Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(hemmingen @ 2013 06 18, 16:36)
Nu mergaiciai duodate vaizdu lotuliukas.gif

as siuo metu biski Vokietijoje esu,  tai groziuosi kai kuriu zmoniu kapsulemis.
lauke cia bezboznai karsta. moteriske jauna, dzinsais nuskalbtais ilgais, kojines baltos, juodi bateliai, maike neaiskios kilmes  bigsmile.gif
paskui dar diedc jau gerokai amziuje, su sortais ir kojinemis kazkokiomis megztomis rudomis iki keliu  tongue.gif  ir baltiniai paradiniai tongue.gif

net persipuosusi pasijauciau lotuliukas.gif bet cia maza gyvenviete, kokios kapsules, jei geles zydi tongue.gif

ten ir ne mazame miestelyje tikri vokieciai panasiai rengiasi smile.gif Turi labai savita stiliaus pojuti biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, vokietys yra vokietys. Kai esi vokietys, taip jau būna biggrin.gif

Bet man vis viena jie atrodo labai laimingi.

O va storos tatuiruotos anglės su raudonais dirbtiniais 5 sav. ataugusiais nagais, mikromini ant tokio celiulito, kad pas mus 80-metėms toks nesisapnuoja ir 2 sav. neplautom galvom man neatrodo laimingos. Tik apsileidę...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 17, 20:29)
Kaip MD ieškot nėščiųjų drabužių? Nėra ten atskiro skyrelio?

Atskiro skyrelio lyg nemačiau, bet įvedus į paieškos eilutę, tarkim, "nesciuju" - išmeta daug rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 18, 21:46)
ten ir ne mazame miestelyje tikri vokieciai panasiai rengiasi smile.gif Turi labai savita stiliaus pojuti biggrin.gif

didmiesciuose yra labai stilingu moteru, brangiu firmu drabuziai, viena pazistama turiu, dizainere, tai jezaw kaip stilingai rengiasi ir turi is ko, bet siap tai ui biggrin.gif tokia tendecija, svarbu tycertas svarus, kad ir nuskalbtas, plaukai isplauti, bet suokuosena belen kaip, belen kokie drabuziai doh.gif kuno prieziura nereali, jokio prakaitelio kvapo, vat uztat man jie patinka, nes pas mus lt siaubiakas, ypac kaimuose doh.gif

kiek cia i de dirbti atvaziuoju, tiek metu nieks nesikeicia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 18, 22:24)

O va storos tatuiruotos anglės su raudonais dirbtiniais 5 sav. ataugusiais nagais, mikromini ant tokio celiulito, kad pas mus 80-metėms toks nesisapnuoja ir 2 sav. neplautom galvom man neatrodo laimingos. Tik apsileidę...

Bet kad joms vienodai, su visais celiulitais ir desimtim kg antsvorio, uzsimaukslina neoniniu spalvu bikinius, miniakus ir varineja atsiputusios g.gif
Pas mane kadangi kurortas, tai as is savo boksto aisku sneku. Bet kartais net pavydu, tu zmogus del 2 cm cia pergyveni, o joms tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 06 19, 11:10)
Bet kad joms vienodai, su visais celiulitais ir desimtim kg antsvorio, uzsimaukslina neoniniu spalvu bikinius, miniakus ir varineja atsiputusios g.gif
Pas mane kadangi kurortas, tai as is savo boksto aisku sneku. Bet kartais net pavydu, tu zmogus del 2 cm cia pergyveni, o joms tongue.gif

