Sveiki,
norečiau, kad vestuvių dieną po ceremonijos bažnyčioje į dangų išskristu 2 balti balandžiai. Gal kas turit koordinates kur visa tai galėčiau rasti?
QUOTE (milllda @ 2004 07 30, 09:39) |
Sveiki, norečiau, kad vestuvių dieną po ceremonijos bažnyčioje į dangų išskristu 2 balti balandžiai. Gal kas turit koordinates kur visa tai galėčiau rasti? |
o kas paskui juos sugaus?
ir mes turim tokią svajonę - kad išėjus iš Rotušės (tuoksimės Kaune) galėtume į dangų paleisti du baltus balandžius!!!
o gaudyti kaip ir nereikia...))
tikiuosi, kad vieni draugai suorganizuos tokia staigmeną, bet paieškos kol kas dar bevaisės...
milllda, kada tavo vestuvės? jei sužinosiu, kur gauti tų sparnuočių, būtinai informuosiu. manau, būtų fantastiška
o gaudyti kaip ir nereikia...))
tikiuosi, kad vieni draugai suorganizuos tokia staigmeną, bet paieškos kol kas dar bevaisės...
milllda, kada tavo vestuvės? jei sužinosiu, kur gauti tų sparnuočių, būtinai informuosiu. manau, būtų fantastiška
Mielosios, Jus su tais balandziais atsargiai, dar jie purptels ant galvos is strioko
kaip grazu turetu buti!!! reiktu ieskot pas tuos, kas balandzius augina. tie balandziai juk ir namo patys parskrenda, kai juos paleidzia (o gal as filmu per daug prisiziurejau? )
chi chi, tikėsimės, kad nepurptetės ant galvų....
o kad sugrįžta balandžiai pas šeimininkus, aš irgi girdėjau
o kad sugrįžta balandžiai pas šeimininkus, aš irgi girdėjau
Nu naturoj su tais balandziais gali taip kaip nuotraukoj ir nesigaut
Kauno Muzikiniam teatre statoma Š.Guno opera "Margarita", siuzetas pagal Fausta. Tai ten treciam veiksme palei plana turi pakilt baltas balandis, tipo simbolizuodamas Margaritos siela, kuri jai mirus issivaduoja nuo Mefisto ir patenka i dangu Na atnesa ji ten narve ir is uz kulisu paleidzia, jis ten i palubius nuskrenda, o paskui ji pagauna kazkaip Tai zinokit, lygiai kas trecia, jei ne kas antra karta ta Margaritos siela subludija - tai lekia ne ten, kur priklauso, tai nusileidzia ant grindu ir ima bimbinet sau Siela Lest iesko I dangu neskrenda
Ziurekit, kad ir jums taip nesigautu Nesuprognozuosi gi
Kauno Muzikiniam teatre statoma Š.Guno opera "Margarita", siuzetas pagal Fausta. Tai ten treciam veiksme palei plana turi pakilt baltas balandis, tipo simbolizuodamas Margaritos siela, kuri jai mirus issivaduoja nuo Mefisto ir patenka i dangu Na atnesa ji ten narve ir is uz kulisu paleidzia, jis ten i palubius nuskrenda, o paskui ji pagauna kazkaip Tai zinokit, lygiai kas trecia, jei ne kas antra karta ta Margaritos siela subludija - tai lekia ne ten, kur priklauso, tai nusileidzia ant grindu ir ima bimbinet sau Siela Lest iesko I dangu neskrenda
Ziurekit, kad ir jums taip nesigautu Nesuprognozuosi gi
As tai jau turiu taska, kur rasti tuos balandzius, nes si ideja jau labai seniai kirba mano galveleje. Mano gimtineje Jonavoje yra paukstininkas, kuris juos augina ir berods vos ne dykai duoda tuos balandzius. Vargu, ar Jums tiks sis variantas
Mano saunioji sesute jau viska issiaiskino, pas ka ir kaip gauti. Dabar tik klausia, kiek tu balandziu reikia. Bet sitas dekoratyvines smulkmenas as organizuosiu kiek veliau.
Mano saunioji sesute jau viska issiaiskino, pas ka ir kaip gauti. Dabar tik klausia, kiek tu balandziu reikia. Bet sitas dekoratyvines smulkmenas as organizuosiu kiek veliau.
Nu man turbut uzteks tik roziu ziedlapiu, nes gi tikrai gali apkakoti, rankose prades plasnoti, neislaikysi, ant galvos atsitups ir kiausini isperes
QUOTE(Karmen @ 2005 04 04, 21:12)
Pas visas kaip suprantu kažkokie slapti balandžių punktai, o ką man daryti?
Aš irgi noriu balandžių
Aš irgi noriu balandžių
Šiandien jau per vėlai perskaičiau šitus paplepėjimus. Mano buvęs bendradarbis prieš du metus vedė, tai prie Kauno Rotušės jie paleido gal kokias keturias dėžes balandžių. Nežinau, kiek tiksliai ten jų buvo, bet tikrai daaaug . Galėsiu rytoj sukontaktuoti su juo ir paklausti, kur tų balandžių ieškoti ir kiek maždaug kainuoja. Kai tik sužinosiu, parašysiu