Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Pati pirma - labai labai wub.gif
Noriu.
man prie valkatiško stiliaus tinka wub.gif
nepatogumas nebent nešiojantis dokumentus, bet jei būtų talpi kišenė mašinos dokumentams ir dar kokiam lapeliui - viskas gerai.
Atsakyti
Noa kaip pasidarbavo rankiniu tema thumbup.gif

Su sparniukais maciau Zaroj juoda, bet paciupinejau ir nepirkau laugh.gif As tokia ziauriai atsargi pasidariau ant pirkimo, nes buvo laikotarpis vasaros pradzioj, kai prisipirkau visokiu nesamoniu, nei rek, nei bek. Aciu Dievui, viska sekmingai pardaviau ir nusprendziau, kad GANA, visus perkamus rubus, batus ir rankines turiu dievinti biggrin.gif , nes tik taip puikiai jausiuos, o ne pirkti tik todel, kad nieko geriau nebuvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 07 19, 16:48)
Pati pirma - labai labai wub.gif
Noriu.
man prie valkatiško stiliaus tinka wub.gif
nepatogumas nebent nešiojantis dokumentus, bet jei būtų talpi kišenė mašinos dokumentams ir dar kokiam lapeliui - viskas gerai.

O dokumentams imk paskutinę! biggrin.gif

Sakai, graži? Ale ***, kada bus pardavime? unsure.gif

Randu tik šitai:
http://www.asos.com/...amp;iid=2646217

Ale tai kas čia per spalva? Ir kas čia per do kaina??? blink.gif Ir kas ten dar per liaudiški motyvai, prie ko aš tokią mereškuotą nešiosiu, prie vyžų ir gintaro karolių? blink.gif

QUOTE(Leticija @ 2013 07 19, 17:10)
GANA, visus perkamus rubus, batus ir rankines turiu dievinti  biggrin.gif , nes tik taip puikiai jausiuos, o ne pirkti tik todel, kad nieko geriau nebuvo.  biggrin.gif

wub.gif Šitą frazę reikia ant kaktos užsirašyti, man wub.gif
Papildyta:
Ai nu, dar vieną radau. Ir chanel, ir surauktas viename, ir siuntimas nemokamas biggrin.gif

http://www.asos.com/...clr=Racinggreen

Bet gal nepirksiu, šiuokart susilaikysiu blush2.gif
Tai aišku, kodėl, aš gi pavasaris, ne mano spalva, žiemikės, imkit, perleidžiu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 19, 16:23)
O dokumentams imk paskutinę! biggrin.gif

Bet gal nepirksiu, šiuokart susilaikysiu blush2.gif
Tai aišku, kodėl, aš gi pavasaris, ne mano spalva, žiemikės, imkit, perleidžiu lotuliukas.gif

mašinų turguje (to jest blusturgyje)
mačiau tokią už 25 pinigus. ir kodėl nežinojau, kad mada ateina? ax.gif
Atsakyti
Nu man tos terbos tai nea, I darba man visai netiktu. Lasivalaikiu nebent, bet ir tai not my style biggrin.gif

O ta fraze, tai as ne pati sugalvojau, o perskaiciau kazkokioj protingoj knygoj book.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 07 19, 18:05)
Nu man tos terbos tai nea, I darba man visai netiktu. Lasivalaikiu nebent, bet ir tai not my style  biggrin.gif

Va va va. ir aš galvoju. Ir a4 lapas netelpa, vieni trūkumai biggrin.gif

Nu už 25 pinigus tie trūkumai gal pasidarytų ne tokie žymūs lotuliukas.gif
Atsakyti
aš nesinešioju į darbą lapų tease.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 07 19, 18:44)
aš nesinešioju  į darbą lapų tease.gif

Nu tai pirk tada biggrin.gif Gera spalva, madingas modelis lotuliukas.gif
Atsakyti
spalva ten buvo kažkokia gelsvai ryža.
nu bet modelis tikrai toks pat. ir tai buvo. nes tokia vieta.

o akiniai? kas ateina į madą?
aptikau, kad senieji per stiprūs biggrin.gif anksčiau pirštais prieš nosį maskatuodavo, o dabar matau lentelę.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 07 19, 19:23)
o akiniai? kas ateina į madą?
aptikau, kad senieji per stiprūs biggrin.gif anksčiau pirštais prieš nosį maskatuodavo, o dabar matau lentelę.

A chrien znajet, paskutiniu metu, kiek mačiau, visi kaip išdurnę nešioja veidrodinius spalvotus. Tik kažkodėl ne geltonus, bet mėlynus, žydrus, žalius, raudonus... Geltonų tik padielių mačiau mastau.gif
Masuotė - tokie aviatoriai (ir aš nusipirkau polaroide blush2.gif, nors jau pats pats trenksmiausias trenksmas, aišku, rayban biggrin.gif ), jie jau pernai prasidėjo, o kas šūstresni - tai ir wayfarerių tokių randa!

O prieš tai buvo madoj tie ombre, pereinamų spalvų stiklais... tai čia pernai tokia masuotė buvo biggrin.gif

Atsakyti
ei, man reikia normalių, ne spalvotų ax.gif
Papildyta:
ta prasme - ne nuo saulės.
Atsakyti
O kokių rankinių radau! Visoms užteks biggrin.gif

Va Leticija norėjo juodos. Prašom! biggrin.gif

user posted image

O Karusia norėjo surauktos. Irgi turim:
user posted image

O gal verčiau retro, ką? biggrin.gif
user posted image

Dontstop nori spalvų ir kad tokios neturėtų, nes daug visokių turi... Ir kad būtų madinga. Štai, madinga, su grandinėle biggrin.gif

user posted image

Shana, kiek pamenu, norėjo solidaus stiliuko. Štai jai! biggrin.gif
user posted image

Bytte, kiek pamenu, negali visiškai atsisakyti juodos, nes jos toks dūšios stilius. Ir nereikia!
user posted image

Aš iš to, kas liko, rudeniui paimsiu egzotiškų gyvūnų imitaciją biggrin.gif
user posted image

O yra ir neegzotiškų biggrin.gif
user posted image

va, kur gražūs rankinukai biggrin.gif
Atsakyti