Įkraunama...
Įkraunama...

Balti balandžiai

O kaip atskirti tuos kurie grįžta, nuo tų kurie ne? smile.gif
Atsakyti
Sorry mergaites, bet man irgi nepriimtina ta atrakcija, kuri pauksciukui visai ne atrakcija...
Nors teisybe pasakius, as ta balandi i rankas paimt bijociau, spurda visas, nia nia nia... dar suzeisciau vargseli.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J_u_r_g_a @ 2008 08 04, 10:09)
tai gal dar kuri turit zodzius kurie yra sakomi pries balandziu paleidima? balandzius jau turim tik reikia zodziu smile.gif

Balandžiai simbolizuoja ne tik tyrumą, ramybę bei taiką. Dėl savo atsidavimo artimiesiems, jie yra nesibaigiančios meilės ir tyrumo simbolis. Balandžiai poruojasi tik vieną kartą visam gyvenimui, jie abu kartu suka savo bendrą lizdą, kartu rūpinasi savo vaikais. . . Todėl jų meilė yra niekada nesibaigianti.
Tad mielieji ........... ir ............., paleiskit šiuos balandžius į tyrą dangų, kad jie visiems praneštų apie Jūsų nesibaigiančią meilę.

Brangieji, nuo senų laikų balti balandžiai buvo laikomi meilės, taikos ir tyrumo simboliu. Paleiskite i dangų balandžius kurios turite savo rankose, kurie kildami aukštyn praneš džiugią žinią apie Jūsų naujai sukurta šeimą.

Burkuokite, it du įsimylėję balandžiai, branginkite savo sutuoktinį, lyg rečiausią deimantą, nenusigręžkite vienas nuo kito nesantaikos valandėlę, dalinkitės perpus džiaugsmais ir vargais, ir Jūsų gyvenimo kelias bus giedresnis už pačią vaiskiausią vasarvidžio dieną...

Papildyta:
O as nemanau kad tai yra labai didelis stresas balandziui, visgi zmones kurie tuo verciasi juos pratina prie tokiu skrydziu, nusipirke kazkiek laiko palaiko tik narvelyje, kad prirastu ir suprastu kad tai jo namai, o paskui kas kiek laiko kurnors isveza, paleidzia, ir jie grizta vistiek i savo namus. Aisku reiketu ieskotis balandziu ten kur vyks vestuves ir nesivezti ju pvz is Vilniaus i Alytu. Alytuje zinau keleta zmoniu kurie augina laaabai graziu balandzius taip pat juos nuomoja vestuvems - kur yra vidzgirio Norfa, tai kitoje puseje kelio, ant kalniuko, garazuose, augina net keletas zmoniu.
Papildyta:
be to balandzius galima paleisti ne is ranku bet is grazaus narvelio, tada jau tikrai jis nespurdes ir pacioms nebus baisu juos paleisti smile.gif
Atsakyti
Tikra tiesa,kad vaikučius peri abu smile.gif kai vanagas nukirto patelę,liko vienas patinėlis vaikiukus pereti unsure.gif
Ir dėl patiriamo streso,tikra teisybė,jie jo ne daug patiria vezami narvelyje,daug daugiau stresuoja pamatę vanagą ar kitą plėšrūną doh.gif
Atsakyti
O jūs patys per vestuves nestresuojate ? lotuliukas.gif
Atsakyti
stresuot reiktų per skyrybas,ne per vestuves lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki.norejau pklausti gal kas uzsisaket balandzius is baltibalandziai.lt ? jiems i saskaita reikia pervesti avansa arba nuvaziuoti pas juos ir palikti avansa. o tai jokios sutarties neraso?o jai as jiem pervesiu tuos pinigus tai jie paskui man nepamirs sutarta diena pristatyti? g.gif manau gal geriau pas juos nuvaziuoti ir viska sutarti su zmogum o ne per emeilus viska,tada bent jau koki cekiuka ismus ar ka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2008 11 13, 23:34)
sveiki.norejau pklausti gal kas uzsisaket balandzius is baltibalandziai.lt ? jiems i saskaita reikia pervesti avansa arba nuvaziuoti pas juos ir palikti avansa. o tai jokios sutarties neraso?o jai as jiem pervesiu tuos pinigus tai jie paskui man nepamirs sutarta diena pristatyti? g.gif  manau gal geriau pas juos nuvaziuoti ir viska sutarti su zmogum o ne per emeilus viska,tada bent jau koki cekiuka ismus ar ka. smile.gif

