Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

jezaw lotuliukas.gif kad issizviegiau lotuliukas.gif

nu duodate bajeriu tongue.gif

as vis stebiu vokieciu nacionalinius aprangos ypatumus lotuliukas.gif siandien su dvejomis lietuvemis sustikau, moteriskes nagiukais lakuotais, style islauztas, akys padazytos, nu is karto matosi, kad musiskes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hemmingen @ 2013 07 16, 12:46)
as vis stebiu vokieciu nacionalinius aprangos ypatumus lotuliukas.gif

Aš gal jau sakiau, kad kažkur kažkada skaičiau kažkokią mados apžvalgą, kas madoj, kas ne. Tai kažkokie ten drabužiai buvo įvardinti kaip tokie nemadingi, kad net vokiečiai jų nebenešioja biggrin.gif

Dabar kai matau vokietį, vis stengiuosi įžvelgt, kuo jis toks baisiai nemadingas lotuliukas.gif Nors, po teisybei, daugelis tų vokiečių niekuo nenustebina, žmonės kaip žmonės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2013 07 15, 23:53)
Pritariu smile.gif Aš tai nebuvusi tuose kraštuose, o ypač AI, mūsų kitokio tipo kelionės buvo bent iki dabar, tai va mažai teko susidurti tiek su rusėmis, tiek su labai įkyriu dėmesiu smile.gif

Aš AI tik antrą kartą, pirmas kartas buvo pernai Graikijoj, o islamiškuose kraštuose irgi antras kartas - dar esu buvus Egipte, bet seniai, prieš visus bardakus, dar prie Mubarako biggrin.gif
Tai kažkaip pirmą kartą su rusais taip vat susidūriau - iki šiol nesupratau, ko juos taip visi mini negeruoju lotuliukas.gif

Kitokio tipo kelionėse tai jie tykūs ir pamaldūs. Kokiam Luvre Paryžiuj ar Britų muziejuj Londone aš jų aplamai nė vieno nemačiau, arba jie tylėjo - japonų, taip, masė, o rusų - ni schmoll.gif lotuliukas.gif Lenkijoj, Čekijoj, Slovakijoj, Vokietijoj, Graikijoj, irgi jų nei matosi, nei girdisi... Kitur mačiau, bet tokius gazą nuėmusius, tarkim, kokioj Austrijoj ant kalno maloniai nustemba, kad kažkas rusiškai supranta.
O Turkijoj ne! Ten vie plunksnas išskleidę biggrin.gif Vieni garsiai ir nemaloniai nustebo, kad "Turkijos naktyse", na tam jų nacionaliniam vakare, kur nacionalines dainas dainuoja ir šokius šoka, turkai dainuos turkiškai, o ne rusiškai lotuliukas.gif Sako, nesąmonė, tada neisim, mes ten nieko nesuprasim lotuliukas.gif
Atsakyti
aš šįmet buvau Graikijoj su UAI, turėjau progą stebėt visų tautybių puošimąsi vakarais biggrin.gif tai rusės dar nieko sakyčiau - dauguma vis tik lieknos, nors labai apsitempusios, su didžiulėm platformom ir kablais, ilgais palaidais plaukais biggrin.gif o va juodaodės visus nuneša doh.gif lygiai kaip rusės apsitempusios, tik maždaug dvigubai storesnės, ryškus makiažas, blizgančios aptemptos neoninės suknelės, tiesa be aukštakulnių g.gif dienomis labai dažnas atvejis kai tarp trumpos maikutės ir trumpų šortukų yra kokie 2 cm, o per tą vietą nemenkas pilvo riebalo gabalas nukara... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2013 07 17, 11:38)
aš šįmet buvau Graikijoj su UAI, turėjau progą stebėt visų tautybių puošimąsi vakarais  biggrin.gif  tai rusės dar nieko sakyčiau - dauguma vis tik lieknos, nors labai apsitempusios, su didžiulėm platformom ir kablais, ilgais palaidais plaukais  biggrin.gif  o va juodaodės visus nuneša  doh.gif  lygiai kaip rusės apsitempusios, tik maždaug dvigubai storesnės, ryškus makiažas, blizgančios aptemptos neoninės suknelės, tiesa be aukštakulnių  g.gif dienomis labai dažnas atvejis kai tarp trumpos maikutės ir trumpų šortukų yra kokie 2 cm, o per tą vietą nemenkas pilvo riebalo gabalas nukara...  blink.gif

Man atrodo, mes gal skirtingus rusų socialinius sluoksnius stebėjom biggrin.gif Mat, jiems Turkija gerokai pigiau, negu Graikija kažkodėl - gal kad srautai didesni... Tai gal kuo šūstresnis rusas, tuo jo boba plonesnė?

Viskas, sėdu atgal ant dietos, pakelsiu savo diedo socialinį statusą laugh.gif Būsiu kūda kūda barakūda lotuliukas.gif

Juodaodžių pas mus buvo ne fontanai. Buvo kelios jaunos panikės, tai visai tokios nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 17, 11:53)
Tai gal kuo šūstresnis rusas, tuo jo boba plonesnė?

thumbup.gif oi, apie tai nepagalvojau, bet labai gali būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2013 07 17, 10:38)
dienomis labai dažnas atvejis kai tarp trumpos maikutės ir trumpų šortukų yra kokie 2 cm, o per tą vietą nemenkas pilvo riebalo gabalas nukara...  blink.gif

nu pasakykit jus man blondinei, kaip taip saves veidrodyje nematyti ir apie save gera nuomone tureti blink.gif

neturiu antsvorio nei kabanciu rinkiu, ale nusikritikuoju save iki nuvirtimo frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(hemmingen @ 2013 07 17, 13:25)
nu pasakykit jus man blondinei, kaip taip saves veidrodyje nematyti ir apie save gera nuomone tureti blink.gif

Neprošal būtų ir man. Visai naudinga. Nes realiai, na, nuspręsi tu, kad esi baisi gražuolė, nors, tarkim, anaiptol nesi. Ir ką? Aplinkiniams dzin, koks skirtumas, jiems gražu ar ne, jie tavęs gi nepažįsta. O kas pažįsta, tas jau nelabai vertina pagal išvaizdą, vis viena tada jau ir žmogaus būdas vertinamas, ir panašiai... O tada, kaip pastebėjau, teigiant apie savo didį grožį, nekurie net ir patiki biggrin.gif
Žodžiu, niekam nesvarbu, tik pačiai maloniau. Tai ko mes taip nemokam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 17, 12:56)

Žodžiu, niekam nesvarbu, tik pačiai maloniau. Tai ko mes taip nemokam? biggrin.gif

mano vaikas mokėjo. Rėžė mano broliui "AŠŠŠŠ čia pati wub.gif gražiausia. O tu nieko nesupranti apie moterų grožį!". 6 metų.
Gaila, bet man regis tas gebėjimas joje dingsta.... jei jau užėjo kalba apie ausų tiesinimo operaciją. Tiesa, šiemet persigalvojo, po pabuvojimo ligoninėje.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 17, 09:58)
Aš gal jau sakiau, kad kažkur kažkada skaičiau kažkokią mados apžvalgą, kas madoj, kas ne. Tai kažkokie ten drabužiai buvo įvardinti kaip tokie nemadingi, kad net vokiečiai jų nebenešioja biggrin.gif

oi geras posakis lotuliukas.gif ir pries akis iskilo TKmaxxx parduotuves asortimentas. Parduotuveje salia namu drabuziai tokie, kokiais lietuviai nesiojo minimum pries 10 metu. Ir as neperdedu! doh.gif
Atsakyti
A kur dontstop? As kazkaip pasiilgau jos postu apie skudurus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 07 18, 07:24)
A kur dontstop? As kazkaip pasiilgau jos postu apie skudurus  biggrin.gif

Aš ir pasigedau, bet gal atostogauja g.gif Mes greitai kraustysimės, tai gal vėl peržiūrėsiu skudurus, tuo labiau, kad jau daugelis ir mažoki dabar man pingvinui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 07 18, 08:24)
A kur dontstop? As kazkaip pasiilgau jos postu apie skudurus  biggrin.gif

Aš čia, viską skaitau, kasdien prisijungiu 4u.gif
Atostogausiu rugpjūtį, o kol kas užsiėmus su išpardavimais biggrin.gif
Šį mėn važiavau į Vln apsipirkimui, daugiau orientavausi į kosmetiką, bet buvau ir dėl rūbų užsukus į Forever 18, pagal pernai metų patirtį man ši parduotuvė labiausiai patiko iš tų, kurių pas mus Kaune nėra. Nusipirkau tik kelias smulkmenėles smile.gif
Toliau jau sėkmingesnis apsipirkimas buvo Deichmane, pasinaudojau akcija "pirk 2 poras nukainuotų batų, 3čia bus dovanų", išsirinkau sportbačius rudeniui aukštesniu auliuku, botiljonus ir batelius.

Iš viso iki šiol nuspirkau skinny džinsus, diržą, kelis papuošalus bei aksesuarus plaukams ir 4 poras batų biggrin.gif
Dar būtinai noriu bent 1 poros kelnių (pagal sąrašą suplanuota dar 2 poros), o kitką galėsiu nusipirkti iš MD, kai ateis poreikis smile.gif

Iš vasarinių rūbų, rodytų temoje, kai kurių dar net nebuvau užsidėjus nė karto blush2.gif Ir vėl perdaug visko turiu blush2.gif

Tai tiek žinių iš mano fronto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 18 liepos 2013 - 14:12