Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(Doviljana @ 2013 06 06, 11:58)
Tada gal galima pas tą narę iš šilainių prijungti ir sekančią siuntą, nesinori ir į šilainius ir į šančius važiuot paskui  blush2.gif

Man tinka, čia, kaip suprantu, pas mane 4u.gif

Nu bet tie mano vitaminai, vėl pritrūksiu iki atvežimo verysad.gif Nesiseka man su jais doh.gif
Atsakyti
Lina, o mano kas jei bus atvažiavę dėsit į tą 10 dienos prie šilainiškių kur nors?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2013 06 06, 15:11)
Lina, o mano kas jei bus atvažiavę dėsit į tą 10 dienos prie šilainiškių kur nors?

Jei norit, galim ideti. Siai minutei yra jusu 2 labai smulkus paketai.
Atsakyti
Lina,

Gal gali mano su sia siunta nesiust, nes permeciau akim savo pirkinius tai mazai kas turejo ateit blush2.gif
Galiu dar email'a parasyt, jeigu reikia 4u.gif
Atsakyti
Vakar rasiau klausyma el.pastu. Nesulaukiau ats.. Kazkaip ilgokai vaziuoja mano prekes iki Jusu. Pas juos in.puslapi parasyta kad prekes bus pristatytos maks. per 14 dienu. Lauksiu ats. i el.pasta. Aciu
Atsakyti
As nelabai zinau kas mano toj siuntoj geguzes, bet noriu paklausti ar mano akiniai, kur buvo meskuciu dezutej biggrin.gif pateko i ta siunta? Jei ne, tai gal idetumet i bendra Sanciu taska?
Atsakyti
QUOTE(doska @ 2013 06 06, 15:36)
Lina,

Gal gali mano su sia siunta nesiust, nes permeciau akim savo pirkinius tai mazai kas turejo ateit  blush2.gif
Galiu dar email'a parasyt, jeigu reikia  4u.gif

Gerai, atidejau mirksiukas.gif

QUOTE(tiunina @ 2013 06 06, 15:37)
Vakar rasiau klausyma el.pastu. Nesulaukiau ats.. Kazkaip ilgokai vaziuoja mano prekes iki Jusu. Pas juos in.puslapi parasyta kad prekes bus pristatytos maks. per 14 dienu. Lauksiu ats. i el.pasta. Aciu

Kaip auksciau ir rasiau, siuo metu tvarkom siunta, ir atsakymai i emailus uztruks. Atsiprasau 4u.gif

QUOTE(Ugvilė @ 2013 06 06, 15:37)
As nelabai zinau kas mano toj siuntoj geguzes, bet noriu paklausti ar mano akiniai, kur buvo meskuciu dezutej  biggrin.gif  pateko i ta siunta? Jei ne, tai gal idetumet i bendra Sanciu taska?

Jusu bendrame taske bus, ir 2vnt papildomi siuntinukai yra su birzelio 10 dienos siunta.
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2013 06 06, 14:18)

Nu bet tie mano vitaminai, vėl pritrūksiu iki atvežimo verysad.gif Nesiseka man su jais doh.gif

Gal vitaminai cia ir bus uzkereje g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 06 06, 13:18)

dėkui, ką tik gavau laiškelį, kad 06.10 pririnkau iki siuntimo į namus, tai tik vėluojanti bus pas jus, jei priimat smile.gif
Atsakyti
gal zinoma kiek vnt mano bus ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gieddre @ 2013 06 06, 17:06)
gal zinoma kiek vnt mano bus ?  blush2.gif  4u.gif

Jusu daug vnt, apie 5 4u.gif
Atsakyti
Linut, a gal zinai kiek man? ax.gif ar yra 2kg? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 06 06, 19:49)
Jusu daug vnt, apie 5  4u.gif

Bet 7 kg nesusidarys ir virs... dar gal lagaminas spes... blush2.gif ..... jei spetu, ir pagal forma matytumet kad lagaminas (rankiniam bagazui) tai galit praardyti ir visus mano rysuliukus deti I jo vidu jei jums patogiau butu... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti