Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Snieguota @ 2013 08 09, 14:33)
Noa, nu mano ūgis 180cm, nu bet aš randu sijonų suknelių ir iki kelių ir emiau kelių... gal tu neteisingose pardėse apsipirkinėji ?  blush2.gif

Na, man irgi paskaičius atrodo, kad Noa ūgis 220... Aš pati žemesnė (174), bet tikrai randu tokių, kurios man gerokai per ilgos ir aukštesnėm gražiau žiūrėtuos.
O blauzdos tai taip, mano tos kaip vištos iš šaldiklio lotuliukas.gif bet kai tokie karščiai ar ne dzin? Kažkaip visi kompleksai nesvarbūs pasidaro kai prakaitas kakta žliaugia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 08 09, 15:16)

O blauzdos tai taip, mano tos kaip vištos iš šaldiklio  lotuliukas.gif bet kai tokie karščiai ar ne dzin? Kažkaip visi kompleksai nesvarbūs pasidaro kai prakaitas kakta žliaugia 4u.gif

Cia is tikro liga yra, nepamenu turi kazkoki mandra pavadinima. As biski tokais irgi turejau, bet karstam klimate dingo.
Is tikro pritariu, kad kartais reikia pirmiau ziureti i komforta smile.gif
Atsakyti
Na, as tai irgi turiu randu po operaciju, ir ant nugaros ir ant pilvo, bet uzsidedu ir suknele su petneselem (nors dazniausiai nugara maskuoja ilgi palaidi plaukai), ir maudymuka. Yra kaip yra. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 08 08, 11:22)
sveikos, sakykit ka tokiu karsciu i darba rengiates? mums direktorius liepe eit patogiai, tai as su ilgom vasarinem suknem vaikstau, nes kabinete ir +30 tai su jokiom pedkelnem nepasedesi.

Darbavys turi užtikrint tinkamą darbui temperatūrą ofise, o jei negali, tai darbuotojai negali užtikrint dress kodo laikymosi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 09, 20:09)
Darbavys turi užtikrint tinkamą darbui temperatūrą ofise, o jei negali, tai darbuotojai negali užtikrint dress kodo laikymosi biggrin.gif

Aha, ir turi teise sedet darbe su maudymkem ir flip-flopais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 08 09, 21:17)
Aha, ir turi teise sedet darbe su maudymkem ir flip-flopais  biggrin.gif

lotuliukas.gif čia jau kraštutinumas, buvo rašyta tik apie pėdkelnių nebuvimą, ilgas sukneles.
Su maudymke neleistų įstatymas viešosios tvarkos.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 09, 20:21)

Su maudymke neleistų įstatymas viešosios tvarkos.

rimtai draudžia nešioti maudimukus mieste? g.gif

Jūs man pasakykit - kaip suprasti, kada 'per platu" yra stilinga, o kada per platu, nes vaikas per kūdas?
Lindex vaikams gi iš siauresnių, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 09, 21:32)
rimtai draudžia nešioti maudimukus mieste?  g.gif
Jūs man pasakykit - kaip suprasti, kada  'per platu" yra stilinga, o kada per platu, nes vaikas per kūdas?
Lindex vaikams gi iš siauresnių, ar ne?

Na apsinuoginus taip, nevalia. Etiketas liepia net prisidengti jei iš pležo išeini ledų. O jūs niekada nematėte kai pas kokį bekelnį girtuoklį mieste patruliai atvažiuoja? biggrin.gif
Gal suplakiau aš čia etiketą ir viešąjį įstatymą, etiketą neblogai žinau, o įstatymą reiktų skaityt.

Vienu dydžiu gali būti per platu.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 08 09, 20:42)
Na apsinuoginus taip, nevalia. Etiketas liepia net prisidengti jei iš pležo išeini ledų. O jūs niekada nematėte kai pas kokį bekelnį girtuoklį mieste patruliai atvažiuoja? biggrin.gif
Gal suplakiau aš čia etiketą ir viešąjį įstatymą, etiketą neblogai žinau, o įstatymą reiktų skaityt.

Vienu dydžiu gali būti per platu.

bekelnis bekelniu, maudimuko šortai juk jau kelnių užuomazga, ar ne?

Vienu dydžiu per platu - pas mus stabiliai, tokių siaurų kaip reikia - negamina g.gif
user posted image

vat toks daiktas.

Atsiverčiau lindex puslapį - mano kaime 2/3 prekių nėra sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 10, 06:36)
bekelnis bekelniu, maudimuko šortai juk jau kelnių užuomazga, ar ne?

Vienu dydžiu per platu - pas mus stabiliai, tokių siaurų kaip reikia - negamina g.gif

vat toks daiktas.

nesuprantu maudymosi kostiumeliu devejimo ne prie vandens telkiniu...
Is lindex galima pirkti interetu su nemokamu pristatymu i parduotuvę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 10, 06:36)
bekelnis bekelniu, maudimuko šortai juk jau kelnių užuomazga, ar ne?Vienu dydžiu per platu - pas mus stabiliai, tokių siaurų kaip reikia - negamina g.gif

vat toks daiktas.

Medžiaga tai medžiaga, o gatvė ne pležas.
Aš pati mėgstu tokį daiktą smile.gif Jis turi būt platus, mano S, ar XS, bet platus. Dėl vaiko, gal tiesiog pirkit artimiausią dydį, kuris tinka.

QUOTE(Gute444 @ 2013 08 10, 08:54)
nesuprantu maudymosi kostiumeliu devejimo ne prie vandens telkiniu...
Is lindex galima pirkti interetu su nemokamu pristatymu i parduotuvę smile.gif

drinks_cheers.gif Lindex ir email greit atrašo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 08 09, 15:33)
Noa, nu mano ūgis 180cm, nu bet aš randu sijonų suknelių ir iki kelių ir emiau kelių... gal tu neteisingose pardėse apsipirkinėji ?  blush2.gif
Snieguota, as turiu ta pacia problema kaip Noa, viskas musu parduotuvese trumpa. Maziausiai geru sprindziu. Ugis 180. Tik man ne neteisingu parduotuviu, o rubu dydzio klausimas. Jei buciau 42 visu rubu ilgis butu pakenciamas, bet savo nelaimei maniskis 36 sad.gif
Atsakyti