Ir susiranda jos ir virus, kuriuos dar gal ir po padu laiko... O mes gal pačios taip išiauklėjom, tai dabar turim...
Atsakyti
Kaip plaukų splava keičia žmogų!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.moteris.l...u.d?id=61654197
Atsakyti
oi man regis ta perdaryta mergina tures daug vargo su nauju ivaizdziu. plaukus jos padare tamsesnius, nei jos naturalus. todel sviesus veido bruozai is vis dingo, reiks kasdien nusipiesti veida schmoll.gif antakius, blakstienas, lupas. veido spalva greiciausiai reiks koreguoti + nors nuotraukose jau uzgrimuota, o vis tiek paakiai islindo pajuode.
dar ji save apibudino kaip neavincia aukstakulniu. visi pasiulyti variantai ant tookiu kulnu arba platformu. nuotraukose aisku figura graziau atrodo, bet kai reiks su tokiais vaiksioti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 19 birželio 2013 - 15:07
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 19, 16:06)
oi man regis ta perdaryta mergina tures daug vargo su nauju ivaizdziu. plaukus jos padare tamsesnius, nei jos naturalus. todel sviesus veido bruozai is vis dingo, reiks kasdien nusipiesti veida  schmoll.gif  antakius, blakstienas, lupas. veido spalva greiciausiai reiks koreguoti + nors nuotraukose jau uzgrimuota, o vis tiek paakiai islindo pajuode.
dar ji save apibudino kaip neavincia aukstakulniu. visi pasiulyti variantai ant tookiu kulnu arba platformu. nuotraukose aisku figura graziau atrodo, bet kai reiks su tokiais vaiksioti  g.gif

Grožis reikalauja aukų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 19, 15:06)
oi man regis ta perdaryta mergina tures daug vargo su nauju ivaizdziu. plaukus jos padare tamsesnius, nei jos naturalus. todel sviesus veido bruozai is vis dingo, reiks kasdien nusipiesti veida  schmoll.gif  antakius, blakstienas, lupas. veido spalva greiciausiai reiks koreguoti + nors nuotraukose jau uzgrimuota, o vis tiek paakiai islindo pajuode.
dar ji save apibudino kaip neavincia aukstakulniu. visi pasiulyti variantai ant tookiu kulnu arba platformu. nuotraukose aisku figura graziau atrodo, bet kai reiks su tokiais vaiksioti  g.gif

Nebutinai. As esu pati naturalios pilkos, na musiskos, spalvos. Atradus savo tipa persidaziau pagal tai, Bytte kazkada kele lentele plauku spalvu tinkanciu pavasariams, ten buvo prie Clear Spring ivairiu kavos atspalviu, as tuo vadovaudamasi ir pasirinkau, silta rudai ryza, tikrai kokiais 2-3 tonais tamsesne nei mano naturali manau. I kitos temos albuma esu kelus savo foto su visom spalvom (su buvos nuo blond iki juodai melsvos) ir visos sutinka, kad man tokia, patamsinta, zyymiai geriau. veido nesipiesiu, vasara daznai tik blakstienas dazausi (antakius pasitamsinu chemiskai siek tiek).
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 06 19, 12:10)

Jetus, kaip aš norėčiau jaustis didžia gražuole lotuliukas.gif O tai čia derini derini, ne, vis tiek negerai smile.gif

QUOTE(Snieguota @ 2013 06 19, 15:26)
Kaip plaukų splava keičia žmogų!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.moteris.l...u.d?id=61654197

Nu kad ne tik plaukų spalva mastau.gif Aš daugiau į rūbus dėmesį atkreipiau...
Nu gal ir pakeitė labai, bet sutikit, tai, kas buvo - tai ne kažką...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 18, 22:24)
Nu jo, vokietys yra vokietys. Kai esi vokietys, taip jau būna biggrin.gif

Bet man vis viena jie atrodo labai laimingi.

Man irgi. Ypac sekmadieniais eini ir matai kaip jie atsipute kavines uzgule yra. Bet ne koks jaunimelis, o tokie jau subrende ir pagyvene. Gyvena ir...megaujasi smile.gif

QUOTE(hemmingen @ 2013 06 19, 10:56)
didmiesciuose yra labai stilingu moteru, brangiu firmu drabuziai, viena pazistama turiu, dizainere, tai jezaw kaip stilingai rengiasi ir turi is ko, bet siap tai ui biggrin.gif tokia tendecija, svarbu tycertas svarus, kad ir nuskalbtas, plaukai isplauti, bet suokuosena belen kaip, belen kokie drabuziai doh.gif kuno prieziura nereali, jokio prakaitelio kvapo, vat uztat man jie patinka, nes pas mus lt siaubiakas, ypac kaimuose doh.gif

kiek cia i de dirbti atvaziuoju, tiek metu nieks nesikeicia biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mieste esu maciusi kelis elgetas, kurie apsirenge tikrai geriau, nei musu kaimo zmones smile.gif
Atsakyti