burda ir tik burda
QUOTE(Guzikelis @ 2014 11 17, 14:46)
Gal matėte iš kur galima parsisųsti Ottobre 2014 / 5 (suaugusiems)?
Guzikėli, visus Ottobre žurnalus pirkti galite iš ČIA
Gal kas turite? Pirkčiau 2012/02 BURDA žurnalą.
Vilniuje tiktų pasiskolinimas porai dienų už skanų šokoladą ...
Labai lauksiu AŽ.
o Ottobre žurnalais pas mus lt prekiauja kažkur? kad gauti naujausius numerius?
QUOTE(Gabii__ @ 2015 02 03, 13:54)
o Ottobre žurnalais pas mus lt prekiauja kažkur? kad gauti naujausius numerius?
Kažkuri mamytė siuvimo temoje buvo rašiusi, kad matė Ottobre (suaugusių) pirkti MAXIMA PC BIG Vilniuje. Pati tiksliai nžn. Aš prenumeravausi tiesiogiai iš jų puslapio, labai patogu, pristatymas patikimas, visada gavau laiku Beje, prenumeruojant metams, galima vieną žurnalą (iš ankstesnių numerių) pasirinkti nemokamai dovanų. Ir žurnalo kalbą galima pasirinkti
QUOTE(robard @ 2015 02 03, 13:09)
Kažkuri mamytė siuvimo temoje buvo rašiusi, kad matė Ottobre (suaugusių) pirkti MAXIMA PC BIG Vilniuje. Pati tiksliai nžn. Aš prenumeravausi tiesiogiai iš jų puslapio, labai patogu, pristatymas patikimas, visada gavau laiku Beje, prenumeruojant metams, galima vieną žurnalą (iš ankstesnių numerių) pasirinkti nemokamai dovanų. Ir žurnalo kalbą galima pasirinkti
supratau. ziuriu dabar ju psl, gal taip ir reiks padaryti:) aciu:)
QUOTE(robard @ 2015 02 03, 15:09)
Aš prenumeravausi tiesiogiai iš jų puslapio, labai patogu, pristatymas patikimas, visada gavau laiku Beje, prenumeruojant metams, galima vieną žurnalą (iš ankstesnių numerių) pasirinkti nemokamai dovanų. Ir žurnalo kalbą galima pasirinkti
Per kiek laiko gaunate zurnalus? Ir kiek prisideda siuntimas?
QUOTE(GundaC @ 2015 02 04, 15:42)
Per kiek laiko gaunate zurnalus? Ir kiek prisideda siuntimas?
Per metus išleidžiami 6 numeriai (4 vaikams ir 2 suaugusiems). Galima rinktis, kokios prenumeratos norite - tik vaikiškų žurnalų, tik suaugusių, ar viską kartu. Aš rinkausi tik vaikiškų, t.y. 4 numeriai /metus. Po prenumeratos gavau žinutę su išleidžiamų žurnalų grafiku, kuri atrodė taip:
OTTOBRE design® publishing schedule 2014
1/2014 kids spring issue will be published on Jan 14, 2014
3/2014 kids summer issue will be published on April 15, 2014
4/2014 kids autumn issue will be published on July 8, 2014
6/2014 kids winter issue will be published on Oct 28, 2014
Žurnalus visada gaudavau 2-3 dienos iki nurodytos datos.
Kaip minėjau, gaunamas ir vienas pasirinktas žurnalas dovanų. Viso 5 žurnalai man atsiėjo 52,85 EUR (jau su siuntimu). Tai vienetas išeina 10,57 EUR. Kai tuo tarpu perkant atskirai vieną vaikišką žurnalą su siuntimu kainuotų 15,60 EUR (11,65 EUR žurnalas ir 3,95 EUR siuntimas). Jei norisi turėti daugiau žurnalų - vienareikšmiškai prenumerata daug pigiau.
Pabandykite jų puslapyje "susimesti" į krepšelį įvairius variantus ir pasižiūrėsit
Jei dar kyla klausimų, klauskit
QUOTE(robard @ 2015 02 05, 10:38)
Per metus išleidžiami 6 numeriai (4 vaikams ir 2 suaugusiems). Galima rinktis, kokios prenumeratos norite - tik vaikiškų žurnalų, tik suaugusių, ar viską kartu. Aš rinkausi tik vaikiškų, t.y. 4 numeriai /metus. Po prenumeratos gavau žinutę su išleidžiamų žurnalų grafiku, kuri atrodė taip:
Kaip minėjau, gaunamas ir vienas pasirinktas žurnalas dovanų. Viso 5 žurnalai man atsiėjo 52,85 EUR (jau su siuntimu). Tai vienetas išeina 10,57 EUR. Kai tuo tarpu perkant atskirai vieną vaikišką žurnalą su siuntimu kainuotų 15,60 EUR (11,65 EUR žurnalas ir 3,95 EUR siuntimas). Jei norisi turėti daugiau žurnalų - vienareikšmiškai prenumerata daug pigiau.
Pabandykite jų puslapyje "susimesti" į krepšelį įvairius variantus ir pasižiūrėsit
Ačiū labai!
QUOTE(nataskiukas @ 2013 10 07, 18:48)
Sveiki, labai ieskau Burdos 2010/09 ir 2011/09... Gal kas turit parduoti, arba bent paskolinti? (man tik pora iskarpu reikia nusikopijuoti)...
Kas ieškote burdų tai galima čia visokių senesnių rasti įsigyti: www.sena.lt
Sveikos. Susidūriau su keistu dalyku. Burda siūlo iškarpas, pažiūrėjau, kad jos labai išdidintos. Gal ko nesupratau. Tarkim mano pagal jos matavimų lentelę dydis išeina 48, bet padarius iškarpas pagal 44 dydį, jos man gerokai per didelės, kokiais dviem dydžiais. Nieko nesuprantu, gal susidūrėt su panašia problema?
QUOTE(rutikė @ 2015 08 14, 17:12)
Sveikos. Susidūriau su keistu dalyku. Burda siūlo iškarpas, pažiūrėjau, kad jos labai išdidintos. Gal ko nesupratau. Tarkim mano pagal jos matavimų lentelę dydis išeina 48, bet padarius iškarpas pagal 44 dydį, jos man gerokai per didelės, kokiais dviem dydžiais. Nieko nesuprantu, gal susidūrėt su panašia problema?
taip, nežinau nuo kada, bet Burda iškarpos padidintos. Pagal mano išmatavimus, man reiktų 42 o skęstu 40. Kerpuosi pagal 38.