bytte, l. graži spalva. O jūs jau matėt tokius batelius? Nes man batus rasti konkrečios spalvos - misija neįmanoma
QUOTE(Karusia @ 2013 08 12, 00:53)
nu tai kad tu vilkligei per sena. ir, sako, prasideda nuo plėmų ant nosies. beje raudonų.
Aha, ir dar žinok, kad tyrimus siunčia tik į vieną laboratoriją Lietuvoje, nu nežinau, gal ir kaune, bet va, mano maniškius tai pametę buvo, po pusantro mėnesio liepė iš naujo daryt Užtat aš nesinervavau, nes man skydliaukės vėžį prieš tai įtarinėjo, tai ta vilkligė - visiška smulkmė.
žodžiu - džiaukis, kad čia ant kelių dėmės, o ne ant nosies.
Aha, ir dar žinok, kad tyrimus siunčia tik į vieną laboratoriją Lietuvoje, nu nežinau, gal ir kaune, bet va, mano maniškius tai pametę buvo, po pusantro mėnesio liepė iš naujo daryt Užtat aš nesinervavau, nes man skydliaukės vėžį prieš tai įtarinėjo, tai ta vilkligė - visiška smulkmė.
žodžiu - džiaukis, kad čia ant kelių dėmės, o ne ant nosies.
Aha Norėtum Tai tu paskaityk smulkiau
Dažniausiai prasideda plėmais, o gali jinai prasidėti cher znajet kokiais simptomais, užtat ją labai sunku diagnozuoti. O plėmai ant nosies - būtų zaprasta... Aš tai, kai man kyla koks įtarimas, tai pasiskaitau taip smulkiai, kad galiu bent jau magistrą ta tema parašyt liuosiai... Ir visai be reikalo, ibo tik viduriukai atsipalaiduoja nuo sužinoto, o naudos jokios
Tarp kitko, Hauso mėgiama diagnozuoti liga Ir dar jis savo narkotikus laikė knygoj apie vilkligę, sakydamas, kad ta knyga niekam nereikalinga, nes niekas jos vis viena nenaudoja
Tuo ir guodžiausi
QUOTE(bytte @ 2013 08 12, 08:05)
Kai paskaitau Noa kažkaip keista, kad jin ne Klaipėdoje gyvena , pas mumi tokis perfekcionizmas norma
Tai kad aš įtariu - visoj LT perfekcionizmas norma. Va, kokios anglės rusės tai eina atsipūtę, jos sau labai tobulos i psio. O lietuvė, kol nagų lako neatitaikys prie blizkutės taškelių, iš namų neis - ką žmonės pagalvos?
O kad žmonės čia tokie patys, tai jie dar ir pagalvoja. Va, galvoja, kokia nevala, nagų lakas mėlynas, o taškeliai žali, akla ji, ar ką?
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 09:41)
O kad žmonės čia tokie patys, tai jie dar ir pagalvoja. Va, galvoja, kokia nevala, nagų lakas mėlynas, o taškeliai žali, akla ji, ar ką?
arba galvoja - va, matai, nagų spalvos netaiko, o aš atitaikiau, gal aš nebemadinga?
man pardavėja bandė išaiškinti, kad prie mėlynos striukės labai dera ryyyškiai žalia spalva. sakė - labai mada tokie deriniai. sakau - o man akys paskui bijos net ir į tą pusę atsisukti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 12, 10:51)
arba galvoja - va, matai, nagų spalvos netaiko, o aš atitaikiau, gal aš nebemadinga?
man pardavėja bandė išaiškinti, kad prie mėlynos striukės labai dera ryyyškiai žalia spalva. sakė - labai mada tokie deriniai. sakau - o man akys paskui bijos net ir į tą pusę atsisukti
Tiesą pasakius, tikrai mada, net kosmetikoj vasarą. Manau, ir žiemą bus, tik spalvos bus prigesintos. Gi tamsiai mėlyna ir teal ir pernai buvo, aptarinėjom čia visą žiemą
QUOTE(Tynka @ 2013 08 12, 09:05)
bytte, l. graži spalva. O jūs jau matėt tokius batelius? Nes man batus rasti konkrečios spalvos - misija neįmanoma
Aha radau netyčia... ir pamačiau kad ui kaip gražiai prie kojos įdegusios tinka, ir dar grynos odos... bet netinka prie turimų rūbų... tik vat rūbai irgi baiginėjasi, gal galėčiau ką tinkamo įsigyt... bet jai bus kaip Noa... nieko nerasiu prie tos spalvos... o nesusiderinusi gi neisi
aš tai madinga nemadinga nežūrau... bet labai ten žūrau gražu negražu, ir negaliu sau taip vat pasakyt - aš graži, kad ir kiek MB kala į galvą kad aš pati pati -ausia
QUOTE(bytte @ 2013 08 12, 11:03)
kad ir kiek MB kala į galvą kad aš pati pati -ausia
Ale čia labai rimtas kriterijus Jei tokį fainą Mercedes Benz (MB) susiradai, tai gal ir tiksliai visai neprastai?
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 09:41)
Tai kad aš įtariu - visoj LT perfekcionizmas norma. Va, kokios anglės rusės tai eina atsipūtę, jos sau labai tobulos i psio. O lietuvė, kol nagų lako neatitaikys prie blizkutės taškelių, iš namų neis - ką žmonės pagalvos?
O man atrodo, kad Lt per daug kompleksu ir susirupinimo kitu nuomone persiprasau.
Cia ejom su drauge i kluba, ji irgi stresuoja, kur as, tokia suknele, mano dydis ne 36. Tai susinervijau ir parodziau jai klubo FB puslapi, su nuotraukom is visokiu vakareliu. Zmogus atsipalaidavo su savo 40 dydziu ir atrode nuostabiai
Mane gyvenant Lt 38 irgi kartais i kompleksus vare, o dabar nifiga.
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 10:05)
Ale čia labai rimtas kriterijus Jei tokį fainą Mercedes Benz (MB) susiradai, tai gal ir tiksliai visai neprastai?
Cia neseniai isgirdau teorija, kad eiti shopintis reikia su diedu, kuris butu ne tavo diedas, ir geriausia, kad butu babnikas. Tokiu budu geriausius rubus nusiperki
QUOTE(Shana @ 2013 08 12, 11:21)
O man atrodo, kad Lt per daug kompleksu ir susirupinimo kitu nuomone persiprasau.
Tai žinoma! O tai ką daryt, gyvenam, kur gyvenam
Bet ne tik lietuviai. Kokie italai ir prancūzai, man atrodo, dar labiau tuo rūpinasi O brazilai aplamai... O va anglai, visokie danai skersą padėję.
O kas yra par daug, tai čia sunku pasakyt. Juolab sunku spręsti, kas geriau - ar mažai pergyvent dėl savo išvaizdos ir atrodyt kaip anglas, ar daug pergyvent dėl išvaizdos ir atrodyt kaip iš Milano Kiekvienam pačiam spręst
Aišku, gerai yra nesirūpint dėl savo išvaizdos, dar yra gerai nesirūpint dėl visokių kitų dalykų, dėl pinigų, dėl darbo, dėl artimųjų sveikatos, kuo mažiau rūpesčių, tuo geriau. Bet ne visada taip išeina, ne visais gyvenimo periodais
O kad jau čia tokia tema, tai čia apie išvaizdą ir šnekam. Tai gal ir ne per daug? Va jei eičiau į kačių temą ir ten sakyčiau, oi oi, suknelių nerandu, tada jau gal būtų ir per daug
QUOTE(Noa @ 2013 08 12, 10:37)
Tai žinoma! O tai ką daryt, gyvenam, kur gyvenam
Bet ne tik lietuviai. Kokie italai ir prancūzai, man atrodo, dar labiau tuo rūpinasi O brazilai aplamai... O va anglai, visokie danai skersą padėję.
Ja, as zinau ka tu nori pasakyti. Bet tarp rupinimosi ir dideliu kompleksu yra skirtumas. As tautu katile gyvenu, daznai galiu is isvaizdos pasakyti tautybe, ir skirtumas tikrai yra.
