Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Galla @ 2013 07 19, 10:49)
nes praėjusios vasaros pabaigoje prisipirkau rūbų, formavausi kapsules šiai vasarai, o kai ji atėjo jau kaip ir nebesinori tokių rūbų  doh.gif

Kitaip tariant, aš ne viena lotuliukas.gif
Įtariu, per išpardavimus galima pirkti nebent kažką praktiško - tipo, treningą ar kedus, džinsus kokius, kurie ir žiemą bus gerai, maudomus, su kuriais į baseiną eiti galima... Nudines basutes, kurios aplamai bus 10 metų aktualios biggrin.gif

A to pernai aš papirkau RŪŽAVAS basutes, nes labai tos spalvos norėjau. Šiemet stovi lotuliukas.gif Modelis geras, patogu, bet ta spalva - vemt verčia lotuliukas.gif daug duočiau, jei jos būtų nudinės... lotuliukas.gif
Atsakyti
aš ir kažkaip apie rudenį pradėjau galvot.. gal kad tas oras toks neaiškus, striukės padorios neturiu, nes mano suopračiu ji į vasaros kapsulę neturėtų įeiti smile.gif
šiaip per daug prisipirkau rūbų, nešioju daugmaž visus, tik vienas sijonas nebegražus tapo, bet būčiau gražiai išsivertus ir su mažesniu kiekiu. Pamoka rudeniui.
Kalbėjot apie rusų, vokiečių ir kt grožį bei negrožį - nu niekaip negalėčiau išskirt kažkurios tautos. Va sėdėjom su MB vakar mieste, spoksojom į žmones, sakiau, kad lietuvės įdomiau rengias, mb sako, kad norvegės smile.gif ir po to supratom, kad lyginam Kauną su Telšių dydžio miestu. Palyginus su Oslu kaži kieno pliusas būtų.. ir vėl, centras nuo priemiesčių skirtųs g.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 07 19, 11:40)
Kalbėjot apie rusų, vokiečių ir kt grožį bei negrožį - nu niekaip negalėčiau išskirt kažkurios tautos. Va sėdėjom su MB vakar mieste, spoksojom į žmones, sakiau, kad lietuvės įdomiau rengias, mb sako, kad norvegės smile.gif ir po to supratom, kad lyginam Kauną su Telšių dydžio miestu. Palyginus su Oslu kaži kieno pliusas būtų.. ir vėl, centras nuo priemiesčių skirtųs g.gif

Nu jo mastau.gif

Kita vertus, vakar vežiau močiutę į Kauno rajono miesteliuką. Nu ir bliamba žinokit, kokių gražių stilingų moterų ten mačiau bent kokias keturias - kad tokias ir Milane paleidus, būtų gražu.

Nors tiesa, buvo ir tokių, kurių Milanan vežti paleisti nederėtų biggrin.gif Bet daugumoj tai buvo senos tarkos su nudegintais cheminiais, knisančios daržus. Tai jei boba knisa daržą, tai gal jai atleistina elegancijos trūkumas? biggrin.gif

Aš tik vieną ką pastebėjau - labai daug lietuvių su viršsvoriu. Jei ne tai, būtų labai gražu, nekuo prasčiau už kokį Paryžių blush2.gif Nu rimc, gi buvom Paryžiuj prieš Kalėdas, ir ten palei tą Paryžių patekom į didelį prekybcentrį, kur prancūzai eina su šeimomis pirkti maisto. Tai man net nepatogu buvo - jei ne prekių užrašai, publika nesiskirtų nuo LT lotuliukas.gif Nu grynai lietuviai lotuliukas.gif
Tik va plonesni.
Atsakyti
Klausykit, o kaip chinos kelnes kriausei? Nestorina to uzpakalio dar labiau? biggrin.gif

O as va dar pasibedavosiu taip sakant biggrin.gif Buvau nusiziurejus rankine Persicco, bet daviau sau 2 dienas pagalvoti. Nu ir ka? Ateinu pirkti, o jos jau nera cray.gif
MORALAS: griebk, jei patinka, jei netiks, grazinsi laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 19 liepos 2013 - 11:44
QUOTE(Leticija @ 2013 07 19, 12:42)
Klausykit, o kaip chinos kelnes kriausei? Nestorina to uzpakalio dar labiau?  biggrin.gif

O as va dar pasibedavosiu taip sakant  biggrin.gif Buvau nusiziurejus rankine Persicco, bet daviau sau 2 dienas pagalvoti. Nu ir ka? Ateinu pirkti, o jos jau nera  cray.gif
MORALAS: griebk, jei patinka, jei netiks, grazinsi  laugh.gif

Bet tu pagalvok kitaip. Jei būtum tikrai garantuotai labai jos norėjus, tai ir būtum griebus nelaukdama! Reiškia, tikrumo nebuvo. Reiškia, labai didelio reikėjimo nebuvo. Reiškia, sutaupei, o gal būtum pasidėjus ir nenešiojus! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 19, 12:10)
Bet tu pagalvok kitaip. Jei būtum tikrai garantuotai labai jos norėjus, tai ir būtum griebus nelaukdama! Reiškia, tikrumo nebuvo. Reiškia, labai didelio reikėjimo nebuvo. Reiškia, sutaupei, o gal būtum pasidėjus ir nenešiojus! biggrin.gif

