Įkraunama...
Įkraunama...

Balti balandžiai

QUOTE(sonatos @ 2006 06 26, 15:00)
nu tikiuosi,kad tiems vargseliams nieko neatsitinka.smile.gif

turbut kaip tik tiems balandziams faina, nes gi jie gauna proga paskraidyti, taip tai tupet kazkur uzdaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rakarma @ 2006 06 28, 18:28)
Gal kuri turi graziu zodziu,tam momentui kaip jaunieji leidzia balandzius ar pries ju isleidima? Labai reikia. Galit rasyt a.z. Dekui is anksto

sakyčiau, kad tuo metu net sakyt nieko nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 28, 19:51)
sakyčiau, kad tuo metu net sakyt nieko nereikia  ax.gif

drinks_cheers.gif Visiskai sutinku, pats momentas kalba uz save mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hamid: 28 birželio 2006 - 18:57
čia man toks klausimukas iškilo - ar nutuokiat, kaip atrodys tie jūsų balandžiai biggrin.gif ? na gi būna įv. rūšių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 28, 19:51)
sakyčiau, kad tuo metu net sakyt nieko nereikia  ax.gif

QUOTE(hamid @ 2006 06 28, 19:55)
drinks_cheers.gif Visiskai sutinku, pats momentas kalba uz save mirksiukas.gif

o as tai sakyciau atvirksciai... rolleyes.gif buvau nepilnai pries menesi vestuvese, jaunieji iseje is cmb leido balandzius. niekas nieko nesake nei pries tai nei po to. iseme is pintines juos ir paleido. na ir ka - nuskrido jie kas sau, i skirtingas puses, tiek ir to efekto g.gif man tai is tikro nesudare absoliuciai jokio ispudzio, bet svarbu, kad jauniesiems gerai buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 06 28, 21:17)
o as tai sakyciau atvirksciai...  rolleyes.gif buvau nepilnai pries menesi vestuvese, jaunieji iseje is cmb leido balandzius. niekas nieko nesake nei pries tai nei po to. iseme is pintines juos ir paleido. na ir ka - nuskrido jie kas sau, i skirtingas puses, tiek ir to efekto  g.gif man tai is tikro nesudare absoliuciai jokio ispudzio, bet svarbu, kad jauniesiems gerai buvo  ax.gif

o jei kažkas būtų pasakęs - SKRISKIT BALTI BALANDŽIAI IR PARNEŠKIT JAUNIESIEMS LAIMĘ ANT SAVO SPARNŲ... ar būtų efekto daugiau lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 28, 21:36)

o jei kažkas  būtų pasakęs - SKRISKIT BALTI BALANDŽIAI IR PARNEŠKIT JAUNIESIEMS LAIMĘ ANT SAVO SPARNŲ... ar būtų efekto daugiau  lotuliukas.gif ?

Na, tu cia labai tiesmukiskai ir negraziai pasakei. Mums yra uzsakyti balandziai su scenarijumi, zodziais, tai manau kad tikrai daug graziau kai kazkas bus pasakoma.
Na zinoma, jei sugebama sugalvoti tik tokius parastus zodelius kaip kad tu cia pasakei, tai gal geriau isvis patyleti lotuliukas.gif Bet grazus, tinkantys ir suteikiantys tam balandziu paleidimui daugiau zavesio zodeliai tikrai nepamaisytu
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 06 28, 21:51)
Na, tu cia labai tiesmukiskai ir negraziai pasakei. Mums yra uzsakyti balandziai su scenarijumi, zodziais, tai manau kad tikrai daug graziau kai kazkas bus pasakoma.
Na zinoma, jei sugebama sugalvoti tik tokius parastus zodelius kaip kad tu cia pasakei, tai gal geriau isvis patyleti lotuliukas.gif  Bet grazus, tinkantys ir suteikiantys tam balandziu paleidimui daugiau zavesio zodeliai tikrai nepamaisytu

man visokios kalbos ne prie širdies... gi tų balandžių paleidimas, tai graži akimirka wub.gif jei jums balandžiai su scenarijum užsakyti, tai papasakok, kas ir kaip ten cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 28, 22:11)
man visokios kalbos ne prie širdies... gi tų balandžių paleidimas, tai graži akimirka  wub.gif  jei jums balandžiai su scenarijum užsakyti, tai papasakok, kas ir kaip ten  cool.gif

Kadangi ne pati uzsakinejau, o pirsliai, tai as ir nezinau kokios ten kalbos ar scenarijai. Tik zinau tiek, kad jie bus su zodziais. papasakot galesiu nebent po vestuviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 06 29, 09:14)
Lijo o tu balandzius uzsisakei jei nepaslaptis kur

iš balandinės, kuri yra prie BIG'o smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 29, 13:39)
iš balandinės, kuri yra prie BIG'o  smile.gif

man kur zadejo balandzius tyli, nesiruosiu as cia jos maldaut geriau jau is visai nepazistamu zmoniu, nu reiks dar pagalvot
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 06 29, 13:45)
man kur zadejo balandzius tyli, nesiruosiu as cia jos maldaut geriau jau is visai nepazistamu zmoniu, nu reiks dar pagalvot

nebėra jau to laiko ilgai galvoti smile.gif
Atsakyti