Pati pirma - labai labai
Noriu.
man prie valkatiško stiliaus tinka
nepatogumas nebent nešiojantis dokumentus, bet jei būtų talpi kišenė mašinos dokumentams ir dar kokiam lapeliui - viskas gerai.
Noa kaip pasidarbavo rankiniu tema
Su sparniukais maciau Zaroj juoda, bet paciupinejau ir nepirkau As tokia ziauriai atsargi pasidariau ant pirkimo, nes buvo laikotarpis vasaros pradzioj, kai prisipirkau visokiu nesamoniu, nei rek, nei bek. Aciu Dievui, viska sekmingai pardaviau ir nusprendziau, kad GANA, visus perkamus rubus, batus ir rankines turiu dievinti , nes tik taip puikiai jausiuos, o ne pirkti tik todel, kad nieko geriau nebuvo.
Su sparniukais maciau Zaroj juoda, bet paciupinejau ir nepirkau As tokia ziauriai atsargi pasidariau ant pirkimo, nes buvo laikotarpis vasaros pradzioj, kai prisipirkau visokiu nesamoniu, nei rek, nei bek. Aciu Dievui, viska sekmingai pardaviau ir nusprendziau, kad GANA, visus perkamus rubus, batus ir rankines turiu dievinti , nes tik taip puikiai jausiuos, o ne pirkti tik todel, kad nieko geriau nebuvo.
QUOTE(Karusia @ 2013 07 19, 16:48)
Pati pirma - labai labai
Noriu.
nepatogumas nebent nešiojantis dokumentus, bet jei būtų talpi kišenė mašinos dokumentams ir dar kokiam lapeliui - viskas gerai.
Noriu.
O dokumentams imk paskutinę!
Sakai, graži? Ale ***, kada bus pardavime?
Randu tik šitai:
http://www.asos.com/...amp;iid=2646217
Ale tai kas čia per spalva? Ir kas čia per do kaina??? Ir kas ten dar per liaudiški motyvai, prie ko aš tokią mereškuotą nešiosiu, prie vyžų ir gintaro karolių?
QUOTE(Leticija @ 2013 07 19, 17:10)
GANA, visus perkamus rubus, batus ir rankines turiu dievinti , nes tik taip puikiai jausiuos, o ne pirkti tik todel, kad nieko geriau nebuvo.
Šitą frazę reikia ant kaktos užsirašyti, man
Papildyta:
Ai nu, dar vieną radau. Ir chanel, ir surauktas viename, ir siuntimas nemokamas
http://www.asos.com/...clr=Racinggreen
Bet gal nepirksiu, šiuokart susilaikysiu
Tai aišku, kodėl, aš gi pavasaris, ne mano spalva, žiemikės, imkit, perleidžiu
QUOTE(Noa @ 2013 07 19, 16:23)
O dokumentams imk paskutinę!
mašinų turguje (to jest blusturgyje) mačiau tokią už 25 pinigus. ir kodėl nežinojau, kad mada ateina?
Nu man tos terbos tai nea, I darba man visai netiktu. Lasivalaikiu nebent, bet ir tai not my style
O ta fraze, tai as ne pati sugalvojau, o perskaiciau kazkokioj protingoj knygoj
O ta fraze, tai as ne pati sugalvojau, o perskaiciau kazkokioj protingoj knygoj
QUOTE(Leticija @ 2013 07 19, 18:05)
Nu man tos terbos tai nea, I darba man visai netiktu. Lasivalaikiu nebent, bet ir tai not my style
Va va va. ir aš galvoju. Ir a4 lapas netelpa, vieni trūkumai
Nu už 25 pinigus tie trūkumai gal pasidarytų ne tokie žymūs
aš nesinešioju į darbą lapų
QUOTE(Karusia @ 2013 07 19, 18:44)
aš nesinešioju į darbą lapų
Nu tai pirk tada Gera spalva, madingas modelis
spalva ten buvo kažkokia gelsvai ryža.
nu bet modelis tikrai toks pat. ir tai buvo. nes tokia vieta.
o akiniai? kas ateina į madą?
aptikau, kad senieji per stiprūs anksčiau pirštais prieš nosį maskatuodavo, o dabar matau lentelę.
nu bet modelis tikrai toks pat. ir tai buvo. nes tokia vieta.
aptikau, kad senieji per stiprūs anksčiau pirštais prieš nosį maskatuodavo, o dabar matau lentelę.
QUOTE(Karusia @ 2013 07 19, 19:23)
A chrien znajet, paskutiniu metu, kiek mačiau, visi kaip išdurnę nešioja veidrodinius spalvotus. Tik kažkodėl ne geltonus, bet mėlynus, žydrus, žalius, raudonus... Geltonų tik padielių mačiau
Masuotė - tokie aviatoriai (ir aš nusipirkau polaroide , nors jau pats pats trenksmiausias trenksmas, aišku, rayban ), jie jau pernai prasidėjo, o kas šūstresni - tai ir wayfarerių tokių randa!
O prieš tai buvo madoj tie ombre, pereinamų spalvų stiklais... tai čia pernai tokia masuotė buvo
ei, man reikia normalių, ne spalvotų
Papildyta:
ta prasme - ne nuo saulės.
Papildyta:
ta prasme - ne nuo saulės.
O kokių rankinių radau! Visoms užteks
Va Leticija norėjo juodos. Prašom!
O Karusia norėjo surauktos. Irgi turim:
O gal verčiau retro, ką?
Dontstop nori spalvų ir kad tokios neturėtų, nes daug visokių turi... Ir kad būtų madinga. Štai, madinga, su grandinėle
Shana, kiek pamenu, norėjo solidaus stiliuko. Štai jai!
Bytte, kiek pamenu, negali visiškai atsisakyti juodos, nes jos toks dūšios stilius. Ir nereikia!
Aš iš to, kas liko, rudeniui paimsiu egzotiškų gyvūnų imitaciją
O yra ir neegzotiškų
va, kur gražūs rankinukai
Va Leticija norėjo juodos. Prašom!
O Karusia norėjo surauktos. Irgi turim:
O gal verčiau retro, ką?
Dontstop nori spalvų ir kad tokios neturėtų, nes daug visokių turi... Ir kad būtų madinga. Štai, madinga, su grandinėle
Shana, kiek pamenu, norėjo solidaus stiliuko. Štai jai!
Bytte, kiek pamenu, negali visiškai atsisakyti juodos, nes jos toks dūšios stilius. Ir nereikia!
Aš iš to, kas liko, rudeniui paimsiu egzotiškų gyvūnų imitaciją
O yra ir neegzotiškų
va, kur gražūs rankinukai