dar viena is priezasciu:
"Balandžių leidimo tradicijos atsisakyta po 1988 metų Seulo žaidynių ceremonijos, kai keletas balandžių sudegė olimpinės ugnies liepsnose."
na as buvau si savaitgali vestuvese ir jaunieji prie baznycios leido balandzus, tai zinokit jokio ispudzio nepadare visiskai
Sveikos merginos,
matai, ringuciuk, tau ir svečiams įspūdžio nepadarė, bet jauniesiems tai, manau, tikrai ilgai išliks atmintyje, o jei daraisi vestuves dėl savęs, tai koks skirtumas kam padarė, kam nepadarė, svarbiausia, jog jums, t.y. jauniesiems būtų gera ir įdomu na aš taip manau. Krikštamotė norėjo padaryti mums siurprizą su tais balandžiais, bet dukterėčia išpasakojo tai balandžius užsakė mums ir visoms poroms, na mums tai bus tikrai įsimintinas momentas, gi daugiau niekad neleisi tų balandžių
matai, ringuciuk, tau ir svečiams įspūdžio nepadarė, bet jauniesiems tai, manau, tikrai ilgai išliks atmintyje, o jei daraisi vestuves dėl savęs, tai koks skirtumas kam padarė, kam nepadarė, svarbiausia, jog jums, t.y. jauniesiems būtų gera ir įdomu na aš taip manau. Krikštamotė norėjo padaryti mums siurprizą su tais balandžiais, bet dukterėčia išpasakojo tai balandžius užsakė mums ir visoms poroms, na mums tai bus tikrai įsimintinas momentas, gi daugiau niekad neleisi tų balandžių
QUOTE(lijo @ 2006 06 11, 10:49)
hmmm... kažin prieš kiek reiktų dėl baladžių susitarti?
as del balandziu susitariau panasiai kaip ir del visko kito, pries du menesius
QUOTE(elij`a @ 2006 06 12, 06:05)
Sveikos merginos,
matai, ringuciuk, tau ir svečiams įspūdžio nepadarė, bet jauniesiems tai, manau, tikrai ilgai išliks atmintyje, o jei daraisi vestuves dėl savęs, tai koks skirtumas kam padarė, kam nepadarė, svarbiausia, jog jums, t.y. jauniesiems būtų gera ir įdomu
matai, ringuciuk, tau ir svečiams įspūdžio nepadarė, bet jauniesiems tai, manau, tikrai ilgai išliks atmintyje, o jei daraisi vestuves dėl savęs, tai koks skirtumas kam padarė, kam nepadarė, svarbiausia, jog jums, t.y. jauniesiems būtų gera ir įdomu
tikrai atmintyje isliks ir nuotraukos su balandziais grazios gaunasi. o padaryti kazka, kas paliktu sveciams dideli ispudi siais laikais yra labai nelengva, o jauniesiems visa diena ispudziu pilna
O jus sakotes balandzius su scenarijumi? Mes kur anksciau buvom uzsisake, tai ten tik atveza balandzius ir viskas. O pirsliene surado ten tokius balandzius, kur juos atveza ir dar kazki scenariju praveda, kazka padaro. Tai mes atsaukem tuos kur anksciau uzsisake buvom, nes manau daug graziau kai ne tik paduoda tuos balandzius ir leiskit, bet ir dar kazka idomesnio padaro. Beje, mes leisim balandzius ne iseje is baznycios, bet gryze i kavine lauke, kai visi sveciai matys Tad ir ta programa (scenarijus) su balandziais labai fainai atrodyt turetu
o mums tevai sugalvojo staigmena ir nieko nesake uzsake balandzius ir kaip gryzom po visu ceremoniju i sfinkso restorama, kiemelyje juos padave ir paleidom...visai nieko tas ju paleidimas.....
tik man vis tiek laikyt balandi buvo nedrasu...nors tos plunksneles tokios svelnios!
tik man vis tiek laikyt balandi buvo nedrasu...nors tos plunksneles tokios svelnios!
Musu balandziai. Fotografas nufotkino graziai, o operatorius nelabai nes i skirtingas puses jie issilakste. O fotografas pasakojo kad viena pora si savaitgali tik paeme balandzius ir paleido,niekas nespejo nei nufotkint
Papildyta:
Papildyta:
Grazu nuotraukose, bet as pauksteliu nenoreciau, nes man ju gaila butu:
a) nes karsta buna jiem masinoje kol atveza(zinau nes mano katei buna blogai kai ji vaziuoja su mumis kur nors)
o kur jie skrenda kai paleidziami, gerai jei gryzta pas seimininka o jei ne, juk jie priprate yra kai jiems maisto atnesa, patiems juk nereikia ieskoti.
ir dar daug priezasciu galeciau prirasyti. tiesiog man ju gaila.
a) nes karsta buna jiem masinoje kol atveza(zinau nes mano katei buna blogai kai ji vaziuoja su mumis kur nors)
o kur jie skrenda kai paleidziami, gerai jei gryzta pas seimininka o jei ne, juk jie priprate yra kai jiems maisto atnesa, patiems juk nereikia ieskoti.
QUOTE(sonatos @ 2006 06 26, 16:27)
Grazu nuotraukose, bet as pauksteliu nenoreciau, nes man ju gaila butu:
Na cia visiskai nepateisinama baime. As irgi esu baisi gyvunu myletoja ir pries tai kalbejau su tuo balandininku. Tai juos veza tam tinkamuose nervuose, ir sako - eik tu netoli, taigi mes su jais i vokietijas lenkijas parodas vaziuojam ir atlaiko. Siaip sake 95% balandziu grista namo i balandine. Taip kad cia viskas normaliai.
nu tikiuosi,kad tiems vargseliams nieko neatsitinka.
QUOTE(sonatos @ 2006 06 26, 17:00)
nu tikiuosi,kad tiems vargseliams nieko neatsitinka.
žinoma, kad nieko