oi geras
Groovy, sveikinimai dideliausi ir nuosirdziausi
Groovy, sveikinimai dideliausi ir nuosirdziausi
QUOTE(Malena @ 2013 06 14, 11:12)
Noa aš garsiai cha cha cha ir chi chi chi, tiksliau užsikvatojau
Ką manote apie kapsulę be jokių rūbų? Aš tokią jau susigalvojau ir turiu
Ką manote apie kapsulę be jokių rūbų? Aš tokią jau susigalvojau ir turiu
Mano MB patiktų, jei namie tokią nešiočiau
QUOTE(Malena @ 2013 06 14, 10:12)
jezau, pasikuiciau spintoje, nu akurat, turiu ta kapsule
QUOTE(Noa @ 2013 06 13, 21:28)
Žo, prieš kokius 5 metus. Troleibusas. Važiuoja babytė ir kokių 3 metų vaikas. Nežinau, kas ta babytė, bet tikrai ne mama - per sena. Ar tai auklė, ar tai močiutė, chrien paimioš. Sėdi babytė, jai ant kelių vaikas, pas vaiką pirštas nosy, žmogus užsiėmęs, vadinasi. O babytė nerimsta. Kalbina. Rodo viską pro langą ir įvardija.
- Žiūrėk - lialia! Dvi lialios! Žiūrėk, au au! Miau miau! Kar kar! O čia, žiūrėk, ojeeeei, kokia pravažiavo, brrrrrrrrr dy dy! Dy dy!!!
Vaikas išsitraukia pirštą iš nosies, apžiūri, pažiūri į prie šviesoforo greta troleibuso stovinčią dy dy ir patikslina:
- Audi TT.
O ciat ai geras Negaliu nustoti juoktis
Ačiū už svekinimus dar
pasirodo, nei Akropoly, nei Megoj lyg ir near specialios parduotuvės... tai viską reiks siųstis arba taikytis iš kitur. Paprastai dar geriau ir pigiau, bet kol sulauksiu... Taip neturiu ką nešiot...
pasirodo, nei Akropoly, nei Megoj lyg ir near specialios parduotuvės... tai viską reiks siųstis arba taikytis iš kitur. Paprastai dar geriau ir pigiau, bet kol sulauksiu... Taip neturiu ką nešiot...
QUOTE(groovy @ 2013 06 14, 12:11)
Ačiū už svekinimus dar
Groovy, o jei per MD paieškot?
Dar iš savo laikų atsimenu tokią parduotuvę: http://www.darnemama.lt/, ji Kaune, bet ne PC
Ir dar Zaroj būdavo spec pakaba , ir net Maximoj
Bet šiaip aš nepirkčiau spec neštukinių rūbų, ypač pradžioje, tikrai galima priderinti kažką iš įprastų - kelnių su trikotažiniu juosmeniu daugumoj parduotuvių yra, maikių kokių tamprių ilgesnių
Papildyta:
O va straipsnis į temą - vasaros kapsulė
http://www.kkm.lv/mo...a...log&bid=166
QUOTE(groovy @ 2013 06 13, 15:31)
Ir ką reiškia JEI antrą kartą pastočiau? Kodėl ne KAI?
antram pastojimui manyčiau neverta laikyti, nebent tikrai greitai planuoji... aš va jau 10 metų nėštukiškus rūbus laikau, morališkai paseno, manau, kad prireikus jau jų tikrai nebenešiočiau...
QUOTE(Galla @ 2013 06 14, 12:39)
antram pastojimui manyčiau neverta laikyti, nebent tikrai greitai planuoji... aš va jau 10 metų nėštukiškus rūbus laikau, morališkai paseno, manau, kad prireikus jau jų tikrai nebenešiočiau...
Aš ir taip galvoju, užtat galvoju ir priešnėštukinius daugelį pardavinėti, nes vis tiek po to vėl mados kitos, galbūt figūra kita...
dontstop, ačiū už info