Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2013 07 13, 22:43)
lotuliukas.gif
Nepasigincysi.

Ka as zinau, as 168+ kulnas, jauciu nemazai ispanu iki 180 netraukia, yra ir maziuku. Na bet yra ir padoraus ugio, tsakant kablu neribojanciu. biggrin.gif

Tai gal turkai mažesni lotuliukas.gif Nes aš tai į juos aplamai žiūrėjau kaip į kates. Katės biskutuką žemiau, turkai biskutuką aukščiau, o visi kiti - dar aukščiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 13, 21:51)
Tai gal turkai mažesni lotuliukas.gif Nes aš tai į juos aplamai žiūrėjau kaip į kates. Katės biskutuką žemiau, turkai biskutuką aukščiau, o visi kiti - dar aukščiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na turkai jau prie rytieciu, o tie gi mazuliukai...
Atsakyti
i Norvegija jums! as ten su 164cm vargstu.. rubai ant aukstesniu, sukneles ant petneseliu pvz. man per zemai jau kabo unsure.gif nekalbant apie tai, kad tunikos visokios, maikes ilgos geriau ant aukstesniu atrodo..
Kablu yra. Tik nelabai kas juos nesioja, vakarais daugiau nebent unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 13, 21:39)
Turkijoj visi turkai su mano 10ties metų sūnumi, tris klases baigusiu, ūgiais matavosi ir stebėjosi, kad yra tik nestipriai mažesni, o jis 163 ar panašiai lotuliukas.gif Jaučiu, ispanai tokie patys lotuliukas.gif

Esmi turkė ir ispanė vienu rozu beee.gif

o kablų nemėgstu - su jais greitai nepavaikščiosi, o šią ydą ir hobį turiu seniai.... žiemai išvis kerzi geriausiai mėgtusi, ale kad labai ne į temą ant mano kojų žiūrisi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 14 liepos 2013 - 18:55
QUOTE(Karusia @ 2013 07 14, 18:53)
Esmi turkė ir ispanė vienu rozu beee.gif

o kablų nemėgstu - su jais greitai nepavaikščiosi, o šią ydą ir hobį turiu seniai....  žiemai išvis kerzi geriausiai mėgtusi, ale kad labai ne į temą ant mano kojų žiūrisi....

Su kablais gal greit ir nepavaiksciosi, bet su platformike laisvai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 07 14, 19:09)
i Norvegija jums! as ten su 164cm vargstu..

Tiksliai. Į Norvegiją mums bigsmile.gif
Užtai mus visi norvegais ir vadino. O man nepatiko, norvegės paprastai labai negražios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 07 13, 19:44)
Cia Esp firmos Unisa, Lt ner tokios turbut g.gif

Yra jau nuo seniai. Esu turėjusi, patogūs, bet ne ilgalaikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 07 14, 19:40)
Su kablais gal greit ir nepavaiksciosi, bet su  platformike laisvai. mirksiukas.gif

jo, platforma gerai, svarbu, kad būtų platoka, o tai mano raiščiai nebepatikimi....

QUOTE(Noa @ 2013 07 14, 19:59)
O man nepatiko, norvegės paprastai labai negražios biggrin.gif

Lryte buvo str. apie lietuvos pristatymą užsienio žurnalistams. Anys irgi sakė, kad lietuvės gražiausios.
na o bet tačiau, sakei, kad anglės pačios negražiausios?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 07 14, 21:41)
jo, platforma gerai, svarbu, kad būtų platoka, o tai mano raiščiai nebepatikimi....
Lryte buvo str. apie lietuvos pristatymą užsienio žurnalistams. Anys irgi sakė, kad lietuvės gražiausios.

Gal is neobjektyvi as, bet gyvenant pvz tautu katile, stebedama tikrai manau, kad rytu europietes bendram fone labai patraukliai ziurisi.
Neseniai vienas ispanas man aiskino, kad mes dar turim tai, ka dauguma kitu saliu moteru pradaro, moteriskuma, ir ji skleidziam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 07 14, 22:41)

Lyg nesakiau, bet dabar pagalvojau, kad ko gero, tikrai jos. Šiaip man dar rusių yra nelabai kažkokių - rusės kažkaip masiškai labai storos, o rengiasi, ir būtų plonos ir 15os metų. ne visos, aišku, bet tokių nemažai. Bet rusių veidai gražūs, o pas angles dažniausiai niekas negražu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, is temos pirmo posto kazkur dingo visos nuorodos apie kapsule blink.gif
O man labai labai reikia, 4 temas atgal perziurejau ir nera blink.gif Gal kas turite pas save kazkur issisaugoje ir galit pasidalinti? Kalba tinka tiek anglu tiek rusu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gute, šitoj žinutėj ne tos nuorodos?

My Webpage
Atsakyti