As jos norejau, bet buvau su 2 vaikais, negalejau normaliai apziuret, be to norejau dar paziuret ar pasiuloje yra dar man kokiu tinkanciu variantu biggrin.gif Istyrus pasiula, pasirode, kad nera, taigi nuejau jos pirkti rolleyes.gif O kad nesutaupiau tai tikrai, nes vis tiek rudens/ziemos sezonui man reikia juodos rankines I darba, vis tiek teks kazka pirkti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 07 19, 13:30)
As jos norejau, bet buvau su 2 vaikais, negalejau normaliai apziuret, be to norejau dar paziuret ar pasiuloje yra dar man kokiu tinkanciu variantu  biggrin.gif Istyrus pasiula, pasirode, kad nera, taigi nuejau jos pirkti  rolleyes.gif O kad nesutaupiau tai tikrai, nes vis tiek rudens/ziemos sezonui man reikia juodos rankines I darba, vis tiek teks kazka pirkti.  biggrin.gif

Aš ją guodžiu, o ji dar mat ginčijasi lotuliukas.gif Taigi bus tų juodų tašių, gal rasi dar geresnę... Dvigubai!

O mergos, pirkot kas nors iš čia:
http://www.rankines2...s-rankines.html

Kažin, kaip kokybė?

Stilius tai matau - pakopijuoja garsius brendus, bet oda, spalvos kitos, kopijuoja nenaglai ir skiriamųjų ženklų nededa biggrin.gif Nerašo, kad celine, 300 Lt biggrin.gif
Atsakyti
Kalbant apie rankinės, parekomenduokit kokį modelį, kas dabar ateina į madą 4u.gif Dėl spalvos neturiu abejonių, noriu raudonos, o dėl formos neturiu idėjų visiškai. Perėjus per parduotuves aiškiau nepasidarė blush2.gif Gal kas užves ant kelio 4u.gif
Atsakyti
Kad dabar labai ivairus tie modeliai, ir kvadratai, ir ispailgos, ir suapvalinti kvadratai, tikrai, kad parduotuvese didele modeliu ivairove. Gal geriau tu ziurek, kas tau paciai labiau prie sirdies, o ne kas "ant bangos". smile.gif

Ir donstop, prasau pasisakyt apie chinos kelnes kriausems. Neabejoju tavo kompetencija siuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 07 19, 14:44)

Ir donstop, prasau pasisakyt apie chinos kelnes kriausems. Neabejoju tavo kompetencija siuo klausimu  biggrin.gif

Aš tai manau, kad jos jau labai išėjusios iš mados blush2.gif Aš pati turėjau tokias prieš porą sezonų kažkur, užpernai blush2.gif Kriaušėms manau nelabai tinka, o ir smėliams ant ribos, ypač kas su antsvoriu. Ant lieknų man gražiai žiūrėjosi smile.gif
Atsakyti
o kas madoje?

p.s. O akiniai - kas dabar ateina į madą? turiu omeny ne saulės akinius.... mano kaime dry.gif konsultantai dry.gif
Papildyta:
pažiūrėjus radau 'katės akis' - violetinės spalvos, bet tada netiks prie plytinio komplekto.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 07 19, 14:29)
Kalbant apie rankinės, parekomenduokit kokį modelį, kas dabar ateina į madą  4u.gif  Dėl spalvos neturiu abejonių, noriu raudonos, o dėl formos neturiu idėjų visiškai. Perėjus per parduotuves aiškiau nepasidarė  blush2.gif  Gal kas užves ant kelio  4u.gif

Kiek aš pastebėjau, dabar tuoj turėtų ateiti maždaug tokie reikalai:

http://www.eluxuryce...xtravagant.html

Vadinasi tatai drawstring bucket bag. Teigiama, kad baisus rudens musthevas, bet nežinau aš, ar man gražu ir ar patogu... Nekalbant apie tai, kad nežinau, kur gaut normalios kokybės ir nesusibankrotint biggrin.gif

Ir jau dabar visos modistės nuo pavasario nešioja, o kitos gal dar nuo anksčiau, bet šį pavasarį visi nuo jų perblūdo, yra ir pas mus, man regis:
http://www.mytheresa...bag-225763.html

Mažiukai, per petį, pasagos formos. Nors yra ir kitokių formų, ir dažnai dar chanel stiliaus, su grandinėlėm...
http://handbag818.blogspot.com/

Arba aplamai ne chanel stiliaus, bet su grandinėlėm biggrin.gif

http://www.mytheresa...bag-216185.html

Plius, šiemet vasarą visi masiškai svaigo dėl rankinių "su sparniukais". Konkrečiai tokių:
http://www.laprendo....html?item=17922
Nu bet ir tokių visokių:
http://handbag818.bl...celine-bag.html

Pas mus jų buvo... Ne kažką schmoll.gif Tai gal ateis kada nors biggrin.gif

Mano tokie pastebėjimai. Jie čia mano asmeniniai, tai galėjau ką nors ir praleist biggrin.gif
Atsakyti