O MES SVARSTOME PASIRINKTI MUILO BURBULUS...
As ir galvoju apie ju putima, bet geriau pagalvojus po to bus slidu
Papildyta:
Ne tik
Papildyta:
QUOTE(Geliuke @ 2006 02 10, 15:18)
kam jums tie balandziai..? Tik del nuotrauku...?
Ne tik
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 02 10, 16:48)
O MES SVARSTOME PASIRINKTI MUILO BURBULUS...
QUOTE(Devita @ 2006 02 10, 17:10)
Na vienose vestuvesė nuo tų muilo burbulų pamergių suknelės liko plėmuotos ir grindys vos ne čiuožykla virto Man tai gražu (pas mus pūtė kai išvažiuodinėjom iš namų i santuokų rūmus), bet nerizikuočiau pūsti uždaroje patalpoje
man drauges sake, kad pus burbulus, kai mes valsa soksim, o dabar pagalvojau, o jei paslysim??? Bet labai noriu kad ziedlapiai butu kai iseisim is baznycios
Mes nusprendėme, kad muilo burbulais mus pasitiks išėjusius iš bažnyčios
Mes ir be balandžių apsieisim tik rožių žiedlapiai ir šampanas su visais sveikintojais
o man grazu kai jaunieji paleidzia balandzius.pati visai noreciau.manasis nelabai.taciau labai jau paplitus ta "tradicija" su balandziais.kazkaip labai greit banga uzejo.tai vos ne kiekvienose vestuvese.tai nezinau ka daryt
QUOTE(issdykelle @ 2006 02 21, 03:20)
o man grazu kai jaunieji paleidzia balandzius.pati visai noreciau.manasis nelabai.taciau labai jau paplitus ta "tradicija" su balandziais.kazkaip labai greit banga uzejo.tai vos ne kiekvienose vestuvese.tai nezinau ka daryt
O mes dėl to nelemto paukščių gripo vis galvojame atsisakyti balandžių...
Nors anksčiau man labaai patiko ta mintis..
QUOTE(issdykelle @ 2006 02 21, 01:20)
o kas ne kiekvienose vestuvese?
QUOTE(Nikota @ 2006 02 22, 15:29)
O mes dėl to nelemto paukščių gripo vis galvojame atsisakyti balandžių...
jei ateis pauksciu gripas, net patys balandininkai tau ju neduos. as is del to bijau, nes man labai graziai jie nuotraukose atrodo
QUOTE(Devita @ 2006 02 20, 14:59)
Aha O ka galvoji?
Maniskis tai labai nenori balandziu.. Tipo pauksciu gripas ir t.t. Kadangi dar ir kaina tokia, tai lengviau man bus ju atsisakyti
Maniskis tai labai nenori balandziu.. Tipo pauksciu gripas ir t.t. Kadangi dar ir kaina tokia, tai lengviau man bus ju atsisakyti
Iš tikrūjų ir man toks akcentas iš bažnyčios išėjus labai patiktų tik vat (nežinau,kada jusu vestuves, bet musų tai rugsėjį) ir aš pagalvojau, jau bus po pavasarinio paukščių parskridimo visa vasara praėjusi ir ar nesiau tas niekeno nelaukiamas paukščių gripas juk visokių žmonių yra...gal bijos kas užsikrėsti o gal išvis uždrausta jau bus