Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2013 08 09, 10:16)
O ka reiskia, jei kojos leidzia? Taigi ten matosi tik blauzdos  biggrin.gif  O blauzdu negraziu tai as jauciu nemacius, na...cia juk tik blauzdos, jos nei grazioso, nei negrazios  biggrin.gif

Cha cha. Tai čia tau matsi tik blauzdos biggrin.gif Prie mano ūgio su tokiom suknelėm matosi ir blauzdos, ir sprindis virš kelių lotuliukas.gif Snieguota, kiek supratau, į mažaūges irgi nepretenduoja...

Vo, gaučiau aš tokią suknelę, kuri būtų MAN iki kelių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 08 09, 09:16)
O ka reiskia, jei kojos leidzia? Taigi ten matosi tik blauzdos  biggrin.gif  O blauzdu negraziu tai as jauciu nemacius, na...cia juk tik blauzdos, jos nei grazioso, nei negrazios  biggrin.gif

būna mėlynės, venos... randeliai... ir šiaip oda ne super kokybės, tarkim pleiskanota, pamėlus, kaip pas vištas šaldiklyje... pėtkelnės tokius dalykus maskuoja
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 08 08, 10:22)
sveikos, sakykit ka tokiu karsciu i darba rengiates? mums direktorius liepe eit patogiai, tai as su ilgom vasarinem suknem vaikstau, nes kabinete ir +30 tai su jokiom pedkelnem nepasedesi.

Panašiai taip, tik suknia navy ir iki kelių. Dress kodo nėra.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 09, 10:41)
Cha cha. Tai čia tau matsi tik blauzdos biggrin.gif Prie mano ūgio su tokiom suknelėm matosi ir blauzdos, ir sprindis virš kelių lotuliukas.gif

oi, ne, šita suknelė man beveik kelius dengia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 08 09, 10:16)

buna su baisiom venom, storos blauzdos, su celiulitu, ar siaip baisios
Atsakyti
O man vienas vaikinas sakė ne per seniausiai, kad blauzdos yra kaip grožio indikatorius. Blauzdos turi atrodyti tvirtos, sportiškos ir per sąvaitę Palangoj visą laiką nužiūrinėdamas būtent blauzdas gražių matė labai mažai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 09 rugpjūčio 2013 - 11:39
QUOTE(bytte @ 2013 08 09, 10:13)
kaip pas vištas šaldiklyje...

QUOTE(Snieguota @ 2013 08 09, 11:21)
, ar siaip baisios

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 08 09, 12:21)

Nu tai su venom tai skaitau čia žmogaus apsileidimas - operuot reikia, ir nebus...
Celiulito ant blauzdų nebūna...
O man va paėmė ir atsirado toks autoimuninis plėmas ant kelių, po vieną ant vieno sad.gif Matosi nelabai, bet matosi sad.gif Šūūdas, visas blauzdas man sugadino sad.gif Buvo vienintelė kūno dalis, kuriai visiškai neturėjau priekaištų, ir va, prašom dry.gif Dabar visoms turiu dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 09, 11:59)
Nu tai su venom tai skaitau čia žmogaus apsileidimas - operuot reikia, ir nebus...
O man va paėmė ir atsirado toks autoimuninis plėmas ant kelių, po vieną ant vieno sad.gif Matosi nelabai, bet matosi sad.gif Šūūdas, visas blauzdas man sugadino sad.gif Buvo vienintelė kūno dalis, kuriai visiškai neturėjau priekaištų, ir va, prašom dry.gif Dabar visoms turiu dry.gif

kad venos kažkaip su nėštumu susiję. Draugė operavos, nes nebežada daugiau vaikų turėt. O aš žadu. Ir vaikštau su iššokusiom.. ir dar prieš nėštumus iššokusios buvo.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 08 09, 11:59)
Buvo vienintelė kūno dalis, kuriai visiškai neturėjau priekaištų, ir va, prašom dry.gif Dabar visoms turiu dry.gif

Gal jos tau irgi turi kokių priekaištų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 08 09, 11:21)

Tai su venom dazniausiai buna pagyvenusiu moteru, o pas ka storos ir su celiulitu, tai vargu bau isibraskintu I tokia suknele gal. Tokios jau tikrai stambios moteros nenesioja tokio tipo sukneliu.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 08 09, 11:55)
Panašiai taip, tik suknia navy ir iki kelių. Dress kodo nėra.

Grazu...

QUOTE(Noa @ 2013 08 09, 12:59)

na neapsileidimas, aš buvau pas chirurgą, tai sakė, kad nėra ką operuot ir šiaip operuotis reik po gimdymo, o aš noriu vaikų (nors vieno). blush2.gif
BŪNA CELIULITO ant blauzdų, man jo yra, ir sunku panaikinti, nors dirbu tuo klausimu

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 08 09, 10:41)
Cha cha. Tai čia tau matsi tik blauzdos biggrin.gif Prie mano ūgio su tokiom suknelėm matosi ir blauzdos, ir sprindis virš kelių lotuliukas.gif Snieguota, kiek supratau, į mažaūges irgi nepretenduoja...

Vo, gaučiau aš tokią suknelę, kuri būtų MAN iki kelių wub.gif

Noa, nu mano ūgis 180cm, nu bet aš randu sijonų suknelių ir iki kelių ir emiau kelių... gal tu neteisingose pardėse apsipirkinėji ? blush2.gif
Atsakyti