Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

lens.gif ku ku
Atsakyti
Ką kukų? Pozno kapsules sudarinėt, dabar metas jas vartoti biggrin.gif Nors... Tuoj bus išpardavimai, ir vėl sudarinėsim biggrin.gif
Nors benetone 30 proc. viskam mačiau buvo...
Atsakyti
Išpardavimai jau prasidėjo, bet dar neįsibegėjo smile.gif Kai kur jau verta apsilankyti, Takko, pvz. Pirmus pirkinius padariau dar prieš 2 sav, viso šiems išprdavimams turiu susidariusi 9 pozicijų pirkinių sąrašą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 06 27, 08:46)
Išpardavimai jau prasidėjo, bet dar neįsibegėjo  smile.gif  Kai kur jau verta apsilankyti, Takko, pvz. Pirmus pirkinius padariau dar prieš 2 sav, viso šiems išprdavimams turiu susidariusi 9 pozicijų pirkinių sąrašą  4u.gif

o ir perkat tik pagal tas pozicijas, ar paimat ka nors ir neplanuoto, bet siaip patraukusio aki?
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 27, 11:59)
o ir perkat tik pagal tas pozicijas, ar paimat ka nors ir neplanuoto, bet siaip patraukusio aki?

Perku tik planuotai 4u.gif
O ir visumoj nustojau kraustytis iš proto dėl išpardavimų, nes kuo toliau, tuo daugiau perku iš MD. Tai nebėra reikalo griebt daug visko ateičiai, kol yra pigiai, nes bet kada galiu nusipirkti iš ten (MD) dar pigiau ir būtent tuo momentu, kai to rūbo man prireiks (atėjus sezonui) smile.gif
Atsakyti
O man jau nervai baigia pašlyt... kažkokia nesamonė, bet aš sau nepatinku labai labai su visom spalvom... išpardavimai ant nosies, o aš visai neįsivaizduoju ko man reikia... be to spinta visai ištuštėjusi, ir neturėsiu visai visai nieko maunamo unsure.gif toij imsiu panikuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 27, 13:15)
O man jau nervai baigia pašlyt... kažkokia nesamonė, bet aš sau nepatinku labai labai su visom spalvom...  išpardavimai ant nosies, o aš visai neįsivaizduoju ko man reikia... be to spinta visai ištuštėjusi, ir neturėsiu visai visai nieko maunamo unsure.gif toij imsiu panikuot doh.gif

Ar ne jūs buvot įkėlusi stiliaus skyrelyje lenteles su universaliom spalvom? Tos spalvos turėtų mačyti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 27, 12:32)
Ar ne jūs buvot įkėlusi stiliaus skyrelyje lenteles su universaliom spalvom? Tos spalvos turėtų mačyti. unsure.gif

blush2.gif , bet galiu pasakyt kad nelabai eina iš jų kapsulę susiformuot verysad.gif , jei koki šalikėlį dar imanoma atkast, tai sijono ar palaidinės ne unsure.gif
be to aš dėl jų universlaumo kažkaip abejoju g.gif
Atsakyti
man ir kūkū, siunčiuos jau lietpaltukus rudeniui. Vasarinė iki galo taip ir nesukomplektuota, internetinė prekyba greit nevyksta pasirodo.. dar ypač tada, kai vis ne tą dydį įdeda unsure.gif

o kada tie didieji išpardavimai? Liepos vidury? niekaip datų neatsimenu ir mąstau, ar laukt, ar jau griebt kažką g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 27, 13:46)
Aš  blush2.gif , bet galiu pasakyt kad nelabai eina iš jų kapsulę susiformuot verysad.gif , jei koki šalikėlį dar imanoma atkast, tai sijono ar palaidinės ne unsure.gif
be to aš dėl jų universlaumo kažkaip abejoju g.gif

Ar galėtumėt pakartoti universalias lenteles? 4u.gif Išsisaugosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2013 06 27, 13:48)

o kada tie didieji išpardavimai? Liepos vidury? niekaip datų neatsimenu ir mąstau, ar laukt, ar jau griebt kažką  g.gif

Priklauso nuo parduotuvės, kai kur liepos vidury jau visai nekondiciniai likučiai bus belikę, o kai kur "pats gazas" bus apie rugpjūčio pradžią ax.gif
Atsakyti
http://shine.yahoo.c...02038.html?vp=1
Atsakyti