Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2013 06 13, 16:32)
Gali nusipirkti gerų batų be kulno (nors sako, kai kam po gimdymo koja padidėja, bajeris)

man taip atsitiko. tik ta peda nepadideja taip staigiai, kad iseini is gimdymo namu su didesniu batu nr, o taip po truputi per kokius 2 metus nuo vaikelio atsiradimo 4u.gif

nesenai diskuotuota buvo kam tinka peplum marskineliai. pagal si paveiksleli arba tom, kurios kudos kaip smilga, arba tom, kurios turi liemeni

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 15 birželio 2013 - 10:45
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 15, 11:43)
man taip atsitiko. tik ta peda nepadideja taip staigiai, kad iseini is gimdymo namu su didesniu batu nr, o taip po truputi per kokius 2 metus nuo vaikelio atsiradimo  4u.gif

Dar gražiau blink.gif Man kai nepasikeitė, tai aš nežinau technologijos. Maniau, gal per nėštumą ta koja patinsta, automatiškai nusiperki didesnius, o paskui patinmas dingsta, o mažesni batai nebetinka... O taip taigi dar zapadliau unsure.gif

nesenai diskuotuota buvo kam tinka peplum marskineliai. pagal si paveiksleli arba tom, kurios kudos kaip smilga, arba tom, kurios turi liemeni

O žėk, ką čia jie turi omeny X ir 8? A - kriaušė, O - obuolys, V - atletė, I - na kur lygiai per visur, H - tankas, tojest, stora I, o kuo skiriasi X nuo 8?

Pas 8 šikna apvali, o pas X - kampuota? biggrin.gif
Atsakyti
del to x ir 8 reiktu autoriaus klausti biggrin.gif g.gif
ai, bet vis tiek mintis turbut tokia, kad kur ta kloste turi buti plona kuno vieta
Atsakyti
Peplum tikrai gražus daiktas kam tinka pagal figūrą.
Atsakyti
Aš ar tai X, ar tai 8, bet man netinka. Akis braižo biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už dar plaukiančius sveikinimus wub.gif

QUOTE(inc @ 2013 06 14, 18:33)
Beje, aš negalėjau anei vienų kelnių ar sijonų nešiot kurie aptempdavo pilvą. Man atrodydavo ,kad mane dusina biggrin.gif Tympas specialais turėjau, bet jos mane biesino irgi, nes buvo aukštu tuo juosmeniu. Geriau buvo su paprastom, o ir pėdkelnes nešiojau paprastas.

Tai va, pastebiu, kad man geriau, kai viskas nuo triūsikų iki tympų paridenta po pilvu, o ne ant jo užtraukta... Ar nebus ir man taip... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 16 birželio 2013 - 23:34
QUOTE(Noa @ 2013 06 15, 11:15)
O žėk, ką čia jie turi omeny X ir 8? A - kriaušė, O - obuolys, V - atletė, I - na kur lygiai per visur, H - tankas,  tojest, stora I, o kuo skiriasi X nuo 8?
Pas 8 šikna apvali, o pas X - kampuota? biggrin.gif

oi tu... pas X talija ilga, storėja per pačius klubus ir žemiau, o 8 storėja jau iškart nuo juosmens, juosmuo gaunasi trumpas, o klubai mažiau akis bado.
Be to H - tankas ne storumo prasme, H sustumtas I, kur pečiai platūs, klubai platūs, nicht talijos, sakyčiau atletės irgi tokios būna... Vat I tai ištemtas tipas, jų galūnės dažniausiai ilgesnės nei norma, vadinami astenikai (isilginiai kuno ismatavimai vyrauja pries skersinius: galunes ilgos, kaulai ploni, kaklas ilgas ir plonas, kuno raumenys blogai issivyste. Sio tipo atstoves iprastai turi nedideli kuno svori, jos yra energingos nors ir daug valgo, bet ju kuno mase islieka normali ir nedideja, nes jos energija iseikvoja zymiai greiciau negu sukaupia.) O V nebutinai atletė, gali būti ir Frekenbok tipas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 17, 09:59)
oi tu... pas X talija ilga, storėja per pačius klubus ir žemiau, o 8 storėja jau iškart nuo juosmens, juosmuo gaunasi trumpas, o klubai mažiau akis bado.
Be to H - tankas ne storumo prasme, H sustumtas I, kur pečiai platūs, klubai platūs, nicht talijos, sakyčiau atletės irgi tokios būna... Vat I tai ištemtas tipas, jų galūnės dažniausiai ilgesnės nei norma, vadinami astenikai (isilginiai kuno ismatavimai vyrauja pries skersinius: galunes ilgos, kaulai ploni, kaklas ilgas ir plonas, kuno raumenys blogai issivyste. Sio tipo atstoves iprastai turi nedideli kuno svori, jos yra energingos nors ir daug valgo, bet ju kuno mase islieka normali ir nedideja, nes jos energija iseikvoja zymiai greiciau negu sukaupia.) O V nebutinai atletė, gali būti ir Frekenbok tipas biggrin.gif

