Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2013 07 14, 22:30)
Lyg nesakiau, bet dabar pagalvojau, kad ko gero, tikrai jos. Šiaip man dar rusių yra nelabai kažkokių - rusės kažkaip masiškai labai storos, o rengiasi, ir būtų plonos ir 15os metų. ne visos, aišku, bet tokių nemažai. Bet rusių veidai gražūs, o pas angles dažniausiai niekas negražu biggrin.gif

Kur jus tokiu rusiu matos? As kur matau tai visos labai jau prisiziurincios, o del figuros tai net ir per daug kartais. Cia man viena vakar pasigyre kaip benetone nusipirko suknele ant 12 metu doh.gif aisku grazu tas lieknumas iki tam tikros ribos, bet moteriai virs 30 metu 46 kg tai ka as zinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 07 15, 09:52)
Gute, šitoj žinutėj ne tos nuorodos?
My Webpage

Tos, bet ju buvo daugiau, aciu 4u.gif Ai, pati radau reikejo daug ankstene tema pasiimti
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 07 15, 16:23)
Kur jus tokiu rusiu matos? As kur matau tai visos labai jau prisiziurincios, o del figuros tai net ir per daug kartais. Cia man viena vakar pasigyre kaip benetone nusipirko suknele ant 12 metu doh.gif  aisku grazu tas lieknumas iki tam tikros ribos, bet moteriai virs 30 metu 46 kg tai ka as zinau g.gif

Oi mano visos kaimynės rusakalbės baisios... na gal jos ne rusės, gal kokios baltarusės ar ukrainietės, ar maišytos, bet upasi bože doh.gif . Susitvarkiusios ... geriau nesitvarkytų, ir viršsvoris sakyčiau gerai joms lipa. O kai vaikystėj į Kaliningradą nuvykom, tai pamatėm tokių kaliausių, kur reik sugebėt taip iš savęs išsičydyt.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 07 15, 17:23)
Kur jus tokiu rusiu matos?

Alanijoj biggrin.gif Ten tų rusių belenkiek. Yra ir tikrai gražių, bet didžioji dauguma būtent taip, kaip sako bytte, geriau neprisižiūrėtų biggrin.gif

Nu tarkim. Moteriškė veiduko malonaus, bet figūra - tikrai obuolio, ir tokio obuolio, kad kaip kalnas, nu tipo, antaninio biggrin.gif Realiai prezentuoti eitų galvą iki lūpų, nes paskui pagurklis, ir sprindį iki žemės.

Ji plaukus nusibalinus - tie plaukai dar nekrenta, bet iki to trūksta gramo peroksido, ne daugiau. Nes tie plaukai natūraliai buvo, matomai, juodi kaip tepalas, o dabar - balti kaip Kalėdų senio barzda, ir galai kaip Kalėdų senio barzdos biggrin.gif Pasidažius, gana skoningai, bet nenumažinus. Viską nusilakavus, kas įmanoma, kaip aš dabar biggrin.gif Apranga - markerio spalvos ružavi mikrošortukai, markerio spalvos geltona maikutė XXL, ir kiek mačiau visos kapsulės pas ją markerių spalvų biggrin.gif Ir auksinės basutės.

Ir svarbiausia, aš jai pavydžiu! Ji tokia sau nuostabiai graži biggrin.gif Aš, tarkim, sveriu turbūt trigubai mažiau, bet esu stora kaip barabonas, nutukus, trūkumų milijonas, kur jau man rūžavi šortukai, kur jau man, saulėj nudegus, maudytis baseine su balta maike be papinyko, ir paskui daryti aerobiką ant baseino krašto, kaip šlapių marškinėlių konkurse lotuliukas.gif Kur jau ten, nu niekaip negaliu.
O ji gali! Nes jinai gražuolė! Ir atsipūtus, atsipalaidavus, ir linksma sau, ir jos diedas kriūgais aplinkui laksto, ir jam gražu!

Nu tai kaip nepavydėt. Jei aš net su KMI 18 buvau stora, o ji su KMI 50 - gražuolė? Na ir kas, kad tik sau. Tai pats sau žmogus ir esi svarbiausias!

Ir jai jokios spalvos nerūpi, tinka - netinka. O jeigu jai patinka rūžava? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 liepos 2013 - 19:17
QUOTE(Noa @ 2013 07 15, 19:16)
Ir atsipūtus, atsipalaidavus, ir linksma sau, ir jos diedas kriūgais aplinkui laksto, ir jam gražu!