ar pervedziau tuos 50lt ir rami man galva,kazko jokiu itarimu net nebuvo mn,suterem diena ir viskas,is vakaro da paskambinsiu ir pasakysiu tikslu laika ir vieta.
Manau nerizikuos zmones gadint savo reputacijos smile.gif ,nes su balandziais tokiu firmukiu ner daug,tad vienas nepaenkintas klientas ir puse busimos klienturos jau neber-man taip atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutev @ 2008 11 15, 07:57)
ar pervedziau tuos 50lt ir rami man galva,kazko jokiu itarimu net nebuvo mn,suterem diena ir viskas,is vakaro da paskambinsiu ir pasakysiu tikslu laika ir vieta.
Manau nerizikuos zmones gadint savo reputacijos smile.gif ,nes su balandziais tokiu firmukiu ner daug,tad vienas nepaenkintas klientas ir puse busimos klienturos jau neber-man taip atrodo tongue.gif

nu as jai rasiu laiko tai gal nuvaziuosiu pas juos o jai ne tai reiks ir man pervesti smile.gif o tau nedave graziu zodziu kur sako pries paleidziant balandzius ar tau ju nereikejo?o pries kiek laiko tu juos uzsisakinejai?nebus taip jai as labai anksti uzsisakysiu tai pamirs mano uzsakima ar kur nukis ir neras biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2008 11 15, 13:45)
nu as jai rasiu laiko tai gal nuvaziuosiu pas juos o jai ne tai reiks ir man pervesti smile.gif  o tau nedave graziu zodziu kur sako pries paleidziant balandzius ar tau ju nereikejo?o pries kiek laiko tu juos uzsisakinejai?nebus taip jai as labai anksti uzsisakysiu tai pamirs mano uzsakima ar kur nukis ir neras biggrin.gif  doh.gif

mano svente uz 3 menesiu,as pavedima dariua gal pries kokia 10 dienu smile.gif
nea,nepamirs,be to juk gali visada jiems primint jei ka mirksiukas.gif paskambinusi,tai labai nesijaudink smile.gif
man ir zodzius atsiunte,reikes dar sugalvot kas tuos zodzius pas mane perskaitys,matyt vedejui teks dar vienas darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutev @ 2008 11 15, 16:21)
mano svente uz 3 menesiu,as pavedima dariua gal pries kokia 10 dienu smile.gif
nea,nepamirs,be to juk gali visada jiems primint jei ka mirksiukas.gif paskambinusi,tai labai nesijaudink smile.gif
man ir zodzius atsiunte,reikes dar sugalvot kas tuos zodzius pas mane perskaitys,matyt vedejui teks dar vienas darbas smile.gif

na as tai planuoju leisti balandzius prie Kauno santaklos rumu smile.gif tai manau teks tuos zodzius perskaityti liudininkei,nes pas mane bus vakaro vedejs bet jis bus tik nuo 7 valandu sodyboj.o Beje is kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2008 11 15, 19:09)
na as tai planuoju leisti balandzius prie Kauno santaklos rumu smile.gif tai manau teks tuos zodzius perskaityti liudininkei,nes pas mane bus vakaro vedejs bet jis bus tik nuo 7 valandu  sodyboj.o Beje is kokio tu miesto?

O tai tau is viso thumbup.gif ,nes Kaune pas tave viskas ir balandziai kaunieciai gi biggrin.gif ,tai tau ir kaina man rodos mazesne turetu but smile.gif
As esu is Klaipedos,bet bazuojuos Vilniuj,vestuves Klaipedoj vyks,tai man net nebuvo minciu vaziuot i Kauna del sutarties,o tau kadangi arti,tai gali tada ir del to su jais susitart jei yra kazkoks nepasitikejimas mirksiukas.gif
Atsakyti