Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(hemmingen @ 2013 06 05, 15:45)

Dažniausiai blush2.gif O kartais ir perku biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2013 06 05, 21:42)
Aš visiškai rimtai ir pasiūliau. Juk gražiau, kai dera  smile.gif

Nu man tai irgi norisi, kad nebūtų visai nė į tvorą, nė į mietą biggrin.gif Nesu tiek išdurnėjus, kad ieškočiau tos pačios firmos identiško rašto, nes tada gyvenime nenusipirkčiau biggrin.gif Bet iš idėjos ir man gražiau, kai tinka biggrin.gif Vis viena gi aksesuaras biggrin.gif

O čeburėkus jau paskui pridėjau, kablys pagavo blush2.gif lotuliukas.gif

Man tie lacoste labai gražūs, kur tu juos žiūrėjai?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 05, 21:17)
Man tie lacoste labai gražūs, kur tu juos žiūrėjai?

Internete laugh.gif pvz. Man languotas tas pirmas labai gražus.

Gal kai bus koks juodasis penktadienis jav reiks nusipirkti. Iš esmės nepirkau, nes nebuvo nuolaidos. O paskui jau taip nebereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 05 birželio 2013 - 21:30
Oi blyn kokie faini biggrin.gif Aš noriu to apačioj su krokodilu, žydro - jūs tik pažiūrėkit, kokia jo roža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 05, 21:43)
Oi blyn kokie faini biggrin.gif Aš noriu to apačioj su krokodilu, žydro - jūs tik pažiūrėkit, kokia jo roža biggrin.gif

Dabar dar taiko papildomą 15% nuolaidą su kodu wink.gif Bet.. prisidėtų tarpininkavimo ir siuntimo mokestis, ir jau kaina nebegraži gaunas, kokia bebūtų roža (beje, kaip įkalusio Jelcino biggrin.gif).

Šiaip, gerai pamąsčius, krokodilas - orus gyvulys. Visai padoru būtų jį prie maudymuko derint nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 05 birželio 2013 - 21:53
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 05, 22:49)
Dabar dar taiko papildomą 15% nuolaidą su kodu wink.gif Bet.. prisidėtų tarpininkavimo ir siuntimo mokestis, ir jau kaina nebegraži gaunas, kokia bebūtų roža (beje, kaip įkalusio Jelcino biggrin.gif).

Šiaip, gerai pamąsčius, krokodilas - orus gyvulys. Visai padoru būtų jį prie maudymuko derint nail.gif

Nu jo, toks biskutuką po gramo ir nori kalbą sakyt lotuliukas.gif

Bet tai jo, kaina būtų ne per maža mastau.gif Dar kai man 4 asmenim reikia, tai jaučiu išeitų kokie 350 Lt. Kaip už rankšluosčius, biskutuką daug dry.gif Maximoj su lipdukais pigiau lotuliukas.gif

O kažin, jie sunkūs? Stori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 05, 21:57)
O kažin, jie sunkūs? Stori? g.gif

Iš to, ką matau prizoominus, atrodo ploni.

Beje, jei kam aktualu, šiom dienom (iki birželio 9) savito stiliaus parduotuvėse naujai kolekcijai 20% nuolaida.

Vis galvoju apie krokodilus. Jie dar ir jautrūs - būna, ir verkia cray.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 05 birželio 2013 - 22:19
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 05, 23:17)
Iš to, ką matau prizoominus, atrodo ploni.

Beje, jei kam aktualu, šiom dienom (iki birželio 9) savito stiliaus parduotuvėse naujai kolekcijai 20% nuolaida.

Vis galvoju apie krokodilus. Jie dar ir jautrūs - būna, ir verkia  cray.gif biggrin.gif

O kur pas mus tas savitas stilius? Užmiršau biggrin.gif Parašyta - Šiauliuose unsure.gif

Nu jo, jautrūs, verkia. Kai kažką suėda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 05, 22:22)
O kur pas mus tas savitas stilius? Užmiršau biggrin.gif Parašyta - Šiauliuose unsure.gif

Vilniuj, cup'e smile.gif Kaune, kiek žinau, nėra. Mano daug vilnonių suknių ir paskutinės rodytos palaidinės iš ten.
Atsakyti
Bet aš jį kažkur mačius mastau.gif Ai pofig, nereikia man dabar vilnonės suknios biggrin.gif
Atsakyti
O proginių suknių tame "Savitame Stiliuje" yra? Kad tiktų eiti į įmonės jubuliejų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 05, 22:45)
O proginių suknių tame "Savitame Stiliuje" yra? Kad tiktų eiti į įmonės jubuliejų? smile.gif

Nea, ten trikotažas.
Atsakyti
Sveikos,
aš vakar visą spintą išsimatavau, rezultatas - daugiau nei pusę rūbų per dideli, tai supakavau, gal kam atiduosiu. Tai dabar bandysiu ieškoti kuom apsirengti. Pagrindines spalvas pasirinskiu mėlyną visokių atspalvių ir rudą spalvotą visaip. Sugalvojau, kad noriu mėlynų batų ir mėlynos rankinės biggrin.gif
Atsakyti