O, išpardavimai, kažkaip visai nerūpi Gal kad remontai į pabaigą, minuse sėdim, gal kad nusipirkau keletą didesnių drabužių pilvui ir turiu kuo rengtis
Man su tais išpardavimais - vargo vakarienė Aš pusės dalykų raschotiela Kažkaip tai, ko labai ieškojau vasaros pradžioj, dabar kas antroj pardėj, o man nebereikia
O ko norėčiau - tas nenukainota arba iš viso to nėra
O ko norėčiau - tas nenukainota arba iš viso to nėra
O pas mus kadangi irgi remonta skaip ir pas groovy, ir mano visa spinta buvo isardyta, tai buvo puiki proga IS TIKRUJU ja viska iskraustyt Ko pasekoje, beveik viskas is senu rubu parduota, ir vasaros pradzioje supirktas naujas garderobas Atrodo, kad turiu ne daug rubu, bet PAGALIAU turiu, ka apsirengt
Dabar jau pradejau dairytis I rudens kolekcijas. Nes va siltesniu rubu tai neturiu tikraja ta zodzio prasme
Dabar jau pradejau dairytis I rudens kolekcijas. Nes va siltesniu rubu tai neturiu tikraja ta zodzio prasme
Nu va ir man jau ilgi batai galvoj O taip negerai. Gerai būtų taip - dabar prisipirkt visko kitiems metams. Bet man fig gaunasi, jei paperku ką kitiems metams, tai to kitąmet stopūdovai nenešioju. Nesuvokiu, kodėl, bet būna visiškai negražu, per ilga, per trumpa, ir aplamai, kam aš tai pirkau?
Nesuprantu, kas čia darosi, jau antroje temoje užuominos į rudenį Kažkam vasara atsibodo... Man ji kai tęsis iki rugsėjo vidurio Maltoje, tai atrodo labai labai toil tas ruduo
o as galvoju siutis ilgus sezoniniis batus, domejausi tuo klausimu, tai galima uz 300 pasisiuti, jei atnesiociau kokius tris sezonus - tai vykes pirkinys butu
QUOTE(Snieguota @ 2013 07 18, 23:35)
o as galvoju siutis ilgus sezoniniis batus, domejausi tuo klausimu, tai galima uz 300 pasisiuti, jei atnesiociau kokius tris sezonus - tai vykes pirkinys butu
Aš siuvausi. Iš labai gražios odos, pas kažkokį batsiuvį neblogą. Bet nepatiko Batas toks, kokio norėjau, modelis geras, oda superinė, gyvatės imitacija... Nu bet bliamba padas kažkoks... Jis gražus, kokio ir norėjau, bet kažkoks slidus, ir kažkoks nežinau koks, kojai neypatingai jame. Taip, gražus... Bet gatavi geresnės firmos batai - o už 300 jau visai išeina tokie ir nieko, žmonės pamedžioję už tiek iš Amerikės ecco parsisiunčia - vis viena yra geresni. Tas patogumas visai kitas... Vis viena - technologijos kitos, ir tai ant kojos jaučiasi...
Panešiojau ir padėjau...
QUOTE(groovy @ 2013 07 18, 21:52)
Nesuprantu, kas čia darosi, jau antroje temoje užuominos į rudenį Kažkam vasara atsibodo... Man ji kai tęsis iki rugsėjo vidurio Maltoje, tai atrodo labai labai toil tas ruduo
Neatsibodo, bet visada taip buna, kad vasara dairomes rudeniniu rubu/batu, ziema pavasariniu ir pan. Vienu sezonu I prieki taip sakant
Ne į temą: Groovy, galima sveikinti?
QUOTE(groovy @ 2013 07 18, 22:52)
Aha. O man tas jau pasibaigė liepos vidury, ir dabar jau galvoj ruduo
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 07 19, 09:12)
Ne į temą: Groovy, galima sveikinti?
patikslinsiu klausimą - o kada daugmaž bus galima sveikint? Nes dabar, akivaizdu, dar negalima, dar nėr, škia, aiškaus rezultato
QUOTE(Noa @ 2013 07 19, 00:20)
Aš siuvausi. Iš labai gražios odos, pas kažkokį batsiuvį neblogą. Bet nepatiko Batas toks, kokio norėjau, modelis geras, oda superinė, gyvatės imitacija... Nu bet bliamba padas kažkoks... Jis gražus, kokio ir norėjau, bet kažkoks slidus, ir kažkoks nežinau koks, kojai neypatingai jame. Taip, gražus... Bet gatavi geresnės firmos batai - o už 300 jau visai išeina tokie ir nieko, žmonės pamedžioję už tiek iš Amerikės ecco parsisiunčia - vis viena yra geresni. Tas patogumas visai kitas... Vis viena - technologijos kitos, ir tai ant kojos jaučiasi...
Panešiojau ir padėjau...
Panešiojau ir padėjau...
Noa... na kai jau pasakai tai pasakai, net pradėjau galvoti ar verta man siųdintis tuos batus, bet jei nerasiu sau pagal aulą gerų, tai teks, nors kai dabar pakūdau, tai gal jau rasiu.
Vakar spintą tvarkiau, ir vėl krūvą rūbų išmečiau, kiek šlamšto visokio, pavasarį buvau prisipirkusi krūvą liemenėlių, tai dabar visos perdidelės išmečiau lauk, kam man parašiutai reikalingi