Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2013 08 11, 17:26)
Kai galėjau sau leisti, spjaudavau ir nešiodavau, ir visi sakydavo - vau! Nu dabar jau, škia, sakytų gal nebent - ***...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jergau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2013 08 11, 17:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jergau biggrin.gif

Noa, nu bozhe ty moj doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Ale uz tad pas tave akys labai grazios 4u.gif Uau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 11, 19:22)
Noa, nu bozhe ty moj doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Ale uz tad pas tave akys labai grazios 4u.gif Uau tongue.gif

Blyn lotuliukas.gif Ne kažkokia paguoda, kai tik akys belieka, kaip pas karvę lotuliukas.gif Užtat optimistiškai sakau, kad ne tik! Dar paakiai ir nagų lakas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tu tiesiog neteisingai save programuoji.
As vat sakau, kad geros tos mano kojos ir nebandykit gincytis biggrin.gif Psio ir taskas.
O tu cia visokias filosofijas isvedineji hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 11, 20:07)
Tu tiesiog neteisingai save programuoji.
As vat sakau, kad geros tos mano kojos ir nebandykit gincytis biggrin.gif  Psio ir taskas.
O tu cia visokias filosofijas isvedineji hihihi.gif

Žinau, kad aš perfekcionistė neraliuota. Bet tai ***, kodėl kam žemiau kelio plėmas? Aš papiktinta. Gerai, jis šviesus ir nelabai matosi, bet vis viena! Aš jo neužsakinėjau. Aš, bliamba, prieš!!! Iš pradžių aplamai labai putas leidau, bet dabar nustojau. Įdomiu būdu, kalti daktarai biggrin.gif
O jie sako - autoimuninis reikalas, taip dabar ir bus, eik, pasitikslink, ar ne raudonoji vilkligė! Nes vilkligė tokius dažnai sukelia. Aš nuėjau, pridaviau tyrimus, kraują konkrečiai, o paskui paskaičiau, kas ta vilkligė. Ooooo brolyti! blink.gif Žo, ten tokio baisumo liga, kad žagsėt pradėjau, jeigu rinktis ją ar vėžį, tai dar reiktų gerai pagalvot, o tyrimų atsakymai - po mėnesio lotuliukas.gif Žo, aš per tą mėnesį - šį birželį, konkrečiai - pajaučiau dafiga simptomų, kurie liudijo, kad man smertis ne už kalnų, ir apgalvojau savo gyvenimo kelią, liūdesiu grįstą. Ir tada gaunu atsakymus, o ten -nieko lotuliukas.gif Gražu ir pakilu, smertis atidedamas 100 metų lotuliukas.gif Tik va plėmai tai taip ir liks lotuliukas.gif
Taigi ne kažkokios pas mane blauzdos. Ale užtai gera sveikata lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 rugpjūčio 2013 - 19:21
QUOTE(Noa @ 2013 08 11, 19:21)
Žinau, kad aš perfekcionistė neraliuota.

Ir as, paziuriu i veidrodi ir sakau viskas perfecto, o kam nepatinka tegu neziuri biggrin.gif

o aisku del ko plemas?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 11, 20:36)
Ir as, paziuriu i veidrodi ir sakau viskas perfecto, o kam nepatinka tegu neziuri biggrin.gif

o aisku del ko plemas?

Aišku. Dėl niekam nežinomos autoimuninės priežasties doh.gif Mucinozė vadinasi, bet kiek internete mačiau, tai viskas baisybės ir siaubai. Pas mane tiesiog plėmas, apie tokį niekas nerašo ir jo nefotografuoja, ir juo nesirūpina. Aš viena tokia rūpestinga. Ir dabar man reikia pirkti sukneles žemiau kelių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 11, 19:40)
Aišku. Dėl niekam nežinomos autoimuninės priežasties doh.gif Mucinozė vadinasi, bet kiek internete mačiau, tai viskas baisybės ir siaubai. Pas mane tiesiog plėmas, apie tokį niekas nerašo ir jo nefotografuoja, ir juo nesirūpina. Aš viena tokia rūpestinga. Ir dabar man reikia pirkti sukneles žemiau kelių lotuliukas.gif

o gali praeiti savaime?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 11, 20:44)
o gali praeiti savaime?

Sako - taip ir bus. Bet aš manau, kad gali, nes niekas nežino. Tai aš dabar tą plėmą visaip mūčinsiu, o jei neišsimūčins, esant reikalui, BB kremu užtepsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 11, 19:21)
, eik, pasitikslink, ar ne raudonoji vilkligė! Nes vilkligė tokius dažnai sukelia.  Aš nuėjau, pridaviau tyrimus, kraują konkrečiai, o paskui paskaičiau, kas ta vilkligė. Ooooo brolyti! blink.gif Žo, ten tokio baisumo liga, kad žagsėt pradėjau, jeigu rinktis ją ar vėžį, tai dar reiktų gerai pagalvot, o tyrimų atsakymai - po mėnesio lotuliukas.gif

nu tai kad tu vilkligei per sena. ir, sako, prasideda nuo plėmų ant nosies. beje raudonų.
Aha, ir dar žinok, kad tyrimus siunčia tik į vieną laboratoriją Lietuvoje, nu nežinau, gal ir kaune, bet va, mano maniškius tai pametę buvo, po pusantro mėnesio liepė iš naujo daryt irnesakyk.gif Užtat aš nesinervavau, nes man skydliaukės vėžį prieš tai įtarinėjo, tai ta vilkligė - visiška smulkmė.

žodžiu - džiaukis, kad čia ant kelių dėmės, o ne ant nosies. hihihi.gif
Atsakyti
Kai paskaitau Noa kažkaip keista, kad jin ne Klaipėdoje gyvena biggrin.gif , pas mumi tokis perfekcionizmas norma biggrin.gif
O man irgi visai nėra noro pirkti... inc mane į pavasarius nori pervesti... o aš savęs nei vasaros, nei pavasario spalvose schmoll.gif ką maunu tas netinka, nekalbant apie norą paslėpt viską kas kažkur dėl kažko kliūna...
Atsakyti
Radau "kūno" spalvą kuri man tiko iš n matuotų... ir kažkaip labai jau abejoju kad ji šalta. O light taupe spalvos vasarinė avalynė jau taip nikudyšnai prie mano įdegusių blauzdų atrodo... kad irgi nėra noro jų rodyt. Tai svarstau pirkt batukus tokios spalvos... ir garderobą derint jau prie jų, ar dar pamąstyt... nes kažkaip norisi neutralių batelių, kad tskant visada prie visko... tai turėčiau prie batelių tinkančias šaltybarščių ir žydras skareles... ir viskas. O svarbiausiai kokios spalvos reikėtų imt kelnes bei sijonus? ir kokio atspalvio džinsus? Bijau kad nebegausiu tų batelių besvarstydama unsure.gif
Atsakyti