Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

[quote=groovy,2013 06 14, 13:06]
Aš ir taip galvoju, užtat galvoju ir priešnėštukinius daugelį pardavinėti, nes vis tiek po to vėl mados kitos, galbūt figūra kita...
As dabar jau gailiuosi, kad kai laukiausi dalies rubu nepardaviau. Nes beveik po 2 metu jie tikrai ir moraliai paseno, ir mada pasikeite. Tai nei paciai nesioti, nei kazkam parduoti nebetinkami.
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 06 14, 11:18)
Mano MB patiktų, jei namie tokią nešiočiau  blush2.gif

Nepabostų tas pats vaizdelis? lotuliukas.gif

QUOTE(hemmingen @ 2013 06 14, 11:23)
jezau, pasikuiciau spintoje, nu akurat, turiu ta kapsule lotuliukas.gif

thumbup.gif

Bet rimtai turiu ale vakarinę "kapsulę": juodi atviri bateliai, juodos atviros basutės, dvi juodos delninės: viena puošnesnė, kita paprastesnė. Ir papuošalų. Taigi galvoju šituos naudot už pagrindą, o besikeičiantis dalykas- suknelė. Nes šią vasarą bent trys progos vakarinius rūbus pravėdint. Ką manote? unsure.gif Rašo dažniausiai imt tą pačią suknelę, aksesuarus keisti. Mano atveju pigiau suknelę keisti, nes batai/rankinės natūralios odos ir kainuoja kaip dvi ar trys suknelės kiekvienas..
Kaip kitoms su vasaros vakaro kapsulėm? 4u.gif

help.gif Kaip išskalbti kraują iš šviesaus rūbo? Man šiandien ant šviesios naujos brangios palaidinės nutūpė būžiukas, aš jį norėjau nuimti, bet netyčia sutraiškiau, liko įkalčiai matomoj vietoj. Šį vakarą ją skalbsiu, kad neįsisenėtų. Any ideas?
Papildyta:
Žiūriu įkeltą nuorodą apie kapsules, labai gražios, į akis krenta, kad pakankamai daug avalynės siūloma. Gal kas netingėtų teksto esmę atpasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 14, 14:39)
help.gif Kaip išskalbti kraują iš šviesaus rūbo? Man šiandien ant šviesios naujos brangios palaidinės nutūpė būžiukas, aš jį norėjau nuimti, bet netyčia sutraiškiau, liko įkalčiai matomoj vietoj. Šį vakarą ją skalbsiu, kad neįsisenėtų. Any ideas?

Amway LOC užlašinti, patrinti ir palaikuyti pusvalandį pries skalbimą.
Su tulžies muilu patrinti.
Anyta sako, kad su Vanish irgi išvalo, tik nežinau kaip, gal patrina tą vietą pries skalbimą.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 14, 15:58)
Amway LOC užlašinti, patrinti ir palaikuyti pusvalandį pries skalbimą.
Su tulžies muilu patrinti.
Anyta sako, kad su Vanish irgi išvalo, tik nežinau kaip, gal patrina tą vietą pries skalbimą.

Neturiu namie jo unsure.gif Turiu Vanish, bet jis audinį ėda.
Atsakyti
Kraujas nuostabiai išsiplauna paprasčiausiai šaltu vandeniu, tik skalbti reikia šviežią - tuoj pat.

Kad ir kas būtų būžiukas biggrin.gif

O beje, kas tas yr? Visada maniau, kad utėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 14 birželio 2013 - 17:37
QUOTE(Noa @ 2013 06 14, 18:36)
Kraujas nuostabiai išsiplauna paprasčiausiai šaltu vandeniu, tik skalbti reikia šviežią - tuoj pat.
Kad ir kas būtų būžiukas biggrin.gif

Taip ir padariau, pirštu patrynus išsiplovė.
Vabaliukas kažkoks buvo smulkus, nenorėjau aš jo užgaut biggrin.gif

Atsakyti
Reikia pamastymu ir ideju:
Proga - vakariene
Tokioj vietoj, kaip butu isivaizduokit kokia Vilniaus Rotuse. Bet tai nera visiskai balius, nes proda yra kaip ir dalykine, tam tikru su verslu susijusiu premiju teikimas.
Tikslas aisku sudalyvauti bet ir pasinaudoti tuo ir verslo rysiu ir nauju kontaktu uzmezgimui.
Ka rengtisss???????????? help.gif help.gif help.gif
Turiu 2 savaites sumastyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 birželio 2013 - 17:46
Shana, as tai rengciaus kokia kokteiline suknele.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 06 14, 18:58)
Shana, as tai rengciaus kokia kokteiline suknele.

drinks_cheers.gif suknelė, aukštakulniai, delninė.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 14, 18:05)
drinks_cheers.gif suknelė, aukštakulniai, delninė.

As irgi i ta puse galvoju g.gif

Koks variantas jums atrodytu artimesnis - maza labiau klasikine, ar tokia siek tiek "labiau vakarine" su kokiu blizgiu ar mandresne ar pan g.gif

Pirkti nieko nesinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 06 14, 18:10)
As irgi i ta puse galvoju g.gif

Koks variantas jums atrodytu artimesnis - maza labiau klasikine, ar tokia siek tiek "labiau vakarine" su kokiu blizgiu ar mandresne ar pan g.gif

Pirkti nieko nesinori doh.gif

aš rinkčiausi labiau klasikinę mirksiukas.gif

Groovy, priimk ir nuo manęs sveikinimus. Lengvo tau nešiojimo 4u.gif
Na jei padės renkantis, galiu pasakyti ir aš savo patirtį apie rūbus nėštukinius. Per visus tris nėštumus turėjau kelnių, bet jos tikrai labai greit man pasidarydavo mažos. Aš irgi kriaušė. Maikelių dažniuasiai užtekdavo vienu dydžiu didesnių nusipirkt ir būdavo visai gerai. Pirkau plosčių varpelio ar A silueto, tai jis man gerai pasitarnavo ne vienus metus. Trečiąjį nėštumą nusipirkau labai fainą iš laredoute pieštuko formos juodą su vos elastanu sijoną ir buvo su žemintu juosmeniu ir plačia gumą. Nu tas tai pasaka. Jis ir dabar man gražus biggrin.gif Nešiot aišku jo nenešioju. Beje, aš negalėjau anei vienų kelnių ar sijonų nešiot kurie aptempdavo pilvą. Man atrodydavo ,kad mane dusina biggrin.gif Tympas specialais turėjau, bet jos mane biesino irgi, nes buvo aukštu tuo juosmeniu. Geriau buvo su paprastom, o ir pėdkelnes nešiojau paprastas.
Atsakyti
Groovy 4u.gif
Atsakyti