)

Nu as vakar vakare pasiuliau, nuvezti mane miesto parodyti ir zaodno i shopinga, sutiko be jokiu spardymusi biggrin.gif

irnesakyk.gif Tai kol neseniai draugauja,kitas reikalas, aš irgi gal būčiau ėjus į Senukus rozečių pirkti... Nežiūrint į tai, kad man nuo tų vamzdžių šriubų cvekų ištinka alergija, fobija ir tryda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 rugpjūčio 2013 - 14:04