QUOTE(Shana @ 2013 08 12, 14:27)
As imu toki, su kuriuo kabinimo etapa esam praeje ir perejo viskas i labai gerus ir atvirus santykius.
Nemanau kad tu negrazi, juolab as tavo foto maciau ir manau, kad tu ispudinga motera esi
todel manau, kad savikritikos per daug
tiesiog ne pirma kart komentaras, kad kurortuose matai baisenybes, tai sakau blin i skirtingus kurortus vaziuojam matyt
Nu žėk, kas yra baisybė
Yra 100 bobų pagal grožį - pirma gražiausia, paskutinė baisiausia, standartiniu požiūriu. 20 nuo viršaus - vau, 20 nuo apačios - baisybės, visos likusios per viduriuką - arkliai nesibaido, bet į VS angelus irgi niekas nekviečia
Tai va ir žiūri, kuri pusė prie tavęs, žmogau, arčiau
LT tai jau bliacha mūcha, tik ir reikia žiūrėt, kad į tuos apatinius 20 neįsigriūtum, jei būsi be makijažo ir be dietos ilgesnį laiką. O kokioj Turkijoj tokiam pat stovy sau eini, atšuoliuoja būrys tatuiruotų anglių be dantų - ir psio, pakilai per 5 balus nieko nedarydama
Vien už tai, kad esi su dantimis
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2013 08 12, 14:27)
Nu as vakar vakare pasiuliau, nuvezti mane miesto parodyti ir zaodno i shopinga, sutiko be jokiu spardymusi
Tai kol neseniai draugauja,kitas reikalas, aš irgi gal būčiau ėjus į Senukus rozečių pirkti... Nežiūrint į tai, kad man nuo tų vamzdžių šriubų cvekų ištinka alergija, fobija ir tryda