Ech, ne kokią žinią sužinojau dėl tų balandžų . Pasirodo, mano buvusio bendradarbio tėvas pats ar tai prigaudė, ar užaugino tuos balandžius, tai paskui ir paleido juos... O aš maniau, kad jie juos pirko , tai ir tikėjausi pagelbėti....
Kreipkitės į vestuvinių planuotojus arba frmas, prekiaujančias vestuvine atributika. Kaune yra draugystės g. netoli Maximos, toj pačioj pusėj priešais Straiką, ten dvylikaaukščio namo pirmam aukšte suknelių nuoma, grožio salonas ir vestuvinė atributika, turėtų pagelbėt. Galų gale Vilniuj yra išgirtoji K. Kaikarienė (;ygtai tokia pavardė?)
Mergaitea,pasvarstykim...O ka jusu manymu reiskia balti balandziai,kokia prasme jie jums turi.
As tai manau,kad balandziai simbolizuoja laime,tyra,rysi su dangumi..
As tai manau,kad balandziai simbolizuoja laime,tyra,rysi su dangumi..
"Balandis simbolizuoja sielą ir taiką, nekaltumą, švelnumą, tyrumą.
Du balandžiai - sutuoktinių laimės ir ištikimybės simbolis.
Krikščionybėje baltas balandis simbolizuoja Šventąją dvasią, o kartais - kankinystę. Septyni balanždžiai aplink kryžių reiškia septynias Šventosios Dvasios dovanas: išmintį, supratimą, patarimą, tvirtumą, žinojimą, maldingumą, ir dievobaimingumą." - iš simbolių žodyno.
Du balandžiai - sutuoktinių laimės ir ištikimybės simbolis.
Krikščionybėje baltas balandis simbolizuoja Šventąją dvasią, o kartais - kankinystę. Septyni balanždžiai aplink kryžių reiškia septynias Šventosios Dvasios dovanas: išmintį, supratimą, patarimą, tvirtumą, žinojimą, maldingumą, ir dievobaimingumą." - iš simbolių žodyno.
QUOTE(milllda @ 2004 07 30, 10:38)
Sveiki,
norečiau, kad vestuvių dieną po ceremonijos bažnyčioje į dangų išskristu 2 balti balandžiai. Gal kas turit koordinates kur visa tai galėčiau rasti?
norečiau, kad vestuvių dieną po ceremonijos bažnyčioje į dangų išskristu 2 balti balandžiai. Gal kas turit koordinates kur visa tai galėčiau rasti?
Augina mano teta balandukus, labai myli.
Nejau negaila paskui paukštukų, jų likimo. Jūs tai po ceremonijos tortus valgysit šampu užsigerdami, o jie, vargšiukai, katino pilve tupės.
QUOTE(Lemon @ 2005 06 02, 16:21)
Augina mano teta balandukus, labai myli.
Nejau negaila paskui paukštukų, jų likimo. Jūs tai po ceremonijos tortus valgysit šampu užsigerdami, o jie, vargšiukai, katino pilve tupės.
Nu tu cai ir pasakei .Niekas balandziu katinam per vestuves neseria,o tik graziai paleidzia is ranku.Ir tada jie skrenda atgal pas savo seimininkus,o jei ne-tai cia jau ju reikalas
Man irgi labai patinka. Noreciau po ceremonijos balandzius paleisti. Bet matyty merginos nieks taip ir nezinos kur ju gauti. Kiek klausinejau, taip teigiamo atsakymo ir negavau . Ach gaila. Man taip grazu.
ir man labai grazu balti balandziai, noriu brolio vestuvese juos paleisti, gavau viena telefona, paskambinau, o pasirodo tas zmogus jau mires...
kazkaip nejauku pasidare
kai surasiu balandzius butinai parasysiu!!!
vistiek surasiu
kazkaip nejauku pasidare
kai surasiu balandzius butinai parasysiu!!!
vistiek surasiu
Karmen jau surado keletą kontaktų, nuorodas į kelias temas įmetė. Kadangi daug kas nerandat, leidau sau perkopijuoti jos surastą informaciją.
---------------------------------------------------------------------------------------
Mes paskambinom į informaciją tai sužinojom, kad tuos balandėlius galima išsinuomoti. Tai yra sportiniai arba pašto balandžiai, kurie paskui sugrįžta patys pas šeimyninką.
Kontaktai būtų:
Vilniuje
Vilniaus sporto balandžių klubas, Kalvarijų g. 204b
Tel. 37065023342
Mes jau užsisakėm porelę, kainuos 70 Lt, jie atveža sutartu laiku prie bažnyčios su narveliu, pamoko kaip reikia laikyti ir kaip leisti
Kaune
"Skrydis", tel. 8 37 298327, mob.tel. 37068559090
Kokios kainos Kaune nežinau, nes mes iš Vilniaus tai susitarėm su tuo klubu Vilniuje.
-------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
Mes paskambinom į informaciją tai sužinojom, kad tuos balandėlius galima išsinuomoti. Tai yra sportiniai arba pašto balandžiai, kurie paskui sugrįžta patys pas šeimyninką.
Kontaktai būtų:
Vilniuje
Vilniaus sporto balandžių klubas, Kalvarijų g. 204b
Tel. 37065023342
Mes jau užsisakėm porelę, kainuos 70 Lt, jie atveža sutartu laiku prie bažnyčios su narveliu, pamoko kaip reikia laikyti ir kaip leisti
Kaune
"Skrydis", tel. 8 37 298327, mob.tel. 37068559090
Kokios kainos Kaune nežinau, nes mes iš Vilniaus tai susitarėm su tuo klubu Vilniuje.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Truputis naujos info:
Kauno klubas "SKRYDIS" kol kas negali isnuomoti balandziu, ir ta paskelbta informacija klaidinga, visa informacija, kai tik bus balandziai nuomojami, o bus nuomojama 100 balandziu bus talpinama klubo puslapyje www.Skrydis01.ten.lt
Kauno klubas "SKRYDIS" kol kas negali isnuomoti balandziu, ir ta paskelbta informacija klaidinga, visa informacija, kai tik bus balandziai nuomojami, o bus nuomojama 100 balandziu bus talpinama klubo puslapyje www.Skrydis01.ten.lt
QUOTE(Reniss @ 2005 07 01, 10:24)
aš ir norėčiau baltų balandžių porelę už 50 Lt.
o man turbūt ir vištų užteks
vis dar tikiuosi kad kas nors man padarys siurprizą ir atveš 2 balandžius per vestuves, nes visi žino kad aš jų labai noriu, bet negaunu
QUOTE(kate0 @ 2005 07 01, 10:00)
o tai kodėl negali?
Aš iš jų gavau tokią AŽ:
-----
Parasykit kas i foruma, kad Kauno klubas "SKRYDIS" kol kas negali isnuomoti balandziu, ir ta paskelbta informacija klaidinga, visa informacija, kai tik bus balandziai nuomojami, o bus nuomojama 100 balandziu bus talpinama klubo puslapyje www.Skrydis01.ten.lt Taigi kvieciame pasiziureti.. Prasome ideti sia zinute i foruma, nes nuo skambuciu jau nebegalime atsiginti.. PRASOM, PRASOM, PRASOM, PRASOM, PRASOM, PRASOM, PRASOM,
----
Žodžiu, forumietės jau užpylė juos skambučiais, o jie vargšai dar tik planuoja