As pvz rupinausi tiek Lt tiek cia, sakyciau panasiai demesio isvaizdai skyriau bet turbut ismokau save mylet labiau ir susitaikyti su tuo, ko pakeisti negaliu. Ir patinku sau labiau, nors realiai gi esu senesne Nebusiu manekene, nu nebusiu, bet yra kitu budu atrodyt gerai
Nu ka as zinau, as neisoju 40 dydi, virsus buna ir 38 telpu, ir nekompleksuoju per daug tikrai. Ne kuda, bet stora saves irgi nedrysciau pavadinti Tokia per viduri sakyciau Bet jei nesiociau koki 44, gal tada jau ne kazka butu
QUOTE(Shana @ 2013 08 12, 11:43)
Ja, as zinau ka tu nori pasakyti. Bet tarp rupinimosi ir dideliu kompleksu yra skirtumas. As tautu katile gyvenu, daznai galiu is isvaizdos pasakyti tautybe, ir skirtumas tikrai yra.
As pvz rupinausi tiek Lt tiek cia, sakyciau panasiai demesio isvaizdai skyriau bet turbut ismokau save mylet labiau ir susitaikyti su tuo, ko pakeisti negaliu. Ir patinku sau labiau, nors realiai gi esu senesne Nebusiu manekene, nu nebusiu, bet yra kitu budu atrodyt gerai
Nu tai ką aš tau galiu pasakyt - tau gerai Aš taip irgi sakiau prieš du vaikus, kai turėjau cm 90 x 60 x 90 ir ant scenos stovėjau Tada jo, galėjau susitaikyti su savo trūkumais... Kurių dabar jau ir už trūkumus nebelaikau
O ir dabar man irgi lengva save mylėti, kai aplinkui baisybės šlainiojasi - pasižiūri į žurnalą, kur manekenės, pasižiūri į šlainiojančias baisybes ir nutari, kad dar visai nieko vaizdas Bet čia LT, čia besišlainiojančių baisybių gerokai mažiau, negu kokioj Anglijoj, ir jos visos 30čia metų vyresnės, taigi kita amžiaus kategorija... Žo, savo amžiaus kategorijos baisybių ne fontanai
Užtai gerokai sunkiau atsipūst. Nes kas baisiausias, tas ir baisybė, tai tik neapsižiūrėk...
O kokiuose kurortuose tai jo, nuvažiuoji, baisia gražuole pasijauti. Paskui grįžti, apsidairai ir vėl nuimi gazą
Nu aš taip labiausiai jau graži sau atrodžiau kažkur +/- 30-ties. Trūkumų ypatingų nebuvo dar, o proto kažkaip įgijau, kas ten tinka, patinka, ir dar ten gi visokių subtilybių... ne tai kai jaunystėj išsidergi ir mol labai čia pasipuošus, tik mama nieko nesupranta
O dabar labai jau daug randasi dalykų kurie man ne prie dūšios... vat MB suokia suokia... aš save jau nusipaišau tokę fainą, gražią... paskui bats fotkę kokią pamatau ir psio... kaip šlapiu skurliu per marmuzę - a tai čia aš???? va fotkes iš festo peržiūrinėjau, net nedašuto kad aš ten... stora, šleiva... nu žo
Papildyta:
Ane , nu gal reiks pamėgint... bet kad tie babnikai dažniausiai labai korektiški, fyg tau pasakys tiesa į akis Reiks pračikint
O dabar labai jau daug randasi dalykų kurie man ne prie dūšios... vat MB suokia suokia... aš save jau nusipaišau tokę fainą, gražią... paskui bats fotkę kokią pamatau ir psio... kaip šlapiu skurliu per marmuzę - a tai čia aš???? va fotkes iš festo peržiūrinėjau, net nedašuto kad aš ten... stora, šleiva... nu žo
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2013 08 12, 10:21)
Cia neseniai isgirdau teorija, kad eiti shopintis reikia su diedu, kuris butu ne tavo diedas, ir geriausia, kad butu babnikas. Tokiu budu geriausius rubus nusiperki
Ane , nu gal reiks pamėgint... bet kad tie babnikai dažniausiai labai korektiški, fyg tau pasakys tiesa į akis Reiks pračikint