O tai jeigu užkepalo neturi tai kokia 60 proc vyru net neziuri??? nea man taip netinka, imsiu juos asmenybės žavesiu ir vidine charizma... dar iš kiniečiu uzsisakysiu dirbtini užpakali, siaip dėl visa ko..
Kuičiuosi senose temose apie bazini garderobą ir kapsules Tamsus miskas... O anksciau atrodė viskas taip aišku.
QUOTE(bytte @ 2013 06 17, 10:50)
kažkur skaičiau apie eksperimenta, kur daugiau akys vyrų krypsta į šikną ar papus, tai šikna laimėjo geru skirtumu
Rimtai??? O man visada tas buvo labai įdomu, bet tikrai būčiau manius, kad jiems fainiau papai
Tai kodėl dabar toks papų kultas, o ne subinės? Žėk, kiek yra liemenukų, pakeliančių, padidinančių ir visokių, o kiek subinės didintuvų - mažai! Yra kažkokių tokių irgi, bet tik ne visur ir orientuoti jie, man regis, į transvestitus
Tai čia tipo, vyrų niekas neklausia, ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(Gute444 @ 2013 06 17, 11:17)
O tai jeigu užkepalo neturi tai kokia 60 proc vyru net neziuri??? nea man taip netinka, imsiu juos asmenybės žavesiu ir vidine charizma... dar iš kiniečiu uzsisakysiu dirbtini užpakali, siaip dėl visa ko..
Kuičiuosi senose temose apie bazini garderobą ir kapsules Tamsus miskas... O anksciau atrodė viskas taip aišku.
Ofigietj, koks žmogaus godumas Pagal 2011 gyventojų surašymą, Lietruvoje yra 1,4 mln. vyrų, na atmetus visokius kūdikius ir diedukus, sakykim, milijonas. 40 proc. jų - tai 400 000!!! Ir dar jai negana, ruošiasi imti ir likusius kinietiško subinės didintuvo pagalba
QUOTE(Noa @ 2013 06 17, 13:02)
Rimtai??? O man visada tas buvo labai įdomu, bet tikrai būčiau manius, kad jiems fainiau papai
Tai kodėl dabar toks papų kultas, o ne subinės? Žėk, kiek yra liemenukų, pakeliančių, padidinančių ir visokių, o kiek subinės didintuvų - mažai! Yra kažkokių tokių irgi, bet tik ne visur ir orientuoti jie, man regis, į transvestitus
Persiprasau, yra triusikai pakeliantys subine bent jau pas mumi.
O ir pratimai kaip pritupimai su stangike ant peciu vieni is populiariausiu sporto klube
QUOTE(bytte @ 2013 06 17, 10:34)
Iš spalvinio tipo temos dedu spalvinio derinimo variantą, patiko kažkaip dėl užrašų kas yra kas, be to sakyčiau kriaušiai sudarytas :
kaip kriause noriu pastebeti, kad min 2 drabuziai is sios kapsules kriausems netinka: sortai (ju krastas ten kur pas kriause labai platu ir "privalumus" dar paplatina) ir maikute ant sleikuciu (smulkesne virsutine kuno dalis tampa dar mazesne ir siauresne). be rankoviu marskineliai taip pat ne kazka, na bet juos is dideles bedos dar galima nesioti, jei pecius dengia.
del pasturgalio ir vyru. tai ir as esu skaicius apie tuos tyrimus. tik ten esme, kad vyrams patinka ne tiek didelis pasturgalis (nors ir jis veza) bet tas perejimas is talijos i klubus. ir net yra stebuklingas skaicius ne maziau 30 cm: tiek turi skirtis klubu ir liemens apimtis. niu kaip as isivaizduoju, kad vyrams patinka moterys savo figura nepanasios i vyrus, todel taip.
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 17, 17:58)
del pasturgalio ir vyru. tai ir as esu skaicius apie tuos tyrimus. tik ten esme, kad vyrams patinka ne tiek didelis pasturgalis (nors ir jis veza) bet tas perejimas is talijos i klubus. ir net yra stebuklingas skaicius ne maziau 30 cm: tiek turi skirtis klubu ir liemens apimtis. niu kaip as isivaizduoju, kad vyrams patinka moterys savo figura nepanasios i vyrus, todel taip.
Tai aš!!!
Kur tie mano 60 procentų, 840 000!
Nors pala. Bendrai ne, tiek man nereikia. Tegu bent kokie 4, kad būtų pasirinkimas
Jo jo, jie ten kokį tai skaičių, 0,7-toji šiknos talija turi būt... ir geriau kad ne anoreksikė
O krūtinė veža kol stati, dydis antram plane, by tik tiesiai į akis , todėl labai svarbu ją visaip kaip pakelt... nu aišku jai nėr ko kelt, tai irgi nefontanai.
