Įkraunama...
Įkraunama...

Balti balandžiai

QUOTE(hamid @ 2006 05 10, 17:58)

O balandziai tai tikrai grizta mirksiukas.gif

jie grįžta į artimiausią balandinę biggrin.gif nžn, gal su kokiais pašto karveliais yra kitaip smile.gif šiaip balandžiai ne katės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 11, 17:24)

jie grįžta į artimiausią balandinę  biggrin.gif nžn, gal su kokiais pašto karveliais yra kitaip smile.gif šiaip balandžiai ne katės  tongue.gif

Tai ten karveliai ir buna per vestuves. Bet tai tu pagalvok kiek baltu balandziu mieste skraidytu jei jie negriztu pas seimininka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 11, 22:39)

Tai ten karveliai ir buna per vestuves. Bet tai tu pagalvok kiek baltu balandziu mieste skraidytu jei jie negriztu pas seimininka doh.gif

jie nutupia į artimiausią balandinę smile.gif ten kur randa krūvas maisto 4u.gif neišimtis, kad ir į tą pačią sugrįš, jei ji pakeliui pasitaikys
Atsakyti
Man tai balandininkas uzgarantavo kad jie grista namo, atseit ismokinti yra. Na gal ir tiesa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 05 13, 05:37)
Man tai balandininkas uzgarantavo kad jie grista namo, atseit ismokinti yra. Na gal ir tiesa wink.gif

o man atvirkščiai - sakė, jokios garantijos, kad grįš tongue.gif galiausiai, koks man skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
jie grizta 98% nes jai tolimas kelias gali nuklysti su kitais pauksciais o jie gryzta pagal kazkoki magnetini lauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 05 14, 11:07)
jie grizta 98% nes jai tolimas kelias gali nuklysti su kitais pauksciais o jie gryzta pagal kazkoki magnetini lauka  4u.gif

na kaip ten bebūtų... mes sumokam už juos kaip už naminius augintinius ir tiek, o po to ar grįš jie, ar katinas pakeliui suės, tai čia jau mūsų neturėtų jaudinti rolleyes.gif
Atsakyti
Per mūsų vestuves irgi buvo balandžiai..Sesui priko iš vieno Vilniečio žmogelio..Atvežė į vietą ir sakė kad tie balandžiai patys sugrįžta namo mirksiukas.gif

Kai mums davė į rankas balandžius..Tai taip jie spurdėjo..taip norėjo išsiveržti..bet smagus simbolinis poelgis buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2005 06 02, 00:18)
"Balandis simbolizuoja sielą ir taiką, nekaltumą, švelnumą, tyrumą.
Du balandžiai - sutuoktinių laimės ir ištikimybės simbolis.
Krikščionybėje baltas balandis simbolizuoja Šventąją dvasią, o kartais - kankinystę. Septyni balanždžiai aplink kryžių reiškia septynias Šventosios Dvasios dovanas: išmintį, supratimą, patarimą, tvirtumą, žinojimą, maldingumą, ir dievobaimingumą."  - iš simbolių žodyno. ax.gif

O aš manau, kad du balandžiai simbolizuoja meilę ir ištikimybę, kadangi šie paukščiai poruojasi visam gyvenimui ir kartu rūpinasi savo mažyliais. Du balandžiai simbolizuoja sutuoktinių laimę, ištikimybę ir atsidavimą.
Atsakyti
pas mus balandziu nebus, dar suknele apkakos lotuliukas.gif
Atsakyti

Tai visgi ka reiskia balandziu paleidimas?
Ka reiskia patys balandziai, supratau biggrin.gif Bet kokia prasme yra ju paleidimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2006 05 29, 13:11)
Tai visgi ka reiskia balandziu paleidimas?
Ka reiskia patys balandziai, supratau biggrin.gif Bet kokia prasme yra ju paleidimas? ax.gif

Na tai taip pat simbolis, Jusu Naujo Gyvenimo pradzia, Jusu sventes akcentas.. kazkas mazo ir kartu nepaprasto, paslaptingo..

Balandzius leido graikai, romenai per Olimpines zaidynes, veliau ju buvo atsisakyta, kadangi del didelio skaiciaus balandziu, atsitikdavo nenumatytu ir nemaloniu dalyku, tokiu kaip balandziai atsimusa del igyto greicio ir inercijos i dekoracijas, i kitas kliutis, kadangi pasiekia 100 km/h greiti zuva is karto, todel , tikrai is malonaus vaizdo, reginys tampa kraupiu, del siu priezasciu buvo nuspresta atsisakyti balandziu skrydzio veliau rengtose Olimpinese zaidynese.

Atsakyti