To lakstymo turbūt labiausiai ir pavydi lotuliukas.gif Šiaip jo, jei pati jausiesi graži, tai ir diedas įtikės tongue.gif O jei nuolat prie jo murmėsi, kokia tu stora, tuo įtikės biggrin.gif Tokie jau jie, galima įkalbėti per metų metus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 15 liepos 2013 - 19:37
QUOTE(groovy @ 2013 07 15, 20:37)
To lakstymo turbūt labiausiai ir pavydi lotuliukas.gif Šiaip jo, jei pati jausiesi graži, tai ir diedas įtikės tongue.gif O jei nuolat prie jo murmėsi, kokia tu stora, tuo įtikės biggrin.gif Tokie jau jie, galima įkalbėti per metų metus biggrin.gif

Oi ne schmoll.gif Diedo tikrai ne, man diedų ne deficitas, man diedų perteklius jau gal 20 metų. Aš turiu gabumų visada atsidurti diedų apsupty, namie trys diedai, giminėj moterų išvis ne fontanai... Man nuo diedų alergija, mane tuoj nuo jų bert pradės lotuliukas.gif Aš jau lesbiete tapti užsinorėjau, o jinai man - diedo pavydžiu doh.gif lotuliukas.gif

Aš pavydžiu to vidinio įsitikinimo, kad tu esi pati geriausia ir gražiausia, nepriklausomai nuo to, ką rodo veidrodis rolleyes.gif O tą įsitikinimą turi labai daug rusių.
Vat to iš jų reikia mokytis.

Ale rengtis geriau kaip mes rengiamės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 15, 19:49)
Aš jau lesbiete tapti užsinorėjau, o jinai man - diedo pavydžiu doh.gif  lotuliukas.gif

Aš pavydžiu to vidinio įsitikinimo, kad tu esi pati geriausia ir gražiausia, nepriklausomai nuo to, ką rodo veidrodis rolleyes.gif O tą įsitikinimą turi labai daug rusių.
Vat to iš jų reikia mokytis.

Oj, kam to rusų diedo, norėjau pasakyti, kad būtent to lakstymo aplinkui ir žavėjimosi biggrin.gif Mūsiškiai gi gal santūresni, nors visko būna biggrin.gif

O to tikrai reikia mokytis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 07 15, 21:10)
Oj, kam to rusų diedo, norėjau pasakyti, kad būtent to lakstymo aplinkui ir žavėjimosi biggrin.gif Mūsiškiai gi gal santūresni, nors visko būna biggrin.gif

O to tikrai reikia mokytis drinks_cheers.gif

Žinok, ne. Ten gi Turkija, visi turkai aplinkui dar papildomai laksto ir žavisi. Tai aš vos žiaugčiot nuo jų nepradėjau, baisiau tik Egipte wacko.gif lotuliukas.gif Nu nereikia man tų jų kordebaletų, jochaidy, man diedų perteklius, aš nuo diedų pailsėti norėčiau!
Bet regis, ne tą šalį pasirinkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš va dėl to visada ruses viena ake stebiu ir vis įsivaizduoju, kad savivertę nuo jų nusižiūrėsiu. Nors pusę! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 15, 19:16)
maudytis baseine su balta maike be papinyko, ir paskui daryti aerobiką ant baseino krašto, kaip šlapių marškinėlių konkurse lotuliukas.gif

nu tai zaprosto - įšoko, visus su banga išnešė nt kranto, kam jai dar tas papinykas?

Realiai rusės žiauriai pasitiki savimi. Sėdi forume kokia 'krasavica neopisujemaja', o kai įdeda foto - nei juoktis, nei verkt.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 15, 20:26)
Bet regis, ne tą šalį pasirinkau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet kurioj tas pats, tik kitur viskas santūriau ir labiau paslapčia vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 07 15, 21:39)
nu tai zaprosto - įšoko, visus su banga išnešė nt kranto, kam jai dar tas papinykas?

Likę liudytojai nualpo, vat ir viskas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2013 07 15, 21:43)
Bet kurioj tas pats, tik kitur viskas santūriau ir labiau paslapčia vyksta biggrin.gif

Tai man santūriau ir paslapčia tinka irnesakyk.gif Aš ganėtinai gluša, tai kol pastebėčiau, žiū, ir atostogos pasibaigė, ir aš jau pailsėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 15, 21:47)
Tai man santūriau ir paslapčia tinka irnesakyk.gif Aš ganėtinai gluša, tai kol pastebėčiau, žiū, ir atostogos pasibaigė, ir aš jau pailsėjau lotuliukas.gif

Pritariu smile.gif Aš tai nebuvusi tuose kraštuose, o ypač AI, mūsų kitokio tipo kelionės buvo bent iki dabar, tai va mažai teko susidurti tiek su rusėmis, tiek su labai įkyriu dėmesiu smile.gif
Atsakyti