Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(arana81 @ 2013 08 10, 12:35)
Snieguota, as turiu ta pacia problema kaip Noa, viskas musu parduotuvese trumpa. Maziausiai geru sprindziu. Ugis 180. Tik man ne neteisingu parduotuviu, o rubu dydzio klausimas. Jei buciau 42 visu rubu ilgis butu pakenciamas, bet savo nelaimei maniskis 36 sad.gif

na 36 dydis tokiam ugiui egzotika
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 08 10, 17:08)
na 36 dydis tokiam ugiui egzotika

Nu jau... Mano 176 ir 36 jokia ne egzotika atrodo (4 cm gal nelabai jau daug reiškia ) g.gif Ir dar pora pažįstamų turiu aukštesnių taip pat su tokiu dydžiu g.gif
Atsakyti
kartais keli cm turi dideles reiksmes, mano viena drauge 184, tai as salia jos tik su aukstakulniais normaliai jauciuosi, man labai sunku suvokti, kad as galiu but zemesne uz moteris, as prarusi virsugalvius matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 08 10, 17:41)
kartais keli cm turi dideles reiksmes, mano viena drauge 184, tai as salia jos tik su aukstakulniais normaliai jauciuosi, man labai sunku suvokti, kad as galiu but zemesne uz moteris, as prarusi virsugalvius matyt  mirksiukas.gif

Nu tada aš su mažesniu ūgiu nepretenduoju, be tmano draugė tikrai su 180 ir nesu tikra pas ją 36 ar 34, nes ji už mane smulkesnė smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau keleta puslapiu ir pasijuokiau is sirdes, aciu merginos uz toki nuotaikos pakelima. O kai paziurejau i savo kojas, blauzdas, kelius tai pirma karta gyvenime pasijuokiau o ne nuliudau. Jei taip trumpai tai nuo kalnu dviracio nusiredinau tai isivazduokite pravarytas iki krauju, visos melynese... biggrin.gif
Na o jei rimtai tai as nenesioju sukneliu, sijonu, mano ir blauzdos baisios, nezinau man per storos ir kojos kreivos, kaip vistos su pamelynavimais o atsikracius 30kg kur keliai is kitos puses strijos...net nemaniau kad ten buna. Kokie karsciai bebutu as nenusirengiu... i vesas maudimosi vietas nevaikstau. Geda man su tokia figura.
Kas liecia rubus tai mano ugis 174cm 36-38 ismera nesioju, priklauso nuo gamintojo ir labai sunku isigyti dzinsus ar kelnes, ne nuo pacio ugio tas priklauso o no uzpakalio dydzio ir paciu koju ilgio, mano matyt ilgesnes, nes viskas per trumpa. Sukneles ilgos irgi nesugebejau sau isigyti, noriu iki grindu o jos man visos auksciau kauliuko gaunasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 08 10, 22:24)

Kas liecia rubus tai mano ugis 174cm 36-38 ismera nesioju,

Geda man su tokia figura.

nu tikra gėda... tik bulvių maišai ir lieka dry.gif

Aš sijonus retai nešioju, nes žvėriškai nemėgstu pėdkelnių blush2.gif
Rudenį po kelnėmis iki -10 - po kelnėmis irgi nemaunu. blush2.gif
Nebent vasarą - ilgus...
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2013 08 10, 22:24)

Na o jei rimtai tai as nenesioju sukneliu, sijonu, mano ir blauzdos baisios, nezinau man per storos ir kojos kreivos,

Kas liecia rubus tai mano ugis 174cm 36-38 ismera nesioju,

blink.gif

Miargos, nu is kur tiek nemeiles sau doh.gif doh.gif
As su savo 168 ir 38 dazniausiai (kartais apacia 36) nesioju puikiausiai miniakus, nu ir geros tos mano kojos tongue.gif tikrai tongue.gif nebandykit gincytis biggrin.gif
Atsakyti
Shana, tikiu, kad visai nestoros jūsų kojos ir puikiai atrodote su sijonais smile.gif, mano ūgis 165, svoris 64 kg., sijonai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 08 11, 13:20)
blink.gif

Miargos, nu is kur tiek nemeiles sau doh.gif  doh.gif
As su savo 168 ir 38 dazniausiai (kartais apacia 36) nesioju puikiausiai miniakus, nu ir geros tos mano kojos tongue.gif  tikrai tongue.gif  nebandykit gincytis biggrin.gif

Va va... nemeile sau, nu tikrai paieškojus kieviena gali rasti kažką iš koto verčiančio pas save...

