Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 27, 20:28)
Oho kaip greitai susinesioja dzinsai. As vienus turiu, kuriuos nesioju trecius metus. Aisku ne kas diena, nes turiu kruva ir kitu dzinsu. Yurbut tik vienus dzinsus apskritai sunesiojusi esu  g.gif

aš nuo praeitos vasaros ar pavasario trečius jau pavariau biggrin.gif vieni pirkti LT, aprangoj, plonesnės medžiagos. Kiti du jau minėti Only, toks pats modelis. Ir žiemą tikrai nenešiojau kasdien, turbūt dėl to ant paskutiniųjų atsirado tik viena skylė, o ne dvi smile.gif
kokius džinsus perkat kitos? žadu lįst į internetines parduotuves, pabodo jau.
QUOTE(amukas @ 2013 06 28, 10:31)
Neseku Jusu temukes. Taciau norejau patarimo. Niekaip nesuprantu kokius batelius aveti kai karsta ir lyja? Kad tiktu ir prie klasikinio ir laisvesnio stiliaus, bet butu butinai su platforma ar storesniu kulniuku nelabai aukstu. Ir apskritai gal kokiu derinuku imestumet? Ar nuorodu? Esu storas zemas obuolys. Niekaip neissirenku kuom renktis  doh.gif

nusipirkau platforminius, patogu vaikščiot, pusdailiai atrodo, ir ūgio duoda. Man išsigelbėjimas. Kaip su klasikiniu stilium suderinama, nežinau. Visokių gi būna gal g.gif

mano klausimas - ar yra kažkokios taisyklės, reikalavimai akiniams nuo saulės? rinkaus vakar, nieko nesuprantu, nieks netinka. Aš smulkių bruožų, bet smulkesni akiniai išvis baisiai unsure.gif kaip dėl spalvų? lygis soft summer juodus dėtis ar nelabai? Juodų rūbų neturiu praktiškai. Ar derint nereikia?
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 06 29, 11:41)

*kokius džinsus perkat kitos?
**mano klausimas - ar yra kažkokios taisyklės, reikalavimai akiniams nuo saulės? rinkaus vakar, nieko nesuprantu, nieks netinka. Aš smulkių bruožų, bet smulkesni akiniai išvis baisiai  unsure.gif kaip dėl spalvų? lygis soft summer juodus dėtis ar nelabai? Juodų rūbų neturiu praktiškai. Ar derint nereikia?

As dzinsus perku ivairius. Turejau zara, mango, imitz, bershka, maximiniu ir turginiu a la dzinsu. Tik zara dzinsais labai nusivylusi esu, tai nebepirksiu turbut niekada.

**Sia vasara mados virsune veidrodiniai spalvoti akiniai. Tuos tai gal ir reiketu derinti, o va klasikiniai juodi ar rudi manau siaip tinka prie visko. As is viso turiu vienus, kuriuos nesioju.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 06 29, 12:41)

mano klausimas - ar yra kažkokios taisyklės, reikalavimai akiniams nuo saulės? rinkaus vakar, nieko nesuprantu, nieks netinka. Aš smulkių bruožų, bet smulkesni akiniai išvis baisiai  unsure.gif kaip dėl spalvų? lygis soft summer juodus dėtis ar nelabai? Juodų rūbų neturiu praktiškai. Ar derint nereikia?

Aš žiūriu du dalykus:
kad akiniai uždengtų antakius
kad akiniai nebūtų platesni už veidą
Nežinau, ar yra tokios taisyklės, tiesiog man kitaip negražu. Šitie du parametrai man yra svarbiausi.
Teoriškai reikėtų atsižvelgt į akinių spalvą pagal spalvinį tipą ( t y juodi juodais rėmeliais tikrai ne visiems..) ir rėmelio formą pagal veido formą 4u.gif
Atsakyti

saulės akiniai pagal veido forma
http://www.moteris.l...a.d?id=61694339
Atsakyti
Dar sako, kad renkantis akinius akiniu virsaus linija turi atkartoti antakiu linija.
Atsakyti
Labavakaris.
Klausiu cia, nes ekspertes susirinkusios biggrin.gif
Ar prie juodos suknutes baltais zirniukais tinka kuno/smelio spalvos basutes? Man atrodo tokios prie visko beveik tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 07 12, 21:21)
Labavakaris.
Klausiu cia, nes ekspertes susirinkusios biggrin.gif
Ar prie juodos suknutes baltais zirniukais tinka kuno/smelio spalvos basutes? Man atrodo tokios prie visko beveik tinka? g.gif

Aš neekspertė, bet...
pirma - ar pavasariams tinka juoda spalva g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Antra - mano akimis labai priklauso kokia ta kūno/smėlio g.gif Kokia nude tai be problemu mano akimis. O paskui kuo tamsesnė, tuo man atrodo nebelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 29, 13:45)
**Sia vasara mados virsune veidrodiniai spalvoti akiniai. Tuos tai gal ir reiketu derinti, o va klasikiniai juodi ar rudi manau siaip tinka prie visko. As is viso turiu vienus, kuriuos nesioju.