Klubai akiu nebado o glosto....
O tai iš esmės H, staciakampir ir obuolys ar tai ne vienas ir taspats?
Man visos skaičiuoklės rodo, kad aš staciakampis g.gif Bet ziurint taip iš akies as tarp visu situ tipu jokio esminio skirtumo nematau. Visi neturi liemens ir turi krutinę.
Atsakyti
Čia aš pagal save parašysiu, nes pagal tai kiek ten tų tipų pateikia, kažkiek visi aprašymai skiriasi ax.gif
Kaip ir sakiau H laikoma tas pats kas I, tik I ilgi ploni kaulai, nėra raumenyno, masė nelinkus augti (žo manekenės), H kaulai vidutiniai arba stambūs, dažnai masė auga, tiek raumenys, tiek lašiniai (priklausomai nuo gyvenimo būdo).
Obuolys - gan smulkus, pečiai siauri, jai krutinė ir didelė, pilvas neatsilieka. Dar pas obuolius dažnai ryškūs tie apvalumai, per sąnarius dažnai būna smarkiai ploniau.
V - stambus viršus, plona apačia... kitur V atletiškas tipas (kai tą V sudaro pečiai), ir atsiranda dar toks kaip braškė tipas, kur sudaro pilnumą krūtinė.
Dabar va... mano krikštamotė ir anyta iš esmės vieno ūgio, panašaus storumo, turi nemažas krūtines ir neturi talijos... bet viena yra O, o kita V... nes pas viena (O) per talija iš esmės pilvukas, kuris suplonėja ties krutine, ir paskui jau krutinė... kai pas kita talijos apimtis didesnė ne dėl pilvuko, o viskas aplink stambiau, ir vis vien krūtinė dominuoja.
Va mano mama tai dabar į H pavirtus yra... tai pas ją tiek pečiai, tiek klubai lygūs, krūtinė pagal bendrą svorį sakyčiau maža, ryškiai išreikšto pilvo nėra, bet talijos irgi schmoll.gif
Dar galima paminėti kad O tipų rankos ir kojos vienodo storumo/plonumo, kaip ir H... bet O tipų rankos/kojos palyginti plonos pagal bendrą masę, kai pas H svoris pasiskirstęs tolygiai... V tipo rankos, ir ypač pečiai visada kažkiek stambesni, nei kojos (čia ne tikrais dydžiais mauojant, bet tais išmierų dydžiais, nes neįsivaizduoju realiai ar gali būti koja plonesnė už ranką blush2.gif )
Papildyta:
Iš spalvinio tipo temos dedu spalvinio derinimo variantą, patiko kažkaip dėl užrašų kas yra kas, be to sakyčiau kriaušiai sudarytas lotuliukas.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 17, 09:59)

Tada mano ir sesuo yra, ir mama buvo O. Bet kadangi abi labai plonos, tai praktiškai - I su papais biggrin.gif Jei aš būčiau labai plona - o nesu - tai būčiau I su papais ir šikna.

O norėčiau būti tiesiog I, kam man ta šikna, ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 17, 09:42)
O norėčiau būti tiesiog I, kam man ta šikna, ką? biggrin.gif

Kaip tai kam, gi tam pačiam kaip ir papai - vyrams akis badyti, kad ne duok die pro šalį praeis ir nežvilktels... kažkur skaičiau apie eksperimenta, kur daugiau akys vyrų krypsta į šikną ar papus, tai šikna laimėjo geru skirtumu biggrin.gif O jai abu atsikišimus turi, vadinasi bez proigrašnyj variant
Papildyta:
bet šiaip tai jo I dažniausiai jai sustorėja, tai patampa obuoliais blush2.gif
Atsakyti
Palaukit, dar atrodo buvo toks T tipas g.gif
Atsakyti