Įkraunama...
Įkraunama...

Balti balandžiai

QUOTE(kulka @ 2006 02 23, 20:43)
1. nežinau,kada jusu vestuves..
2. o gal išvis uždrausta jau bus

1. Viskas parasyta mano parase mirksiukas.gif
2. As ir galvoju, kad tuos balandzius gali uzdrausti g.gif
Atsakyti
man taip ir sake, kai as klausiau o kaip del pauksciu gripo, jei jis prasides, balandziu nebus, nes jie nerizikuoja taip.
Atsakyti
protest.gif

geriau jau nereikia isvis, galima ir taip kazka sugalvoti unsure.gif
Atsakyti
zinot, ir as bijau del pauksciu gripo...pati tai gal ne tiek, bet isivaizduokit, kaip issilakstytu zmones aplinkui, kai pamatytu tavo rankose pauksti.... jauciu begtu kuo toliau, ir i baliu neateitu smile.gif)))) as sumasciau kiek kitaip- ant helio balionu uzkabint maza rakciuka, ir ji paleist i dangu vietoj balandziu ( o su spynele surakint dvi sirdeles, ir uzrakinus ta rakciuka i dangu paleist, panasu kaip i upe imest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 03 03, 12:44)
zinot, ir as bijau del pauksciu gripo...pati tai gal ne tiek, bet isivaizduokit, kaip issilakstytu zmones aplinkui, kai pamatytu tavo rankose pauksti.... jauciu begtu kuo toliau, ir i baliu neateitu smile.gif)))) as sumasciau kiek kitaip- ant helio balionu uzkabint maza rakciuka, ir ji paleist i dangu vietoj balandziu ( o su spynele surakint dvi sirdeles, ir uzrakinus ta rakciuka i dangu paleist, panasu kaip i upe imest smile.gif

idomiai sugalvojei, jei su balandziais nieko neiseis, jei leisi ir mes tavo ideja nusikopijuosim blush2.gif , nors as tu balandziu tai vistiek labai noriu
Atsakyti
Tiktai lenva spynele parink arba dideliu balionus, nes gali nekilt i dangu...
Is patirties sakau, viena karta su panasiais bajeriais vos fiasko nepatyrem doh.gif
As nusprendziau apsiriboti roziu ziedlapiais...
Papildyta:
Ai, tai jus tik rakciuka leisit, sorry, tai riskit prie abieju balionu ir pries tai issimeginkit...
Atsakyti
O mes uzsisakem sau du baltus balandzius vestuviu dienai, kuriuos paleisim iseje is baznycios. Tas pauksciu gripas irgi savo padare- seniau du balandziai kainuodavo 60lt, dabar mes uzsisakem uz 100lt. Zinau kad joks pauksciu gripas nebaisus, nes ten augina tuos balandzius uzdarose patalpose biggrin.gif
Atsakyti
aš balandžių neatsisakysiu schmoll.gif jei gausiu, būtinai leisiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 21, 16:09)
aš balandžių neatsisakysiu  schmoll.gif  jei gausiu, būtinai leisiu  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif as ir ne, per daug noriu ju. o pauksciu gripais visokiais as netikiu
Atsakyti
jau pradedu apsigalvoti kazkaip labai jau cia daug vargo su tais balandziais kuriu principe as net ir nematysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 04, 18:03)
jau pradedu apsigalvoti kazkaip labai jau cia daug vargo su tais balandziais kuriu principe as net ir nematysiu  doh.gif

O koks cia vargas?
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 04 07, 11:06)
O koks cia vargas?

nu vien tik kol tuos balandzius suorganizuosi poto ten vezti, kazkaip sudetinga atrodo bigsmile.gif o man atrodo kad tuos balandzius paleidzia dar kol buni rotusej o ne kai jau iseini, ar as klystu?
Atsakyti