Gražūs. Man gan neutralūs atrodo. Kodėl manai, kad negalėsi visada nešioti? Prie ko, manai, netiks?
QUOTE(Tynka @ 2013 07 23, 20:31)
Gražūs. Man gan neutralūs atrodo. Kodėl manai, kad negalėsi visada nešioti? Prie ko, manai, netiks?
plytinio komplekto.
akiniai labiau gal į šaltesnę spalvą.
QUOTE(Karusia @ 2013 07 23, 18:37)
na prie plytinio gal ir nlb, nors jei kažką "jungiančio" suradus...
Man tai aplamai atrodo, kad gali ir visai nieko atrodyt Viskas nuo daug ko priklauso.
Žinau tik, kad kai būna "perderinta", tai kartais baisiau atrodo, negu kad biskutuką lyg ir nedaderinta...
Žinau tik, kad kai būna "perderinta", tai kartais baisiau atrodo, negu kad biskutuką lyg ir nedaderinta...
aš ir žiūrinėju dabar, tai kad gal visai neblogai ta plytinė su violetine. Dar prisiminiau, kad mano skėtis panašių spalvų, o man tai jis gražus
pvz
pvz
QUOTE(Tynka @ 2013 07 23, 21:03)
aš ir žiūrinėju dabar, tai kad gal visai neblogai ta plytinė su violetine. Dar prisiminiau,
Koks fainas kaklo papuosalas, nu bet netureciau prie ko ir kur tokio nesioti
QUOTE(groovy @ 2013 07 23, 15:26)
Aš rugsėjį tą patį darysiu, kai drabužinę mums įrengs. Jaučiu, kad dar labiau sumažės dėl apimčių pasikeitusių
Tau isvis dabar sunku planuoti del apimciu pokyciu
Kokia suknyte nusipirkau, romeniska tokia, ilga spalva gal nelabai pavasariska a lia asfalto bet pasimatavau mint ir persisviete
Nu ziauriai apsipatenkinus, nes viskozine, plonyte, bus labai patogi bet kokia progai, prie slepeciu ir kasdienai, o papuosus ir i restorana koki
Ilga suknele kazkas rado, ech... Na, ateis ir mano diena
Papildyta:
Tai va, ir neplanuoju. Bet dabar ir turiu, ka nesiot. O Md vasara ziuriu sustojusi prekyba...
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2013 07 23, 21:48)
Tai va, ir neplanuoju. Bet dabar ir turiu, ka nesiot. O Md vasara ziuriu sustojusi prekyba...
Man grazu oranzine + violetine, bet plytine spalva turbot siek tiek kitokia.
QUOTE(Shana @ 2013 07 23, 21:48)
Kokia suknyte nusipirkau, romeniska tokia, ilga spalva gal nelabai pavasariska a lia asfalto bet pasimatavau mint ir persisviete
Nu ziauriai apsipatenkinus, nes viskozine, plonyte, bus labai patogi bet kokia progai, prie slepeciu ir kasdienai, o papuosus ir i restorana koki
Prasom suknele pasirodyti
QUOTE(Leticija @ 2013 07 24, 07:19)
Man grazu oranzine + violetine, bet plytine spalva turbot siek tiek kitokia.
Plytine man is viso tokia kapryzinga spalva atrodo. man atrodo ja labai sunku prie ko nors priderinti
gal reiktų aptikslinti, ką vadiname plytine. Man plytinė gera spalva, nes man tinka, O dera, mano manymu, su visom kreminėm, gelsvom, melynom, bordo...
man lyg šita plytinė :
nors ją vadina Chinese red
atsirpašau, kad toookia didelė
nors plyta tai rudesnė
man lyg šita plytinė :
nors ją vadina Chinese red
atsirpašau, kad toookia didelė
nors plyta tai rudesnė
Aš esu plytinių didi gerbėja, tai labai mėgstu derinti su tamsiai mėlyna, smėline ir su alyvuogių kartais suderinu Paskutiniu metu stebiu ant savęs, kad galėčiau visus plytinius atspalvius pirkti be išimties ir šviesius ir tamsius