Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2013 07 13, 15:34)

Manau tinka. Man labiau į rudumą kai būna, tada pjaunasi kažkaip. O basutės gražios biggrin.gif
Buvau išsirinkusi Clarks panašias biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 07 13, 18:32)
Manau tinka. Man labiau į rudumą kai būna, tada pjaunasi kažkaip. O basutės gražios  biggrin.gif

Aciu uz nuomones 4u.gif

Basuciu kablas pas mane gerokai aukstesnis, bet labai patogios. Buvau jau viena kart uzsidejus i vienos diskotekos atidaryma, ir visa nakti be problemu atbuvau. Cia Esp firmos Unisa, Lt ner tokios turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 07 13, 16:34)

Man tai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 13, 19:12)
Man tai gražu rolleyes.gif

Suknele dekavoja.
Renku garderoba kitos savaites mini kelionei i Madrida, bet vat turiu atsizvelgti i tai, kad bus +35 net vakare. Tai istraukiau viska ir ziurineju, kas dienai, kas nakciai ir ka tokioj temperaturoje galima uzsideti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 07 13, 18:44)
Aciu uz nuomones 4u.gif

Basuciu kablas pas mane gerokai aukstesnis, bet labai patogios. Buvau jau viena kart uzsidejus i vienos diskotekos atidaryma, ir visa nakti be problemu atbuvau. Cia Esp firmos Unisa, Lt ner tokios turbut g.gif

Mano ūgis kiek kitoks, tai dar aukštesniais kablais jaučiuosi nejaukiai unsure.gif O Claks, bent jau nuotraukoj, tų dirželių įklijavimas man šiaipsau pasirodė, tai kitas užsisakiau. Biudžetiškai - už 150 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 07 13, 19:35)
Mano ūgis kiek kitoks, tai dar aukštesniais kablais jaučiuosi nejaukiai  unsure.gif O Claks, bent jau nuotraukoj, tų dirželių įklijavimas man šiaipsau pasirodė, tai kitas užsisakiau. Biudžetiškai - už 150 Lt smile.gif

As 168 tai galiu sau is principo bet kokius kulniukus leisti. Sitie lyg 115 ar 120 buvo €, bet tikrai labai patogus ir smagus.
Vesiuos juos kaip vakarini apava, nes tinka beveik prie visko rolleyes.gif
Atsakyti
Blyn, bjaurios bobos biggrin.gif Aš su savo metru aštuoniasdešimt iš viso be batų dry.gif Be kulnų nerandu - arba basutės, arba šlykštūs. Tai basučių turiu kelis kg, o šlykščių nepirksiu gi dry.gif O su kulnais gražūs, bet su jais aš kliūvu ragais už durų staktos lotuliukas.gif Na, arba bijau kliūti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano ūgis tik 176, bet jaučiuosi vistiek nejaukiai su aukštais kablais. O dar 42 dyžio dažnai jau tik kaliošai būna. Gerai, kad atradau pirkimą internetu, nes pasirodo užsienyje yra ir didesnių smile.gif
Atsakyti
Aš tai su kablais jausčiausi labai jaukiai, išskyrus mūsų durų aukštį lotuliukas.gif Eini belekur ir grėsmė užkliūti laugh.gif

Kažkada dirbau administratore, o šefas buvo mažiukas, ir durys buvo kažkokios mažos... Ten architektūriškai kitokių padaryt nėjo biggrin.gif Tai vos ne pasilenkt įeinant reikdavo biggrin.gif Sakydavom - direktorius specialiai tokias duris pasidarė, kad visi nusilenktų įeidami biggrin.gif Jis nesiginčydavo, sakydavo - būtent taip biggrin.gif

Būtent tenai nuo kablų ir atpratau, nes būtų tekę ne pasilenkt, o atsitūpt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 07 13, 21:11)
Aš tai su kablais jausčiausi labai jaukiai, išskyrus mūsų durų aukštį lotuliukas.gif Eini belekur ir grėsmė užkliūti laugh.gif

Kažkada dirbau administratore, o šefas buvo mažiukas, ir durys buvo kažkokios mažos... Ten architektūriškai kitokių padaryt nėjo biggrin.gif Tai vos ne pasilenkt įeinant reikdavo biggrin.gif Sakydavom - direktorius specialiai tokias duris pasidarė, kad visi nusilenktų įeidami biggrin.gif Jis nesiginčydavo, sakydavo - būtent taip biggrin.gif

Būtent tenai nuo kablų ir atpratau, nes būtų tekę ne pasilenkt, o atsitūpt laugh.gif

lotuliukas.gif
Mano kulnus galetu riboti tik lydincio vyro ugis. Del to cia turejau visokiu abejoniu, bo ispanai ner labai dideli, i dazna su kablais is virsaus ziuriu. Bet lyg atradau toki su kuriuo siam momentui galiu bet kokius kulnus autis biggrin.gif
Jus mergos cia su savo ugiu butumet pastebimos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 07 13, 22:33)
Jus mergos cia su savo ugiu butumet pastebimos tongue.gif

Mes ir taip pastebimos, ir LT lotuliukas.gif
Kita vertus, užtat mums dėl kojų ilgio problemų nekyla lotuliukas.gif Kuo kuo, bet šituo mūsų niekas niekada nekaltina lotuliukas.gif Ot biggrin.gif

Turkijoj visi turkai su mano 10ties metų sūnumi, tris klases baigusiu, ūgiais matavosi ir stebėjosi, kad yra tik nestipriai mažesni, o jis 163 ar panašiai lotuliukas.gif Jaučiu, ispanai tokie patys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 liepos 2013 - 21:40
QUOTE(Noa @ 2013 07 13, 21:39)
Mes ir taip pastebimos, ir LT lotuliukas.gif
Kita vertus, užtat mums dėl kojų ilgio problemų nekyla lotuliukas.gif Kuo kuo, bet šituo mūsų niekas niekada nekaltina lotuliukas.gif Ot biggrin.gif

Turkijoj visi turkai su mano 10ties metų sūnumi, tris klases baigusiu, ūgiais matavosi ir stebėjosi, kad yra tik nestipriai mažesni, o jis 163 ar panašiai lotuliukas.gif Jaučiu, ispanai tokie patys lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Nepasigincysi.

Ka as zinau, as 168+ kulnas, jauciu nemazai ispanu iki 180 netraukia, yra ir maziuku. Na bet yra ir padoraus ugio, tsakant kablu neribojanciu. biggrin.gif
Atsakyti