Įkraunama...
Įkraunama...

Balti balandžiai

QUOTE(lijo @ 2006 06 29, 13:39)
iš balandinės, kuri yra prie BIG'o  smile.gif

O kur čia randasi,jei ne paslaptis g.gif ax.gif
Atsakyti
BIG'as yra Klaipėdos pietinėje dalyje, Taikos pr. gale, tik kur konkrečiai rasti tų balandžių tai jau tikrai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2006 06 29, 22:43)
BIG'as yra Klaipėdos pietinėje dalyje, Taikos pr. gale, tik kur konkrečiai rasti tų balandžių tai jau tikrai nežinau  g.gif

jei rasi BIG' ą, tai ir balandinę rasi, nes ji iškart už to PC ir yra smile.gif jei reikia, galiu ir tel. Nr. duot biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi balandžiai labai gražu... Užsisakėme porelę, tai mums juos turėtų atvežti iš Panevėžio... Jokių žodžių niekas neruošia, nes niekas apie tai nežino... Ir dar, kartais tyla išraiškingesnė už tūkstančius žodžių...
Atsakyti
as manau kad pries paleidziant balandzius pirsliene turi pasakyti kazkokiu zodziu g.gif kazkaip graziau butu smile.gif gal zinot kokius zodzius ka galima butu pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(dygliuke @ 2006 07 04, 12:02)
as manau kad pries paleidziant balandzius pirsliene turi pasakyti kazkokiu zodziu g.gif  kazkaip graziau butu smile.gif  gal zinot kokius zodzius ka galima butu pasakyti?

ai man tie zodziai tai berysio, pas mus nebuvo nei ten graudziu tos tu nei nieko. pasidarem sau smagia svente ir atsventem. jau ten kai mamos nese seimos aukura tai irgi nesamone.
Atsakyti
va kas gerai gyvena biggrin.gif tai balandistai biggrin.gif
jų balandėliai kiekvieną kart sugrįžta namo o paskui ir vėl parduodami ax.gif
Atsakyti
Internete radau puslapi apie nuomuojamus balandzius.Uz du balandzius 80lt,jeigu juos pasiimate isvietos(kaunas).Galite juos veztis kur tik norite,bent jau as taip supratau g.gif ,jie kazkaip vistiek sugryzta kur jiems reikia ploja.gif O susisiekti galite tik emailu,nes internetine svetaine dar tik kuriama.balandziai@gmail.com (darius)
Manau normali kaina,as zadu draugei staigmena per jos vestuves padaryt ok.gif
Atsakyti
QUOTE(riki @ 2006 08 05, 23:54)
va kas gerai gyvena  biggrin.gif tai balandistai biggrin.gif
jų balandėliai kiekvieną kart sugrįžta namo o paskui  ir vėl parduodami ax.gif

O zinot as buvau susisiekus su savo balandininku ir pasake kad musu balandziai negrizo smile.gif Sako - tai geras zenklas jie isnese jusu svajones ir viltis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riki @ 2006 08 05, 23:54)
va kas gerai gyvena  biggrin.gif tai balandistai biggrin.gif
jų balandėliai kiekvieną kart sugrįžta namo o paskui  ir vėl parduodami ax.gif

Jeigu dar pridurt tai labai reiketu ivertint ar tikrai jiem tai apsimoka, kiek kainuoja balandziu auginimas veisimas ir prieziura...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 08 13, 18:51)
Jeigu dar pridurt tai labai reiketu ivertint ar tikrai jiem tai apsimoka, kiek kainuoja balandziu auginimas veisimas ir prieziura...

neapsimokėtų, nenuomotų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 08 09, 11:12)
O zinot as buvau susisiekus su savo balandininku ir pasake kad musu balandziai negrizo smile.gif Sako - tai geras zenklas jie isnese jusu svajones ir viltis smile.gif

pasiseke kitam balandistui victory.gif ... pas ji turbut kiti balandziai paviliojo mirksiukas.gif
Atsakyti