Man tai irgi taip atrodo. Gal tik biskutuką pagal stilių - kokie ryškiai pliažiniai baltais rėmeliais gal nebūtinai tinka prie belenkokių rūbų, ale bet...

Aš turiu tuos veidrodinius mėlynus aviatorius, na kaip visi lotuliukas.gif Ir dar kitus, wayfarer tipo ombre spalvinimo, kažkokius chaki... Tai iš esmės abeji daugiau mažiau prie beleko... Tik išskyrys kai jau elegantiškai rengiesi, tada tie aviatoriai kaip tai ne ni, tada imu wayfarer - irgi ne kažką, bet geriau biggrin.gif O aviatoriai vis tiek savo stilium - kaip kokie kerziniai batai biskutuką biggrin.gif Wayfareriai irgi tokie nu, Sophie Loren jų nesidėtų net jei lazda grasintum, bet tas ombre spalvinimas gal biskutuką sušvelnina...

QUOTE(dontstop @ 2013 06 29, 22:40)
Aš žiūriu du dalykus:
kad akiniai uždengtų antakius
kad akiniai nebūtų platesni už veidą
Nežinau, ar yra tokios taisyklės, tiesiog man kitaip negražu. Šitie du parametrai man yra svarbiausi.

Žinok, ne ne, antakių jie laisvai gali neuždengti. Kokie aviatoriai gi niekada neuždengs antakių, nebent tie antakiai pas inddividualų žmogų labai žemai. Jie, kaip Bambolina ir sako, turi atkartoti antakių formą (aš čia kaip ačkarikė su stažu kalbu - visą gyvenimą nešiojau akinius, pirma su dioptrijom, o paskutinius 20 metų - linzes ir tamsius biggrin.gif).

Asmeniškai aš tamsius akinius renkuosi taip:
1. Pasižiūriu, kokios mados tendencijos. Man tamsūs akiniai be galo svarbus daiktas, nes aš juos nešioju beveik visada, nebent gal kokį gruodį ne - jautrios akys. Ir iš akinių labai matosi žmogaus stilius, o ir pakeisti jį lengva, pakeitus akinius...

2. Nueinu ir tas tendencijas pasimatuoju. Jei jos man netinka, tada grįžtu prie klasikos. Matuojantis pageidauju, kad:
- akinių viršus daugmaž atkartotų mano antakių liniją arba mano pageidaujamą antakių liniją, jei tai įmanoma biggrin.gif Jei modelis toks, kad tokios antakių linijos pas žmogų nebūna, tada - ar normaliai tas akinių viršus atrod, ar neatrodau kaip be antakių.
- akinių plotis tiktų. Turi būt nei per siauri, nei per platūs.
- akinių spalva tiktų. Va, kartą nusipirkau bordinius, kaip durnė, ir pasidėjau biggrin.gif
- vaizdo PRO akinius spalva man tiktų. Nekenčiu, kai akiniai vaizdą padaro žalesnį biggrin.gif Va kai "pašiltina", padaro jaukiau, tada man tinka biggrin.gif O kai šaltina, nafig man, jei man pro juos negražu biggrin.gif
- kad akiniai patogiai gulėtų ant nosies. Kad nekristų pasilenkus, kad nespaustų ausų ir nosies.
- kad šypsantis akiniai nekliūtų už žandų (ypač šitoj vietoj sunku rasti aviatorius, asmeniškai man jių 95 proc. už žandų kliūva). Nepatogu, bjauru ir akiniai išsiterlioja.
-kad būtų poliarizuoti. Bet čia tik mano asmeniškas poreikis, man kitokie gyventi nepadeda biggrin.gif

Dėl to aš niekada neturiu daug akinių, o tik daugiausia dvejus... Arba aplamai vienerius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 07 13, 08:01)
Aš neekspertė, bet...
pirma - ar pavasariams tinka juoda spalva  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Antra - mano akimis labai priklauso kokia ta kūno/smėlio g.gif  Kokia nude tai be problemu mano akimis. O paskui kuo tamsesnė, tuo man atrodo nebelabai  g.gif

tongue.gif tongue.gif
O ka daryt, suknia turiu, be to as dabar labai ideges ir paryskejes Clear spring. Tai kadangi dar i koncierta, pasidazysiu biski ir psio. Suknele man labai tematiskai tinka, nes beveik klasikine bet tie zirniukai duoda flamenkiska prieskoni biggrin.gif Be to ant petneseliu, tai ta spalva nelabai jau taip ir prie veido ax.gif Nude sviesi, gal jau dabar net svesiesne nei oda, nes gerokai idegus esu.
Nufotkinsiu po to jei nepatingesiu 4u.gif
Atsakyti
Shana, manau, gerai tie bačiukai wink.gif

O aš dabar vargstu su violetine suknele. Reikia man jai batelių ir papuošalų biggrin.gif Geriausias turbūt būtų variantas irgi kokie nude, bet kol kas nerandu doh.gif
Atsakyti
Va tep

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 07 13, 16:34)
Va tep

Mano kuklia nuomone, turėtų gražiai atrodyti smile.gif
Atsakyti