Čia aš pagal save parašysiu, nes pagal tai kiek ten tų tipų pateikia, kažkiek visi aprašymai skiriasi
Kaip ir sakiau H laikoma tas pats kas I, tik I ilgi ploni kaulai, nėra raumenyno, masė nelinkus augti (žo manekenės), H kaulai vidutiniai arba stambūs, dažnai masė auga, tiek raumenys, tiek lašiniai (priklausomai nuo gyvenimo būdo).
Obuolys - gan smulkus, pečiai siauri, jai krutinė ir didelė, pilvas neatsilieka. Dar pas obuolius dažnai ryškūs tie apvalumai, per sąnarius dažnai būna smarkiai ploniau.
V - stambus viršus, plona apačia... kitur V atletiškas tipas (kai tą V sudaro pečiai), ir atsiranda dar toks kaip braškė tipas, kur sudaro pilnumą krūtinė.
Dabar va... mano krikštamotė ir anyta iš esmės vieno ūgio, panašaus storumo, turi nemažas krūtines ir neturi talijos... bet viena yra O, o kita V... nes pas viena (O) per talija iš esmės pilvukas, kuris suplonėja ties krutine, ir paskui jau krutinė... kai pas kita talijos apimtis didesnė ne dėl pilvuko, o viskas aplink stambiau, ir vis vien krūtinė dominuoja.
Va mano mama tai dabar į H pavirtus yra... tai pas ją tiek pečiai, tiek klubai lygūs, krūtinė pagal bendrą svorį sakyčiau maža, ryškiai išreikšto pilvo nėra, bet talijos irgi
Dar galima paminėti kad O tipų rankos ir kojos vienodo storumo/plonumo, kaip ir H... bet O tipų rankos/kojos palyginti plonos pagal bendrą masę, kai pas H svoris pasiskirstęs tolygiai... V tipo rankos, ir ypač pečiai visada kažkiek stambesni, nei kojos (čia ne tikrais dydžiais mauojant, bet tais išmierų dydžiais, nes neįsivaizduoju realiai ar gali būti koja plonesnė už ranką
)
Papildyta:Iš spalvinio tipo temos dedu spalvinio derinimo variantą, patiko kažkaip dėl užrašų kas yra kas, be to sakyčiau kriaušiai sudarytas
: