Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Gražūs. Man gan neutralūs atrodo. Kodėl manai, kad negalėsi visada nešioti? Prie ko, manai, netiks?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 07 23, 20:31)
Gražūs. Man gan neutralūs atrodo. Kodėl manai, kad negalėsi visada nešioti? Prie ko, manai, netiks?

plytinio komplekto.

akiniai labiau gal į šaltesnę spalvą.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 07 23, 18:37)
plytinio komplekto.

akiniai labiau gal į šaltesnę spalvą.

na prie plytinio gal ir nlb, nors jei kažką "jungiančio" suradus...
Atsakyti
Man tai aplamai atrodo, kad gali ir visai nieko atrodyt biggrin.gif Viskas nuo daug ko priklauso.

Žinau tik, kad kai būna "perderinta", tai kartais baisiau atrodo, negu kad biskutuką lyg ir nedaderinta...

Atsakyti
aš ir žiūrinėju dabar, tai kad gal visai neblogai ta plytinė su violetine. Dar prisiminiau, kad mano skėtis panašių spalvų, o man tai jis gražus smile.gif
pvz
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 07 23, 21:03)
aš ir žiūrinėju dabar, tai kad gal visai neblogai ta plytinė su violetine. Dar prisiminiau,

Koks fainas kaklo papuosalas, nu bet netureciau prie ko ir kur tokio nesioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 07 23, 15:26)
Aš rugsėjį tą patį darysiu, kai drabužinę mums įrengs. Jaučiu, kad dar labiau sumažės dėl apimčių pasikeitusių biggrin.gif

Tau isvis dabar sunku planuoti del apimciu pokyciu 4u.gif

Kokia suknyte nusipirkau, romeniska tokia, ilga wub.gif spalva gal nelabai pavasariska g.gif a lia asfalto g.gif bet pasimatavau mint ir persisviete biggrin.gif
Nu ziauriai apsipatenkinus, nes viskozine, plonyte, bus labai patogi bet kokia progai, prie slepeciu ir kasdienai, o papuosus ir i restorana koki thumbup.gif
Atsakyti
Ilga suknele kazkas rado, ech... Na, ateis ir mano diena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2013 07 23, 21:48)

Tai va, ir neplanuoju. Bet dabar ir turiu, ka nesiot. O Md vasara ziuriu sustojusi prekyba...
Atsakyti
Man grazu oranzine + violetine, bet plytine spalva turbot siek tiek kitokia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 07 23, 21:48)

Kokia suknyte nusipirkau, romeniska tokia, ilga wub.gif  spalva gal nelabai pavasariska g.gif  a lia asfalto g.gif  bet pasimatavau mint ir persisviete biggrin.gif
Nu ziauriai apsipatenkinus, nes viskozine, plonyte, bus labai patogi bet kokia progai, prie slepeciu ir kasdienai, o papuosus ir i restorana koki thumbup.gif

Prasom suknele pasirodyti mirksiukas.gif

QUOTE(Leticija @ 2013 07 24, 07:19)
Man grazu oranzine + violetine, bet plytine spalva turbot siek tiek kitokia.  rolleyes.gif

Plytine man is viso tokia kapryzinga spalva atrodo. man atrodo ja labai sunku prie ko nors priderinti unsure.gif
Atsakyti
gal reiktų aptikslinti, ką vadiname plytine. Man plytinė gera spalva, nes man tinka, O dera, mano manymu, su visom kreminėm, gelsvom, melynom, bordo...

man lyg šita plytinė :

nors ją vadina Chinese red

atsirpašau, kad toookia didelė blink.gif

nors plyta tai rudesnė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 24 liepos 2013 - 15:45
Aš esu plytinių didi gerbėja, tai labai mėgstu derinti su tamsiai mėlyna, smėline ir su alyvuogių kartais suderinu mirksiukas.gif Paskutiniu metu stebiu ant savęs, kad galėčiau visus plytinius atspalvius pirkti be išimties ir šviesius ir tamsius biggrin.gif
Atsakyti