o aš dontstop pavyzdžiu susidariau derinių sąrašą, na, lyg ir turiu dar ką rengtis bet noriu pabaigt sunešiot šią vasarą anksčiau pirktus rūbus ir jau kitai formuosiu visai naują garderobą tik turiu problemą - darbe reikalaujama oficialaus stiliaus, ir vis niekaip aš prie jo nepriprantu žiemą dar dar, o vasarą vistiek labiau laisvalaikiškai nei oficialiai atrodančių rūbų prisiperku
QUOTE(Galla @ 2013 06 27, 16:14)
bet noriu pabaigt sunešiot šią vasarą anksčiau pirktus rūbus
Pamokinkit, kaip tai padaryti
O aš jau po truputį dauginu nėštukinius drabužius, kaip su jais patogu dar pirkau vieną suknelę nenėštukinę, galvojau tiks, bet ne, modelis netinkamas man jau kažkaip. sakiau geriau stengsiuos pirkti specialius, kad tikrai patogu būtų.
Dabar turiu tinkamas iš naujų nėštukinių arba dar nešiojamų senų:
2 tvirtesnes tampres
1 plonesnes ir trumpesnes tampres
1 džinsus-tampres
2 palaidines trumpomis rankovėmis / be rankovių
2 palaidines ilgomis rankovėmis
5 maikutes / be rankovių
5 kardiganus (nesegioju)
3 sukneles
1 vasarišką striukytę
1 ballerinas
1 basutes
1 šliopkes per pirštą
Na, tiek tik prisiminiau, nes dar nesutvarkiau spintos, nenukišau kur toliau per mažų. Vasarai čia, atšalus orams reikės vėl kažką žiūrėtis.
Dabar turiu tinkamas iš naujų nėštukinių arba dar nešiojamų senų:
2 tvirtesnes tampres
1 plonesnes ir trumpesnes tampres
1 džinsus-tampres
2 palaidines trumpomis rankovėmis / be rankovių
2 palaidines ilgomis rankovėmis
5 maikutes / be rankovių
5 kardiganus (nesegioju)
3 sukneles
1 vasarišką striukytę
1 ballerinas
1 basutes
1 šliopkes per pirštą
Na, tiek tik prisiminiau, nes dar nesutvarkiau spintos, nenukišau kur toliau per mažų. Vasarai čia, atšalus orams reikės vėl kažką žiūrėtis.
QUOTE(dontstop @ 2013 06 27, 12:09)
Perku tik planuotai
O ir visumoj nustojau kraustytis iš proto dėl išpardavimų, nes kuo toliau, tuo daugiau perku iš MD. Tai nebėra reikalo griebt daug visko ateičiai, kol yra pigiai, nes bet kada galiu nusipirkti iš ten (MD) dar pigiau ir būtent tuo momentu, kai to rūbo man prireiks (atėjus sezonui)
O ir visumoj nustojau kraustytis iš proto dėl išpardavimų, nes kuo toliau, tuo daugiau perku iš MD. Tai nebėra reikalo griebt daug visko ateičiai, kol yra pigiai, nes bet kada galiu nusipirkti iš ten (MD) dar pigiau ir būtent tuo momentu, kai to rūbo man prireiks (atėjus sezonui)
O man paskutiniu metu su MD nesiseka, tai dydis netinka, tai spalva ne tokia isivaizdavau, tai basutes nepatogios, o nuotraukoj atrode tokios grazioso
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2013 06 27, 16:00)
Pamokinkit, kaip tai padaryti
Atidarai spinta, issimi sena ruba ir apsivelki
QUOTE(Leticija @ 2013 06 27, 20:46)
Chm, tada būsiu kažką ne taip supratusi
Aš galvojau, kad va, sunešios rūbus per sezoną na ten nežinau, iki skylių ar iki kažkokios visiškai nešioti nebetinkamos būklės Kad būtų galima be gailesčio mesti laukt ir pirkti naujus
QUOTE(dontstop @ 2013 06 27, 19:09)
Chm, tada būsiu kažką ne taip supratusi
Aš galvojau, kad va, sunešios rūbus per sezoną na ten nežinau, iki skylių ar iki kažkokios visiškai nešioti nebetinkamos būklės Kad būtų galima be gailesčio mesti laukt ir pirkti naujus
na kokias palaidines tai moku sunešiot. jei skalbiu po vieno karto, tai greit matyt, kad nuskalbta, spalva pablukus ar pan. Antro sezono netempia, nebent namie.
Džinsai apskritai pusmetį telaiko man, skylės ties keliais paskutiniu metu only perku, atitaikiau modelį tinkantį.
QUOTE(Galla @ 2013 06 27, 15:14)
bet noriu pabaigt sunešiot šią vasarą anksčiau pirktus rūbus ir jau kitai formuosiu visai naują garderobą
As irgi kai pertvarkiau savo drabuzius supratau, kad man sia vasara tikrai tikrai nieko nereikia. Aisku papildomi keli atsirado, nes MD uzmaciau ir labai prisireike. O dar keli atsirado netinkami, nes pataikiau MD ant nepatikimos pardavejos
QUOTE(Leticija @ 2013 06 27, 19:46)
O man paskutiniu metu su MD nesiseka, tai dydis netinka, tai spalva ne tokia isivaizdavau, tai basutes nepatogios, o nuotraukoj atrode tokios grazioso
As irgi kelis drabuzius isigijau ne i tema. Pardaveja nurodziusi viena dydi, o etikete raso visai ka kita. Tai ir turiu per mazus ir per didelius dzinsus dabar
QUOTE(madrugada @ 2013 06 27, 20:31)
Džinsai apskritai pusmetį telaiko man, skylės ties keliais paskutiniu metu only perku, atitaikiau modelį tinkantį.
Oho kaip greitai susinesioja dzinsai. As vienus turiu, kuriuos nesioju trecius metus. Aisku ne kas diena, nes turiu kruva ir kitu dzinsu. Yurbut tik vienus dzinsus apskritai sunesiojusi esu
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 27, 22:28)
As irgi kai pertvarkiau savo drabuzius supratau, kad man sia vasara tikrai tikrai nieko nereikia. Aisku papildomi keli atsirado, nes MD uzmaciau ir labai prisireike. O dar keli atsirado netinkami, nes pataikiau MD ant nepatikimos pardavejos
As irgi kelis drabuzius isigijau ne i tema. Pardaveja nurodziusi viena dydi, o etikete raso visai ka kita. Tai ir turiu per mazus ir per didelius dzinsus dabar
Oho kaip greitai susinesioja dzinsai. As vienus turiu, kuriuos nesioju trecius metus. Aisku ne kas diena, nes turiu kruva ir kitu dzinsu. Yurbut tik vienus dzinsus apskritai sunesiojusi esu
Krūva tai kiek?
MD reikia klausti išmatavimų ir dėl defektų perklausti. Būna rūbas neatitinka dydžio. Įlindau į MD kad spintą pratuštint, tai žiūriu kad aš ją tuoj papildysiu, o ne patuštinsiu
QUOTE(dontstop @ 2013 06 27, 21:09)
sunešioti tai tikrai neturėjau galvoje iki skylių ar kad visiškai nusiskalbtų, nusiburbuliuotų šiaip, praėjusią vasaros pabaigoje pirkau daug drabužių, juos ir nešioti, o ne naujus pirkti tam ir padeda tas derinių sarašiukas, kai jau atrodo, kad neturi ką rengtis, pasižiūri, pasirodo kažką pamiršus buvai ir pan.
Neseku Jusu temukes. Taciau norejau patarimo. Niekaip nesuprantu kokius batelius aveti kai karsta ir lyja? Kad tiktu ir prie klasikinio ir laisvesnio stiliaus, bet butu butinai su platforma ar storesniu kulniuku nelabai aukstu. Ir apskritai gal kokiu derinuku imestumet? Ar nuorodu? Esu storas zemas obuolys. Niekaip neissirenku kuom renktis
QUOTE(amukas @ 2013 06 28, 12:31)
Neseku Jusu temukes. Taciau norejau patarimo. Niekaip nesuprantu kokius batelius aveti kai karsta ir lyja? Kad tiktu ir prie klasikinio ir laisvesnio stiliaus, bet butu butinai su platforma ar storesniu kulniuku nelabai aukstu. Ir apskritai gal kokiu derinuku imestumet? Ar nuorodu? Esu storas zemas obuolys. Niekaip neissirenku kuom renktis
Aš batelius (kaip tik ant platformos) aviu, kai lyja
O kai nelyja - basutes ant platformos.
Derinu tiek prie kelnių, tiek prie sijonų ir suknelių. Tiesą, mano apranga visai neoficiali. Su dalykiniu stiliumi platformos turbūt aplamai nelabai dera