Aš buvau susisiekusi ir norėjau draugės mergaitės krikštynoms užsakyti, bet į Kauną su pristatymu 250 Lt sakė, kad kainuotų. Tai užsisakiau http://www.baltibalandziai.lt su atvežimu 100 Lt ir dar ta pačia proga atviruką krikštynų proga su sveikinimo žodžiais, kuriuos galima įrašyti gavau dovanų.
Balandžiai per vestuves gražu...jaunieji juos paleidžia kartu... pasaka.... buvo, kol tai nepasidarė ne retenybė, o praktiškai visų vestuvių atributas ir tapo nuobodu... taip kad mes, norėdami išsiskirti, jų neleisim na čia tik mano nuomonė, tad nepykit nepritarinačios
pamaciau temute ir prisiminiau, kad mes kai leidome balandzius, vos musu neapdirbo jie, gerai, kad rankos istiestos buvo, jei butu pavare ant sukneles - nzn ka reiktu daryti linkiu, kad niekam taip neatsitiktu
Per mano vestuves irgi ko gero nebus balandziu, nelabai jie man patinka..siaip esu girdejus, kad vietoj balandziu i dangu paleidzia drugelius, aisku ju tada turetu buti nemazai, kad vaizdas butu bet toks malonumas nemazai kainuoja
Sveiki, dukra fotografavo dailės egzaminui balandžius, stadione prie Gerosios Vilties mokyklos,paukščiai pas tą vyrą labai gražūs turiu kontaktus jei kam reik,bei nuotraukas tad galėsit apžiūrėt,kiek žinau jis nuomoja įvairiom progom ir dažnai paleidžia jaunavedžiams dovanų truputį daugiau nei jie nuomoja:)