QUOTE(Shana @ 2013 07 15, 17:23)
Kur jus tokiu rusiu matos?
Alanijoj
Ten tų rusių belenkiek. Yra ir tikrai gražių, bet didžioji dauguma būtent taip, kaip sako bytte, geriau neprisižiūrėtų
Nu tarkim. Moteriškė veiduko malonaus, bet figūra - tikrai obuolio, ir tokio obuolio, kad kaip kalnas, nu tipo, antaninio
Realiai prezentuoti eitų galvą iki lūpų, nes paskui pagurklis, ir sprindį iki žemės.
Ji plaukus nusibalinus - tie plaukai dar nekrenta, bet iki to trūksta gramo peroksido, ne daugiau. Nes tie plaukai natūraliai buvo, matomai, juodi kaip tepalas, o dabar - balti kaip Kalėdų senio barzda, ir galai kaip Kalėdų senio barzdos
Pasidažius, gana skoningai, bet nenumažinus. Viską nusilakavus, kas įmanoma, kaip aš dabar
Apranga - markerio spalvos ružavi mikrošortukai, markerio spalvos geltona maikutė XXL, ir kiek mačiau visos kapsulės pas ją markerių spalvų
Ir auksinės basutės.
Ir svarbiausia, aš jai pavydžiu! Ji tokia sau nuostabiai graži
Aš, tarkim, sveriu turbūt trigubai mažiau, bet esu stora kaip barabonas, nutukus, trūkumų milijonas, kur jau man rūžavi šortukai, kur jau man, saulėj nudegus, maudytis baseine su balta maike be papinyko, ir paskui daryti aerobiką ant baseino krašto, kaip šlapių marškinėlių konkurse
Kur jau ten, nu niekaip negaliu.
O ji gali! Nes jinai gražuolė! Ir atsipūtus, atsipalaidavus, ir linksma sau, ir jos diedas kriūgais aplinkui laksto, ir jam gražu!
Nu tai kaip nepavydėt. Jei aš net su KMI 18 buvau stora, o ji su KMI 50 - gražuolė? Na ir kas, kad tik sau. Tai pats sau žmogus ir esi svarbiausias!
Ir jai jokios spalvos nerūpi, tinka - netinka. O jeigu jai patinka rūžava?