QUOTE(brita33 @ 2013 08 11, 14:45)
Shana, tikiu, kad visai nestoros jūsų kojos ir puikiai atrodote su sijonais smile.gif, mano ūgis 165, svoris 64 kg., sijonai tinka smile.gif

Tai sijonai visoms tinka, kam 'vostik vostik...". kam mini, kam iki kelių, kam midi, o kai kam ir maxi... tik ilgį atsireguliuot reikia.
O man klaikuma... ruduo artėja, o as net vasarinės kapsulės neturiu, rudeninės irgi neturiu... ir noro kažka nusipirkti neturiu (gal man pas gydytoją reikia?) Ai, batų turiu, bet batų juk neapsirengsiu...
O jūs ar jau susiruosete rudenines kapsules?
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 08 11, 13:58)
Va va... nemeile sau, nu tikrai paieškojus kieviena gali rasti kažką iš koto verčiančio pas save...

drinks_cheers.gif
butent drinks_cheers.gif
Rimtai, as save mylet labiau pradejau, ir mini man labiau tikt pradejo, ir atrodyt sau normaliau su visokias drabuziais pradejau neuzsiciklinant del to, kad man virs 30, is tikro tas veikia tongue.gif
Atsakyti
o man susitaupė - dariausi pavasarinę kapsulę (na ne kapsulė gavosi - tik pora derinukų), bet kadangi iš kart atėjo vasara, nė karto apsivilkti nespėjau - dabar bus ankstyvo rudens derinukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 11 rugpjūčio 2013 - 15:58
QUOTE(madrugada @ 2013 08 09, 13:06)
kad venos kažkaip su nėštumu susiję. Draugė operavos, nes nebežada daugiau vaikų turėt. O aš žadu. Ir vaikštau su iššokusiom.. ir dar prieš nėštumus iššokusios buvo.

Nu tai tik tiek susiję, kad per nėštumą visi šūdai paaštrėja. Kas neturi polinkio, tam px nėtumas nenėštumas. O kas turi polinkį, tam išprovokuoja... Bet gali ir ne nėštumas išprovokuot, o, tarkim, aršus darbas su dideliais svoriais, viršsvoris...

QUOTE(Amarcord @ 2013 08 09, 13:13)
Gal jos tau irgi turi kokių priekaištų?  biggrin.gif

Ką jos man gali turėt? blink.gif Aš, jas, žertvas, prižiūriu, depiliuoju, tepu ir liotonais, ir savaiminiu įdegiu, ir bodyžopo kremais, jos man dėkot turėtų ir rankas bučiuot! Na, kiek gali kojos bučiuoti rankas lotuliukas.gif

QUOTE(Snieguota @ 2013 08 09, 15:33)
Noa, nu mano ūgis 180cm, nu bet aš randu sijonų suknelių ir iki kelių ir emiau kelių... gal tu neteisingose pardėse apsipirkinėji ?  blush2.gif

Tai paro man va tokią aptarinėjamą sunelę, kad man būtų iki kelių dry.gif Ieškau gal 4 metus dry.gif
Mano dar kojos procentaliai gana ilgos. Yra daug bobų 180 ūgi kurių džinsai geri 34 ilgio. Aš gi 34 ilgį perku tik dabar, kai madoj džinsai iki kauliukų - normalus ilgis - tik 36... Gal ir tame reikalas. Nes, tarkim, su kokiais švarkais bėdos nikad neturiu, rankovės visos geros.

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 08 09, 16:16)
Na, man irgi paskaičius atrodo, kad Noa ūgis 220... Aš pati žemesnė (174), bet tikrai randu tokių, kurios man gerokai per ilgos ir aukštesnėm gražiau žiūrėtuos.

Niekada savo gyvenime nesu turėjus sijono ar suknelės, kuri būtų man per ilga lotuliukas.gif Jei jau imi ilgą - tai visiems iki žemės, man iki kauliukų. jei iki vidurio blauzdų - man iki kelių. Jei visiems iki kelių - man tunika lotuliukas.gif

Kai galėjau sau leisti, spjaudavau ir nešiodavau, ir visi sakydavo - vau! Nu dabar jau, škia, sakytų gal nebent - ***... Užtai aš mini nebenešioju. Aplinkinių tausoju sveikatą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 rugpjūčio 2013 - 17:28