Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(simpa @ 2013 06 06, 19:06)
Linut, a gal zinai kiek man?  ax.gif ar yra 2kg?  blush2.gif

Matau, kaip tik salia sedziu: TBS, Amazon, ir paprastas lyg is ebay. Panasu, apie 3kg-4kg 4u.gif

QUOTE(gieddre @ 2013 06 06, 19:11)
Bet 7 kg nesusidarys ir virs... dar gal lagaminas spes...  blush2.gif ..... jei spetu, ir pagal  forma matytumet kad lagaminas (rankiniam bagazui) tai galit praardyti ir visus mano rysuliukus deti I jo vidu jei jums patogiau butu...  mirksiukas.gif  4u.gif

Gerai, turesim omenyje.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 06, 19:16)
Matau, kaip tik salia sedziu: TBS, Amazon, ir paprastas lyg is ebay. Panasu, apie 3kg-4kg  4u.gif

Wuhuu, tai viskas spejo ateit thumbup.gif Jeigu galima, tai idek mano smutkes pas groovy(i Silainius)
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2013 06 06, 15:10)
dėkui, ką tik gavau laiškelį, kad 06.10 pririnkau iki siuntimo į namus, tai tik vėluojanti bus pas jus, jei priimat  smile.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
O mano visi keturi pirkiniai iš ebay yra atkeliavę? 4u.gif Žinau, kad 2 siuntinukai jau yra gauti... Būtų geriau, jog siųstumėte visus kartu...
Atsakyti
Linut, nepagaunu taves skype, ir ryt nzn kada namo parsivilksiu - tad noriu prisiduoti - kad ateinanti antradieni galiu priimti siunta (sedesiu namie visa diena) - jei ji bus jau paruosta persiuntimui - tai as kita savaite galiu antradieni ar ketvirtadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 06, 15:22)
Jei norit, galim ideti. Siai minutei yra jusu 2 labai smulkus paketai.

mhm, tada dar nesiunčiam, dar šiandien pirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 06, 11:42)
Taip, taip, - nuo sestadienio pietu, kurjeriai nebedirba, autobusas bus pilnas, ir galime ji paleisti. Tai, is karto pakrovus ir isvaziuoja birzelio 10 dienos siunta!

Siandien/ryt as rusiuoju, pakuoju siuntas, tai mano atsakymai i emailus gali strigti. O, tarpininkavima, siuo metu geriau kitur uzsisakyti.  blush2.gif

Kas nori kooperaciju, prasom drasiai, siandien galite visa diena rasytis.

Vilniuje yra trys taskai: Justiniskes, Pasilaiciai, Virsuliskes. Taipogi, galite rasytis kam ir kur patogiau  4u.gif  4u.gif

Laba, jei yra galimybe as noreciau atsiimti Pasilaiciuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 06, 15:48)
Jusu bendrame taske bus, ir 2vnt papildomi siuntinukai yra su birzelio 10 dienos siunta.

tai viskas gerai, truputeli pasimeciau, kai perskaiciau jusu posta apie antra siuntima, bet FB dar karta perskaiciau ir dabar jau viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
Gal renkate užsakymą iš fragrancedirect.co.uk? Prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Esu visiška ,,tundra" tuose int. apsipirkinėjimuose. Labai neturiu kada gilintis į tuos aprašymus kaip ką daryti, todėl tikiuosi, kad kas nors atsakys man trumpai. Ar butu įmanoma atsisiusti veterinarinius papildus katinui (kaip vaistu dėžutė) už 8 svarus? Ar į Klp siunčiate ir kiek galėtu man viskas kainuoti? Prekė iš Amazon. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red40: 07 birželio 2013 - 10:44
QUOTE(geggle @ 2013 06 07, 10:59)
Gal renkate užsakymą iš fragrancedirect.co.uk? Prisijungčiau smile.gif

Uzsakyti galesiu, bet tik kt savaite.

QUOTE(red40 @ 2013 06 07, 11:37)
Sveikos. Esu visiška ,,tundra" tuose int. apsipirkinėjimuose. Labai neturiu kada gilintis į tuos aprašymus kaip ką daryti, todėl tikiuosi, kad kas nors atsakys man trumpai. Ar butu įmanoma atsisiusti veterinarinius papildus katinui (kaip vaistu dėžutė) už 8 svarus? Ar į Klp siunčiate ir kiek galėtu man viskas kainuoti? Prekė iš Amazon. Ačiū.

Taip, galim parsiusti.
Kaina priklauso nuo, ar reikes tarpininkavimo paslaugu, ar pirksites tiesiog pati, nuomodama adresa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 07, 14:30)
Uzsakyti galesiu, bet tik kt savaite.
Taip, galim parsiusti.
Kaina priklauso nuo, ar reikes tarpininkavimo paslaugu, ar pirksites tiesiog pati, nuomodama adresa.  4u.gif

Tai suprantu, kad išsinuomoti adresą būtų pigiau? O kaip aš iš to išnuomoto adreso parsius į Klp.? Juk sakau, kad ,,tundra" esu blush2.gif
Atsakyti