A šiaip čia pirmas dalykas į kurį jie pasamoningai vėpso, o paskui vis vien renkasi pagal n kitokių dalykų, juoba pas vyrus seks modelis labai priklauso nuo brukamo visuomenėja tipažo ir dar ten visokių fyntų. Ėsmė, jai neturi kas veža, nukreipi ryškiomis detalėmis jų akis kur reikia - į veidą tarkim. Nustatė kad vyrai kaip šarkos į tai kas ryšku ir blizga žiūri... kartais užtenka to kas blizga... ir dar kažkam paskui kyla klausimas kodėl moterys mėgsta puoštis
Aš ne fasono prasme kriaušėm, o spalvine, bo visos apačios kažkodėl tamsesnės parinktos
O krūtinė veža kol stati, dydis antram plane, by tik tiesiai į akis , todėl labai svarbu ją visaip kaip pakelt... nu aišku jai nėr ko kelt, tai irgi nefontanai.
A šiaip čia pirmas dalykas į kurį jie pasamoningai vėpso, o paskui vis vien renkasi pagal n kitokių dalykų, juoba pas vyrus seks modelis labai priklauso nuo brukamo visuomenėja tipažo ir dar ten visokių fyntų. Ėsmė, jai neturi kas veža, nukreipi ryškiomis detalėmis jų akis kur reikia - į veidą tarkim. Nustatė kad vyrai kaip šarkos į tai kas ryšku ir blizga žiūri... kartais užtenka to kas blizga... ir dar kažkam paskui kyla klausimas kodėl moterys mėgsta puoštis
Aš ne fasono prasme kriaušėm, o spalvine, bo visos apačios kažkodėl tamsesnės parinktos
QUOTE(Shana @ 2013 06 17, 17:11)
Persiprasau, yra triusikai pakeliantys subine bent jau pas mumi.
O iki kur jie ją pakelia?
Ne, pas mumi neregėjau. Norėčiau, kad pakeltų... Iki papų. Čia būtų simetriška, iš vienos pusės papai, iš kitos subinė
Kaip MD ieškot nėščiųjų drabužių? Nėra ten atskiro skyrelio?
QUOTE(Noa @ 2013 06 17, 20:21)
Ne, pas mumi neregėjau. Norėčiau, kad pakeltų... Iki papų. Čia būtų simetriška, iš vienos pusės papai, iš kitos subinė
na bet tada uodega turi buti nusmukus iki keliu,nes jei bus mazesne, nebus ka iki menciu pakelti
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2013 06 17, 20:29)
Kaip MD ieškot nėščiųjų drabužių? Nėra ten atskiro skyrelio?
musumazyliai.lt yra toks skyrelis
QUOTE(Noa @ 2013 06 17, 19:21)
Nezinau kiek pakelia, as niekad nesimatavau Tik pritupimus su stangike saziningai darau
Nu mergaiciai duodate vaizdu
as siuo metu biski Vokietijoje esu, tai groziuosi kai kuriu zmoniu kapsulemis.
lauke cia bezboznai karsta. moteriske jauna, dzinsais nuskalbtais ilgais, kojines baltos, juodi bateliai, maike neaiskios kilmes
paskui dar diedc jau gerokai amziuje, su sortais ir kojinemis kazkokiomis megztomis rudomis iki keliu ir baltiniai paradiniai
net persipuosusi pasijauciau bet cia maza gyvenviete, kokios kapsules, jei geles zydi
lauke cia bezboznai karsta. moteriske jauna, dzinsais nuskalbtais ilgais, kojines baltos, juodi bateliai, maike neaiskios kilmes
paskui dar diedc jau gerokai amziuje, su sortais ir kojinemis kazkokiomis megztomis rudomis iki keliu ir baltiniai paradiniai
net persipuosusi pasijauciau bet cia maza gyvenviete, kokios kapsules, jei geles zydi
QUOTE(hemmingen @ 2013 06 18, 17:36)
Nu bet tai tu užtat pasiižiūrėk, kokios pas juos paprastos kapsulės! Kelnės, vienas, kojinės, du, sandalai, trys, žieminiai batai - keturi. Šalta - mauniesi paltą, šilta - nesimauni, šalta - mauniesi batus, šilta, sandalus, kojinės tinka tos pačios, valio!
Kai pagalvoji, žmogus turbūt yra labai laimingas, jei gali sau leisti nesukti smegenų dėl vaizdo Nes man asmeniškai - kuo didesnis stresas gyvenime, tuo labiau šmutkės domina, spalvos ir tikimai/netikimai/ paskutinis mados žodis Kažkoks antidepresantas man tie visi stiliaus, mados ir šmutkių reikalai...