Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

laugh.gif laugh.gif swoon.gif
Atsakyti
Noa, ačiū už tokį išsamų atsakymą 4u.gif
Man patiko su sparneliais, ir žurnaluose tokios šmėžuoja, dairysiuos tokios rolleyes.gif

O su grandinėle turiu, ir ne viena, ir Chanel stiliaus su grandinėle turiu.. ir kur Furla tipo...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 07 19, 19:42)
ei, man reikia normalių, ne spalvotų ax.gif
Papildyta:
ta prasme - ne nuo saulės.

Oi bliamba, nežinau biggrin.gif Nepasidomėjau. Mat, man tamsūs baisiausiai aktualu!
Šiaip ant paprastų akinių labai madų nepasivaikysi, turi tikti, tai jie taip greit nesikeičia... Nes tamsius akinius dauguma žmonių naudoja kaip aksesuarą, kaip kokią apyrankę - derina prie rūbų. O paprastus dėvi nuolat, užtai geriau mažiau iššaukiantys...

Pasižiūrėk čia:
http://www.ray-ban.com/usa/eyeglasses/

Vis viena jie akinių madas diktuoja.

Žiūriu, tie wayfareriai ir čia vyrauja. Bet jie gana ryškūs, turi tikti prie stiliaus ir prie veido...

O tarkim Emilio Pucci ir kiti tokius štai siūlo - tai jie iš esmės jau nežinau kiek metų stovi, ir ne kažką ten skiriasi...
http://www.coolframes.com/?fid=40920

Nu va tokie gal nematytesni, bet irgi labai sąlyginai, nes jau kokie 3 metai kaip tiksliai matomi, formą turiu omeny:
http://www.coolframes.com/?fid=40894

http://www.coolframe...eyeglasses.html

neseniai čia buvo labai reklamuojami tokie:
http://www.coolframe...eyeglasses.html

Bet kad baisiai mažai kam tinka. Na kas su tokiais eiti gali, nebent jei kas turi tų akinių penkis, tai šešti gali būti ir tokie biggrin.gif
Atsakyti
Noa lotuliukas.gif lotuliukas.gif rankinukai superiniai visi thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2013 07 19, 19:16)

O su grandinėle turiu, ir ne viena, ir Chanel stiliaus su grandinėle turiu.. ir kur Furla tipo...

O kodel mum situ nerodei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 07 19, 21:19)
Noa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif rankinukai superiniai visi  thumbup.gif
O kodel mum situ nerodei?  biggrin.gif

Tikrai rodžiau abidvi, Chanel tipo su grandinėle pas mane atsirado prieš 2 metus ir rodžiau ją kokius 2 kartus, kartu su keliais kitais rankinukais, ir su rūbų komplektu, o Furla tipo per žiemos išpardavimus pirkau ir rodžiau kartu su pirkiniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 07 20, 06:50)
Tikrai rodžiau abidvi, Chanel tipo su grandinėle pas mane atsirado prieš 2 metus ir rodžiau ją kokius 2 kartus, kartu su keliais kitais rankinukais, ir su rūbų komplektu, o Furla tipo per žiemos išpardavimus pirkau ir rodžiau kartu su pirkiniais  4u.gif

Vajezus, busiu praziopsojus matyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 07 19, 10:42)
Klausykit, o kaip chinos kelnes kriausei? Nestorina to uzpakalio dar labiau?  biggrin.gif

storina.. matavaus. tragedija kažkokia. Aš dar 164cm ūgio, tai labai nekas. Mano suopračiu, tinka tik aukštom ir lieknom.
Atsakyti
Nu eisiu as pasimatuoti jau vien del idomumo biggrin.gif as nelabai zema, 170 cm kriausinis laikrodis biggrin.gif
Atsakyti
Aš jas turėjau, bet turėjau ne tas siaurėjančias, o amerikoniškas, iš oldnavy, regis, jos tiesiai eina, kelnės, ir tiek - gaila, negaliu parodyt, seniai buvo, jų nebebėr smile.gif Tada buvau savo didžiausio storio... Ir ką aš žinau, nieko jos daugiau nestorino, gal kad nebuvo jau kur biggrin.gif Nu neatrodžiau labai plonai, aišku, kaip jau ten atrodysi plonai, kai KMI kokie 27 doh.gif Bet vat storiau irgi neatrodžiau.

Man atrodo, nuo modelio priklauso. Gi chinos - tai iš esmės medžiaga, o ne modelis... Kaip ir džinsai - vieni storina, kiti plonina, labai ten apibendrinsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 liepos 2013 - 09:07
As turejau vienas chinos kurios nestorino, bet siaip matuotis reikia g.gif

Visgi kapsulizmas yra geras ir naudingas dalykas, isvaziavau 4 dienom su mazu lagaminu, gerai apgalvojau ka pasiimti ir ka su kuo devesiu, ir uzsidejau viska, tik gal be poros maikuciu kurias pasiemiau "del visa ko". Labai pravercia kelionese cia isisavinta informacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 07 19, 08:12)
Ne į temą: Groovy, galima sveikinti?  g.gif  rolleyes.gif

Na, sakyčiau galima su puse kelio įveikto biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2013 07 19, 09:00)
patikslinsiu klausimą - o kada daugmaž bus galima sveikint? biggrin.gif Nes dabar, akivaizdu, dar negalima, dar nėr, škia, aiškaus rezultato biggrin.gif

Na, daugmaž kai jau prasidės kalėdiniai sveikinimai, bus galima ir su prieškalėdiniu-kalėdiniu stebuklu sveikint biggrin.gif Laukiu tai kokia 10 dienų prieš Kalėdas, bet ką ten gali žinoti, gal užsispirs dar kelias dienas biggrin.gif

Dėl to rinkos tyrinėjimo po to, kai pamatai norimą daiktą... Aš netyrinėju, taip laiko sutaupau, be to, tikrai nelabai ką randu tą rinką ištyrinėjusi, o to pirmo gali ir nelikti g.gif Ir tiesa tas apie dievinimą, tada tobula spinta būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 07 21, 21:27)
Dėl to rinkos tyrinėjimo po to, kai pamatai norimą daiktą... Aš netyrinėju, taip laiko sutaupau, be to, tikrai nelabai ką randu tą rinką ištyrinėjusi, o to pirmo gali ir nelikti g.gif Ir tiesa tas apie dievinimą, tada tobula spinta būtų wub.gif

Va as jau po remonto susideliojau rubus I spinta, tai paziurejus turiu ziauriai mazai rubu biggrin.gif , bet visus neisoju ir visi patinka. biggrin.gif

Atsakyti