Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2013 07 22, 19:28)
Va as jau po remonto susideliojau rubus I spinta, tai paziurejus turiu ziauriai mazai rubu  biggrin.gif , bet visus neisoju ir visi patinka.  biggrin.gif

Tada reiskia ne ziauriai mazai, o ziauriai pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 22, 21:47)
Tada reiskia ne ziauriai mazai, o ziauriai pakankamai biggrin.gif

Jo! Žiauriai ekonomiškas garderobas, visoms pavyzdys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 22, 22:07)
Jo! Žiauriai ekonomiškas garderobas, visoms pavyzdys thumbup.gif

As atrodo tiek nedaug vasariniu rubu pasilikau, o vis tiek dalies net nepajudinau. Siaubas kiek mazai tu rubu reikia is tikro...
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 23, 09:58)
As atrodo tiek nedaug vasariniu rubu pasilikau, o vis tiek dalies net nepajudinau. Siaubas kiek mazai tu rubu reikia is tikro...

drinks_cheers.gif
Man gręsia ka kurių taip ir nespėt pajudint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 07 23, 11:51)
drinks_cheers.gif
Man gręsia ka kurių taip ir nespėt pajudint  blush2.gif

As dali jau pardaviau vasariniu rubu ir tikrai ju nepasigendu...Anksciau turedavau kokias 20 ir sakydavau, jog nera kuo rengtis. Apskritai man MD padejo isgyti nuo per didelio drabuziu kaupimo. Nebegaliu net pagalvot, kad pilna spinta butu 5 metu senumo bliuskuciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 07 22, 19:28)
Va as jau po remonto susideliojau rubus I spinta, tai paziurejus turiu ziauriai mazai rubu  biggrin.gif , bet visus neisoju ir visi patinka.  biggrin.gif

Aš rugsėjį tą patį darysiu, kai drabužinę mums įrengs. Jaučiu, kad dar labiau sumažės dėl apimčių pasikeitusių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 07 23, 11:57)
As dali jau pardaviau vasariniu rubu ir tikrai ju nepasigendu...Anksciau turedavau kokias 20 ir sakydavau, jog nera kuo rengtis. Apskritai man MD padejo isgyti nuo per didelio drabuziu kaupimo. Nebegaliu net pagalvot, kad pilna spinta butu 5 metu senumo bliuskuciu  doh.gif

Vat as irgi pasilikau tik tai kas patinka ir ka tikrai nesioju, jokiu tokiu GAL uzsidesiu ir pan. Uztai tu rubu tiek maza ir yra biggrin.gif
Atsakyti
išsirinkau akinius, bet neužsisakiau. nu 500 pinigų. Ekonomiškame biudžete. plius - violetiniai, taigi reikia antrų neutralesnių šiltoms 'rudeniškoms" spalvoms g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 07 23, 19:40)
išsirinkau akinius, bet neužsisakiau. nu 500 pinigų. Ekonomiškame biudžete. plius - violetiniai, taigi reikia antrų neutralesnių šiltoms 'rudeniškoms" spalvoms g.gif

O man atrodo, ekonomiškumas priklauso nuo to, kiek nešiosi. Jei ilgai, tada gal kaip tik labai ekonomiška?

Aš sakau, kažkada pirkau labai neekonomišką, regis, ir brangų daiktą, žydrą tašę iš benetono. Užsimaniau kaip šikt biggrin.gif Atrodo, nu kiek nešiosi... O aš ją sudrožiau visiškai, ir labai gaila. Būtų dabar dar nenupezus - dar drožčiau!
Atsakyti
Akiniai ant veido, o jei dar nuolat. Jei batams 200-300, tai akiniams 500 galima.
Aš akinius nešioju po keletą metų. Paparstai turiu keletą, bet dabar linzes ačiū die atsitaikiau, bet vis tiek turiu, gal trejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 23 liepos 2013 - 19:42
QUOTE(Noa @ 2013 07 23, 18:57)
Užsimaniau kaip šikt biggrin.gif 

Posakis thumbup.gif as kita kart vyrui taip pasakysiu, kai kazko labia noresiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 23 liepos 2013 - 19:42
pagrindinis stabdis - spalva.
ji man tinka, bet ne visada galėčiau nešioti sad.gif

nu anekdotas - nerandu nei šių, nei praeitų metų sezono kataloguose tos 'naujovės" hah.gif
Papildyta:
kažkas panašaus? g.gif labiau į šaltą violetinę spalvą g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 23 liepos 2013 - 20:11