QUOTE(madrugada @ 2013 08 09, 13:06)
kad venos kažkaip su nėštumu susiję. Draugė operavos, nes nebežada daugiau vaikų turėt. O aš žadu. Ir vaikštau su iššokusiom.. ir dar prieš nėštumus iššokusios buvo.
Nu tai tik tiek susiję, kad per nėštumą visi šūdai paaštrėja. Kas neturi polinkio, tam px nėtumas nenėštumas. O kas turi polinkį, tam išprovokuoja... Bet gali ir ne nėštumas išprovokuot, o, tarkim, aršus darbas su dideliais svoriais, viršsvoris...
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 09, 13:13)
Gal jos tau irgi turi kokių priekaištų?
Ką jos man gali turėt?
Aš, jas, žertvas, prižiūriu, depiliuoju, tepu ir liotonais, ir savaiminiu įdegiu, ir bodyžopo kremais, jos man dėkot turėtų ir rankas bučiuot! Na, kiek gali kojos bučiuoti rankas
QUOTE(Snieguota @ 2013 08 09, 15:33)
Noa, nu mano ūgis 180cm, nu bet aš randu sijonų suknelių ir iki kelių ir emiau kelių... gal tu neteisingose pardėse apsipirkinėji ?
Tai paro man va tokią aptarinėjamą sunelę, kad man būtų iki kelių
Ieškau gal 4 metus
Mano dar kojos procentaliai gana ilgos. Yra daug bobų 180 ūgi kurių džinsai geri 34 ilgio. Aš gi 34 ilgį perku tik dabar, kai madoj džinsai iki kauliukų - normalus ilgis - tik 36... Gal ir tame reikalas. Nes, tarkim, su kokiais švarkais bėdos nikad neturiu, rankovės visos geros.
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 08 09, 16:16)
Na, man irgi paskaičius atrodo, kad Noa ūgis 220... Aš pati žemesnė (174), bet tikrai randu tokių, kurios man gerokai per ilgos ir aukštesnėm gražiau žiūrėtuos.
Niekada savo gyvenime nesu turėjus sijono ar suknelės, kuri būtų man per ilga
Jei jau imi ilgą - tai visiems iki žemės, man iki kauliukų. jei iki vidurio blauzdų - man iki kelių. Jei visiems iki kelių - man tunika
Kai galėjau sau leisti, spjaudavau ir nešiodavau, ir visi sakydavo - vau! Nu dabar jau, škia, sakytų gal nebent - ***... Užtai aš mini nebenešioju. Aplinkinių tausoju sveikatą