Įkraunama...
Įkraunama...

Balti balandžiai

QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 10, 18:11)
nu vien tik kol tuos balandzius suorganizuosi poto ten vezti, kazkaip sudetinga atrodo  bigsmile.gif  o man atrodo kad tuos balandzius paleidzia dar kol buni rotusej o ne kai jau iseini, ar as klystu?

Tuos balandzius paleisit kai tik iseisit is baznycios. Tada jums juos paduos kas nors ir paleisit juos i dangu.
O del to vargo tai...Jei labai labai noresi tu balandziu, tai bus niekis ir tie vargai.
As tai pavyzdziui labai bijau kad jie manes neaps....kai juos leisiu i dangu, o tai suknele graziai atrodytu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 04 10, 17:26)
Tuos balandzius paleisit kai tik iseisit is baznycios. Tada jums juos paduos kas nors ir paleisit juos i dangu.
O del to vargo tai...Jei labai labai noresi tu balandziu, tai bus niekis ir tie vargai.
As tai pavyzdziui labai bijau kad jie manes neaps....kai juos leisiu i dangu, o tai suknele graziai atrodytu.. lotuliukas.gif

as ir to bijojau, bet sake, kad juos ruosia, t.y. neduoda valgyti pora dienu pries, o kas dar pas juos like, tai vezant issi...
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 10, 18:11)
nu vien tik kol tuos balandzius suorganizuosi poto ten vezti, kazkaip sudetinga atrodo  bigsmile.gif  o man atrodo kad tuos balandzius paleidzia dar kol buni rotusej o ne kai jau iseini, ar as klystu?

kažkaip jau čia labai sudėtingai susukai tongue.gif
Atsakyti
gal kas žinot kiek baltų balandžių porelė kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beka @ 2006 04 14, 13:18)
gal kas žinot kiek baltų balandžių porelė kainuoja?  g.gif

turbut ivairiai, as radau uz 80
Atsakyti
QUOTE(beka @ 2006 04 14, 15:18)
gal kas žinot kiek baltų balandžių porelė kainuoja?  g.gif

aš girdėjau, kad pernai 40 Lt kainavo smile.gif
Atsakyti
šiandien buvau sustojusi prie vienos balandinės Klaipėdoje ax.gif sakė, kad 60 Lt kainuotų (jei reikia kontaktų, galėsiu duoti mirksiukas.gif )... pasirodo, kad tie paleisti balandžiai nebegrįžta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 04 19, 14:08)
siamka, kaip ten dėl tavo pažįstamų balandžių smile.gif?

Nu as jos pasiklausiau, tai ji man sako kad nezino kaip cia su tais balandziais, kad nebelabai jie nori juos nuomuoti. Bet paskui nusileido ir sako jei reikia tai galim
Bet nebenoriu as tu balandziu, vis dar abejoju ar man ju reikia? O tu gal zinai kiek reikia uz balandzius mazdaug moketi??? g.gif jei nori galiu jos telefona i AZ tau parasyti.
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 04 20, 12:27)
tai kad pamaciau pati pirma posta kur klausei, ir atsakiau net neskaiciaukas buvo prirasyta  ax.gif  ax.gif  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

man geriau balandžiai nei fejerverkai tongue.gif
Atsakyti
kad balandziai negryzta tai visai netiesa, pries keleta dienu issikalbejom su tokia panele tai jos tevas augina ir veza i vokietija, i varzybas juos, tai ir is vokietijoj gryzta!! ka manot jei paleisti ne 2 balandzius o kokia 50!! bigsmile.gif
idomu kiek tai galetu kainuoti?! g.gif fainai butu, bet jei balandziai kainuos daugiau nei pacios vestuves tai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 05 10, 16:29)
kad balandziai negryzta tai visai netiesa, pries keleta dienu issikalbejom su tokia panele tai jos tevas augina ir veza i vokietija, i varzybas juos, tai ir is vokietijoj gryzta!! ka manot jei paleisti ne 2 balandzius o kokia 50!!  bigsmile.gif
idomu kiek tai galetu kainuoti?!  g.gif  fainai butu, bet jei balandziai kainuos daugiau nei pacios vestuves tai  lotuliukas.gif

50 gal truputi per daug. Siaip dazniausiai leidzia arba 2 arba 7. mano planuotoja mane atkalbejo. Sake 2graziausia.

O balandziai tai tikrai grizta mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai uzsisakem tuos balandzius uz 100lt ir dzin, man ten 20lt ten ar ten. Jeigu tai mano svajone tai as buciau ir 200 mokejus.
Atsakyti